• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2021

09:54

MAFIJA POSLALA PORUKU PREKO TABLOIDA! Počela sezona lova na Vučića!

printscreen

Politika

MAFIJA POSLALA PORUKU PREKO TABLOIDA! Počela sezona lova na Vučića!

Podeli vest

Napad na Vučića je počeo. Najpre Krikovim tekstom o saslušanju Belivuka u kojoj se predsednik povezuje sa osumnjičenima za izvrešnje najsvirepijih ubistava. Nije mnogo prošlo, a napad je dobio nastavak

Mafija je preko biltena Tabloid, koji se juče pojavio u prodaji, poslala nedvosmislenu poruku: Lov na Vučića je u toku!

Zvuči jezivo, ali de fakto se traži konačno rešenje za Vučića. Rečnikom koji neodoljivo podseća na fašistički Tabloid nedvosmisleno prenosi da mafija želi glavu predsednika Vučića.

Foto: FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIC/ bs

Aleksandar Vučić

Sada je valjda svima jasno je da su svi napadi koordinisani i imaju samo jedan cilj, eliminaciju Aleksandra Vučića ne samo iz politike, vec iz života uopšte!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mila

pre 2 godine

To se od takvih i očekivalo, s obzirom da je država rešena da se izbori sa mafijom

Vns

pre 2 godine

Ko je dozvolio da se stvori ta mafija koja se otrgla kontroli? Kako kažu ...hrani psa da te ujede.... Zar nisu isti ti 'poslušni' pravili red na protestima građana 2020. godine? E sada dragi moji ....obračunavajte se sa svojim drugarima....sami ste ih stvorili a sada im okrećete leđa.....

Ivan

pre 2 godine

Kamo lepe srece, no imajuci u vidu spin sposobnosti zvalavog, ovo je jos jedna predstava u reziji glavnog lazova

Vns

pre 2 godine

Kako je bivši preCednik Toma rekao....poraslo dete pa napustilo dom....e tako su se i ovi krimosi osamostalili i krenuli da rade na svoju ruku....šta reći...obuzdajte omladinu ..

Vlajko77

pre 2 godine

Nikada nece uspeti lazima i ucenama da slome naseg predsednika ! Ziveo predsednik Vucic !

Baki

pre 2 godine

Zašto se sve te novine i časipisi koji pozivaju na ubijanje i nasilje ne zatvore ??? Zašto se od Đilasa pa naniže ne pohapae svi oni koji pozivaju na ubistva i nasilja jednom za svagda ??? Strani medijin će ih spominjatiati jedan dan i proglasiće i kao kolatelarna šteta i promašena investicija .

Mito

pre 2 godine

Ovo je prevršilo svaku meru i zato svi učesnici u ovom prljavom poslu treba da shvate, da ubistvo predsednika, ukida sva demokratska prava, uvodi se prteki sud i svi umešani idu pred streljački vod. Krajnje je vreme da ta bagra shvati šta ih čeka. Molim da objavite moj komentar.

djordje anunaki

pre 2 godine

Ti sto pisu te monstruozne naslove, i rodjenu majku bi za pare prodali. Dabogda im se dogodilo, sve ono sto drugome zele. Dace Bog da im se vrati, svo zlo koje upucuju prema drugima .

Jelena

pre 2 godine

Svima je jasno da su svi napadi smisljeni imaju samo jedan cilj, da se eliminise Aleksandr Vucic. Jasno je i ko stoji iza svega toga

Nevena

pre 2 godine

Oni koji su su krenulu u hajku i lov na predsednika Vučića uvideće vrlo brzo , da u tome neće uspeti.Pusta je njihova želja!

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Подржавамо вишегодишњи константан захтев широких народних маса, радних људи и грађана, радника, сељака, поштене интелигенције, да се успостави јавни регистар антидржавних антисрпских завереничких превратничких непријатељских медија, непријатељских новинара, непријатељских удружења, непријатељских политичких странака, непријатељских привредних субјеката, непријатељских образовних радника, непријатељских културних радника, непријатељских културних, спортских и образовних установа.

milankukic

pre 2 godine

trla baba lan da joj prođe dan zna se ko pustaa KRIKE to rade ranjene zveri a ove zveri nisu zasluzne da budu procesuirane vec bez suđenja po kratkom postupku poogubljene samo treba da se vidi koje sve radio protiv drzave i takođe po kratkom postupku eliminisati da nikom vise nepadne napamet da ugrozava slobodu u Srbiji

Vladimir

pre 2 godine

U laži su kratke noge! Nikada im neće uspeti ovo što pokušavaju! Podrška Vučiću!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija