• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.08.2021

08:18

SMEŠNO! Stefanović postao glavna uzdanica đilasovskih medija! Foto

printscreen

Politika

SMEŠNO! Stefanović postao glavna uzdanica đilasovskih medija! Foto

Podeli vest

Šolakove, đilasovske dnevne novine objavile su danas glavni naslov “Tajne fascikle Nebojše Stefanovića”, sa sve najlepšom mogućom slikom bivšeg ministra policije

Nadaju se, lažovi najgori, da će im Stefanović pomoći u rušenju Vučića, izmišljaju da postoje nekakve "strašne tajne" koje samo čekaju da budu objavljene i da onda valjda njihovog lopova Đilasa na silu dovedu na vlast.

I iako Nebojša Stefanović ćuti - drago mu je izgleda što je postao uzdanica tajkuna Đilasa i Šolaka- istina je da nema nikakvih tajni ni u kakvim fasciklama! Kao i uvek do sada - žuti propagandisti sve lažu i sve izmišljaju.

A kako Informer saznaje, pitanje je samo vremena kada će nadležni državni organi da otvore, ali i da zatvore sve fascikle, kada će i Stefanović i svi ostali da se suoče sa zakonom i posledicama onoga što su radili. Ozbiljne istrage su u toku i biće sasvim ozbiljnih rezultata.

Foto: printscreen

A đilasovski lažovi i ne mogu da rade ništa drugo osim da lažu. Jer, nemaju ništa, nikakav dokaz ili argument, nemaju oni ništa osim bolesne mržnje!

Naši sasvim pouzdani izvori kažu da će se sa "poznanijem prava" uskoro suočiti i druga sada omiljena đilasovska medijska junakinja - Dijana Hrkalović.

Uskoro opširnije…


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boki

pre 2 godine

Ministar Stefanovic uvek je igrao na dvostruku igru.Zasto za vreme funkcije minista policije nisu otjrivene mnoge krimunalne radnje samo najvece patriote Srbije i srba mogu ostati na funkcijama

Lazni Bot

pre 2 godine

Pa on je bio fiktivno ministar policije kao sto je i Vulin sada,zna se ko je u ovoj zemlji glavni i ko otvara klozete,hotele ali i vlada policijom i vojskom,isti taj i poref svega drzi jos Stefanovica u vladi.

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Подржавамо тражење појединаца и група, да се васпостави регистар непријатељских медија, угоститељских и туристичких објеката, правних и физичких лица, политичара, државника, новинара, спортиста, наставника, уметника, привредних субјеката, установа, политичких странака, удружења, домаћих плаћеника и страних издајника, антисрпских несрба и несрпских Срба.

Rale

pre 2 godine

Jedi govna govedo...bežaćeš ti u mišju rupu mamu ti jebem

AS

pre 2 godine

NIJE SMEŠNO, OVO JE BEDNO. JUČE SU PLJUVALI I NJEGA I NJEGOVOG POKOJNOG OCA.

Baća

pre 2 godine

Mislim da bi najčasnije bilo da ministar odbrane Stefanović podnese ostavku, bez obzira šta objavljuju mediji, jer kao nekadašnji ministar unutrašnjih poslova snosi objektivnu odgovornost za sve ono što se dešavalo u MUP-u dok je bio na toj funkciji. Onaj japanski ministar saobraćaja, kome je tamo neki voz kasnio nekoliko minuta, izvršio je samoubistvo zbog osećanja odgovornosti, a kod nas neki političari ne daju fotelju po cenu života. Baš jadno i bedno.

milankukic

pre 2 godine

podrzavam sve sto je u zakonu ako je kriv a neko ga stiti jer ima neke papire nek se javi i zavrsimo o toj ujdurmi

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17