• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.08.2021

12:59

SLEDEĆI PUT PRATITE INSTAGRAM "buducnostsrbijeav" I POŠTEDITE SE OVE VRSTE PONIŽENJA! Marko Đurić odjavio šefa kabineta Vjose Osmani! Foto

reuters/tanjug

Politika

SLEDEĆI PUT PRATITE INSTAGRAM "buducnostsrbijeav" I POŠTEDITE SE OVE VRSTE PONIŽENJA! Marko Đurić odjavio šefa kabineta Vjose Osmani! Foto

Podeli vest

Šef kabineta Vjose Osmani, Blerim Vela hvalio se na svom Tviter profilu kako je Osmanijeva imala čak dve posete inostranstvu kako bi promovisala evroatlantskI put "Kosova", dok, kako on piše, Vučić nije imao nijednu. Ipak, Marko Đurić je imao spreman odgovor za njega - sledeći put šratite Instagram predsednika Srbije i poštedite se poniženja


- Od preuzimanja funkcije u aprilu 2021. godine, predsednik Vjosa Osmani imala je dve bilateralne posete - Estoniji i Austriji, radi promovisanja evroatlantskog puta Kosova. U isto vreme, predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije imao bilateralnu posetu inostranstvu. Umesto toga, stalno se sreće sa Miloradom Dodikom i izaziva tenzije u regionu, napisao je Vela, dok je Marko Đurić imao brutalan odgovor: 

- Nije lepo širiti laži, gospodine Vela. Od sastanaka sa Makronom, Zemanom, Babišom,Pahorom, Radevim, premijerom Zaevom, Ramom, posetama Bahreinu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kao i Bosni i Hercegovini ... za samo nekoliko meseci Vučić je imao više sastanaka i poseta nego što će vaša predsednica imati tokom celog svog mandata.

- Plus, multilateralni MTG-ovi poput onog sa NATO sekretarom Jensom Stoltenbergom. Sledeći put sledite buducnostsrbijeav i poštedite se ove vrste poniženja - odgovorio je Đurić na blamiranje šefa kabineta Vjose Osmani, Blerima Vele.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jeca

pre 2 godine

Njima je važno da kažu nešto, a ni sami ne znaju šta pričaju i rade

miša

pre 2 godine

Op op.... Vid Marka niotkud. Lepo si joj objasnio, alal vera. Bravo munjo. Osmani, samo se ponižavaš.... No, polako.... Kao da se oseća neka nervoza kod vas?

Vuk

pre 2 godine

Hahahhaha.... Jao, sa vama samo komedija. Šipci....

Saska

pre 2 godine

Vucic se sastao sa vise zvanicnika, nego sto je ona videla u svom zivotu! Dzaba se promovisu kad sve vise zemalja povlaci priznanje nezavisnosti Kosova!

Rada

pre 2 godine

Odgovorio joj Djuric pravo u centar! Nemaju oni cime da se pohvale, Vuvic je imao mnoge bilateralne susrete o kojima oni mogu da sanjaju! I ne znam sta promovisu - laznu drzavu Kosovo!

Petar

pre 2 godine

Bitno da su oni rekli, a sad sto je pola lazi i receno da bi se reklo, to nije problem.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija