• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.08.2021

10:41

DOK SE VUČIĆ BORI DA NAM NE NALEPE ETIKETU GENOCIDNOG NARODA, Đilasove novine se izruguju

Beta/Ilustracija

Politika

DOK SE VUČIĆ BORI DA NAM NE NALEPE ETIKETU GENOCIDNOG NARODA, Đilasove novine se izruguju

Podeli vest

Dok se predsednik Aleksandar Vučić bori da se Srbima ne nalepi etiketa genocidnog naroda, Đilasove novine podrugljivo pišu o borbi našeg državnog vrha zajedno sa delom opozicije da se ne dozvoli da Srbi budu obeleženi kao genocidni

Jasno je da je Đilasu važno da Marinikin "srpski genocid mora da opstane", ali svaki put nas iznenadi koliko u svojoj mržnji ode predaleko! 

- Prisustvo dela opozicije poseti Milorada Dodika, Željke Cvijanović i ostatka delegacije Republike Srpske danas u Beogradu bila je ideja predsednika Aleksandra Vučića, koju je opozicija prihvatila kako bi iskazali "jedinstvo" i "podršku" narodu u Republici Srpskoj nakon donošenja zakona o zabrani negiranja genocida - piše Danas, izrugujući se sa borbom Srbije i Republike Srpske da ne ostanemo označeni kao gencidan narod.

Foto: printscreen

Podrugljivo pisanje Đilasovih medija

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baća

pre 2 godine

"Danas" su dobre novine...za oblaganje kanti za đubre. Bar neka korist od njih.

Ivan

pre 2 godine

Đilas je pun mrznje i vise se ne kontrolise i ne bira na koga udara!

Mira

pre 2 godine

Sta drugo i ocekivati od coveka koji svoju zemlju i narod ne voli.

Marina

pre 2 godine

Djilas bi definitifno treba da se povuce iz politike jel njegovim izjavama samo ce navuci gnev naroda.

Milos

pre 2 godine

Djilas i njegova stranka svojim izjavama idu protiv svoje zemlje i naroda .

Marijana

pre 2 godine

Đilas i Marinika imaju sigurno koristi od toga da li će Srbija biti proglašena krivom za genocid! Oni nikad ništa dobro nama nisu ni mislili!

LALA

pre 2 godine

Pitam samo , ko je i odakle je DJilas , neka mi neko kaze

Pravda

pre 2 godine

Kandicki.Mariniki i ostalima.uputila bi jedno pitanje.dali je JASENOVAC GENOCID.a u srebrenici genocida nije bilo,svi su bili jednaki,Brato ubilacki rat.koji nikome nije doneo nista dobro.drugo znamo ko je Incke, potomak Ustase,koji je dobio 2miliona nagrade za sva svoja ne dela koja je naneo ne samo Srbima vec i ostalim Narodima druge vero ispovesti.pa bi jos da vas nazovi gospodu pitam, kolika ce vasa nagrada biti od Babe Izetbegovica? dok mu narod gladuje. sreca je i pravda,da nista nije vecito.svako ima svoj pocetak i kraj.a kraj je blizu i sta dalje?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija