• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.08.2021

11:24

UVEK JE NEKO TREĆI PROFITIRAO KAD SRBI NISU BILI JEDINSTVENI! Borićemo se protiv onih koji sve žrtvuju zarad političkog interesa

Politika

UVEK JE NEKO TREĆI PROFITIRAO KAD SRBI NISU BILI JEDINSTVENI! Borićemo se protiv onih koji sve žrtvuju zarad političkog interesa

Podeli vest

Potpredsednik SNS Aleksandar Šapić izjavio je danas da će ta stranka na sledeće izbore izaći sa najkvalitetnijim ljudima koji će, kako kaže, tražiti poverenje građana

Upitan koliko je izvesno da će on biti kandidat za gradonačelnika Beograda, Šapić je rekao da će se to videti kako se budu približavali beogradski izbori, ističući da će SNS izaći sa ljudima koji bi, kako kaže, trebalo da budu reprezenti njihove politike u zavisnosti na koje izbore se izlazi.

Podseća da će u martu ili aprilu sigurno biti održani beogradski i predsednički, a parlamentarni, kako je rekao, "verovatno hoće".

- Ja sam dosta o tome govorio i ne bih se na to vraćao. Ni ne bavim se u ovom momentu, iskren da budem, ni Beogradom u stranci. Ana Brnabić je poverenik za gradski odbor, koji ima dosta turbilencija u poslednjih par godina, i mislim da će ona to da uradi na jednom odličnom nivou, da pripremi beogrdasku organizaciju za stranačku skupštinu koja je u oktobru i nakon toga ćemo polako krenuti da izlazimo sa formacijama - rekao je Šapić za TV Tanjug .

Foto: printscreen

Aleksandar Šapić


Šapić je naveo da je u poslednjih mesec i po obišao 20 okruga, 30 gradova i razgovarao sa više od 15.000 članova SNS sa kojima je, kako kaže, želeo da se upozna i sa kojima je razgovarao o politici, stanju u Srbiji, ali i o lokalnim problemima.

Šapić je govoreći o međustranačkom dijalogu vlasti i opozicije rekao da je mišljenja da aktuelna vlast "treba da izađe u susret svakom zahtevu opozicije ako konkretno navede čega to danas nema, a bilo ga je 2018. godine kada su izlazili na izbore".

- Ali nema konkretnih stvari, nego su više to neka opšta mesta. Imam utisak da se ti pregovori i razgovori pretvaraju u političku kampanju i gde je samo pitanje kako će neko sebe bolje da predstavi i da nikoga ni ne interesuje izlazak ili neizlazak na izbore, odnosno odluku o tome da li će izaći doneće u odnosu na neke druge parametre - smatra Šapić.

Šapić je rekao i da zagovara jedinstvo i da se kroz istoriju pokazalo da je "uvek neko treći profotirao kada Srbi nisu bili jedinstveni".

- Ja ću iz sve snage pokušati da se ponašam na taj način. To je jedini ispravan put, da nijednog trenutka ne zagovaram mržnju među nama. Moramo da pokažemo razumevanje i za one koji nas ne razumeju. Ne mogu da budem ljut na svoj narod zato što me ne razume ili smatra da treba drugačije, ali borićemo se protiv onih koji su spremni sve da žrtvuju zarad političkog interesa... - rekao je Šapić.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

U SRBIJI SE TRENUTNO PIŠE I STVARA EKONOMSKA ISTORIJA!
Politika

U SRBIJI SE TRENUTNO PIŠE I STVARA EKONOMSKA ISTORIJA!

"U Srbiji se trenutno piše i stvara ekonomska istorija. Kada se podigne jedna ekonomija kako je to učinjeno u Srbiji onda ona ne može tako lako ni da se uruši", rekao je u Ubu potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić koji je u poseti Kolubarskom i Zlatiborskom okrugu

28.07.2021

21:35

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija