• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2021

21:24

BELIVUK NIJE NAJVEĆI PROBLEM, TO JE DRAGAN ĐILAS! ON JE NAREDIO MEDIJSKU HAJKU NA VUČIĆA! Vučićević na TV Pink: Za taj "ugledni" đilasovski "Danas" koljač Veljko Belivuk je relevantan sagovornik!

Printscreen

Politika

BELIVUK NIJE NAJVEĆI PROBLEM, TO JE DRAGAN ĐILAS! ON JE NAREDIO MEDIJSKU HAJKU NA VUČIĆA! Vučićević na TV Pink: Za taj "ugledni" đilasovski "Danas" koljač Veljko Belivuk je relevantan sagovornik!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer Dragan J. Vučićević istakao je večeras u specijalnoj emisiji na TV Pink da je Dragan Đilas najveći problem i da je on naredio medijsku hajku protiv predsednika Srbije Aleksandara Vučića

- Ljudi, mnogi Belivukovi su još na slobodi. Nije gotovo. Sad su najopasniji. Nije nama ovde najveći problem Belivuk, ovde se problem najveći zove Dragan Đilas. On je naredio ovu hajku. Oni su ti koji su naredili da neki mediji, "političari traže ostavku Vučića zato što ga je za nešto optužio dokazani koljač Veljko Belivuk - objasnio je glavni i odgovorni urednik dnevnog lista Informer.

- Glavna najava u sutrašnjem đilasovskom šolakovskom Danasu jeste "Ko sme da ispita veze Veljka Belivuka i predsednika Vučića. Pa ovo je specijalni rat. Svi se uključuju u rat i traže ostavku Vučića. Zašto? Zato što nešto laže koljač Veljko Belivuk.

- Ja sam srećan što imamo takvog predsednika. Što imamo čoveka koji ne pristaje na trule kompromise. Lepo je rekao, kada je 2012. uhapsio Miškovića znao je sa čim će da se susretne. Isto tako krajem 2020. godine kada jenajavio obračun sa mafijom, znao je sa čim će da se susretne. Treba odati i priznanje svakom policajcu koji je radio na slučaju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovana

pre 2 godine

Sve ovo ima za cilj da se umanji ugled predsednika Vučića uz pomoć gnusnih laži, ali narod zna da vrednuje!

Amer

pre 2 godine

Neseri gusko, gotovoste sad kad izadju snimci, lazovi propalice vode drzavu

Stanojko

pre 2 godine

Zaboravio si da spomeneš hapšenje onog čije ime ne sme niko da spomene - Kosmajac.

Dragi

pre 2 godine

Najveći problem Srbije nije Belivuk, nije ni Đilas...najveći problem Srbije su Tužilaštvo i Sudstvo. Po cenu da nikad ne uđe u EU, Srbija mora da stavi pod svoju kontrolu Tužilaštvo i Sudstvo. Tužioce i sudije mora da bira Skupština Srbije, a ne strane ambasade.

Nebojša

pre 2 godine

Ako mislite da je Dragan Đilas najvevi priblem i da je on mozak svega, u katastrofalnoj ste zabludi. Čak takve tvrdnje koje su naravno deplasirane izazivaju kontra efekat. Koliko likova iz policije ni jedan da je corkiran a onaj naoravio nagodbu, niko nrma krivicnu prijavu, niko od SNS pokitičara koji su bili i ostali nule a bitan su ipak faktor jer ih je Vucic stvorio iako su bili i ostai nule iako su olosi i ktiminalci, niko od saradnika MI6, CIA, BND iako sede u vladi Srbije. Kako jr mozak operavije protiv Rusije u Londonu, tako je isto i za Srbiju, a njihove ispostave imate i na Fruskoj Gori., Beloj Crkvi,... ... Kako god, nadam se samo da se nece propustiti vreme i da ce biti za sve kasno a posledice teske. Sve ovo je nista, tek cete videti kako poliva britanski tuš. A vi i dalje fokus stavljajte na nebitnog Đilasa koji jr piončić, a KRALJ I KRALJICA NA SLOBODI VEDRE I OBLAČE.

Gerga najjači si

pre 2 godine

Gerga i njegova opsesija Đilasom. Hahaha, a ko bi drugi? Gerga bi za pare dao i da ga tucaju na redaljku.

Jasna

pre 2 godine

Predsednik ima podršku naroda, to je najvažnije. Nek samo smišljaju laži sa nadom da će to promeniti

Igor

pre 2 godine

Žuti Džilas, tajkun stari je Vučkov čovek. Kao i Miškovič i pokojni Arkan. Bata Ka Kan je radikal mali.

Aleksandrovo Novinarsko Udruže

pre 2 godine

Sinko Danilo se redovno viđao sa ovim glavosečama.

ratko

pre 2 godine

a dokle ce Djilas solak i ta bagra da seta ulicama slobodno i da radi sta hocemoje pitanje za ministra policije ,posle svega ovoga seta se sprda sa svim i svacim

belimag

pre 2 godine

Evo ovog ponovo, i ti si jedan od onih koji ces doci i sesti na stolicu suda. Vreme ti je da odgovaras za sve lazi kao i tvoj finansijer i glavni urednik, diktator Vucic.

pikapp

pre 2 godine

ti Vučićeviću si izgubio već 9 sporova protiv Đilasa, i dalje jedeš Gowna.. stvarno si degenerik teški

Hobit J Vučičević

pre 2 godine

Hobiteeeeeeee... Hobiteeeeeeeee.... Izdrži do samog kraja... Ne popuštaj... Do kraja...

MoreuzGibraltar

pre 2 godine

Džabe ovo radite, prorežimski mediji. U ovom slučaju vam ni Gebels lično ne bi mogao pomoći. :-/

Bugi

pre 2 godine

Srecan sam sto nezivim u Srbiji dugo godina ,vecina ljudi sakojima sam razgovara 95 %nezeli da se vrati

boki

pre 2 godine

Dali se predsednik sam bori protiv jriminala gde su nadlezne sluzbe i tuzilastva koji to resavaju a ne da mediji i kriminalci oflucuju jeli bilo kriminala.Prefsednik se opterecuje poredmnigi vaznijih drzavnih poslova

petar

pre 2 godine

Samo ti nemoj da braniš nikog, leba ti. Dakle, srozali smo se kao društvo.

Jelena

pre 2 godine

Sraman je pokusaj opozicije da svoja (ne)dela svale na predsednika Vucica. Nadam se da ce ovi monstrumi odgovarati

Jovanka

pre 2 godine

Đilas je taj koji je sve namestio predsedniku!

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija