• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Intermagazin/Mediji

11.08.2021

20:45

SRBIJA U OPASNOSTI! IZ AMERIKE STIŽU NOVI ZAHTEVI, SPREMA SE BRUTALNA REZOLUCIJA! Čeka se saglasnost američkog Senata!

Politika

SRBIJA U OPASNOSTI! IZ AMERIKE STIŽU NOVI ZAHTEVI, SPREMA SE BRUTALNA REZOLUCIJA! Čeka se saglasnost američkog Senata!

Podeli vest

Republikanski kongresmen iz države Njujork Li Zeldin uputio je Odboru za spoljne poslove predlog rezolucije kojom se osuđuju ubistva braće Bitići u Srbiji u julu 1999. godine i u kojoj se navodi da taj slučaj "mora da ostane faktor daljeg razvoja odnosa između SAD i Srbije", piše Gazeta ekspres

U dokumentu koji je predložen 29. jula, zahteva se da Predstavnički dom uz saglasnost američkog Senata zahteva da osobe odgovorne za ubistvo braće Ila, Agrona i Mehmeta Bitićija budu privedene pravdi.

U rezoluciji se navodi da je neprihvatljivo da još nijedna osoba nije proglašena krivom za ubistvo braće Bitići.

ŠTA REĆI?! HVALA SRBIJI I SRPSKOJ ZA USPEŠNO LETO: U Crnoj Gori osvanuli bilbordi zahvalnosti... MI NJIMA PARE, ONI NAMA...

Od Vlade Srbije i nadležnih ministarstava i kancelarija, uključujući Tužilaštvo za ratne zločine očekuje se da "daju prioritet istrazi i krivičnom gonjenju sadašnjih ili bivših zvaničnika za koje se smatra da su direktno ili posredno odgovorni za smrt braće Bitići".

EVROPA NA KOLENIMA, STOJI 700 VOZOVA! Pali lanci snabdevanja širom "starog kontinenta" , štrajk u Nemačkoj trajaće do petka - KO PREŽIVI...

Ističe se da SAD moraju da obezbede dovoljne resurse da u potpunosti pomognu i na odgovarajući način nadgledaju napore Vlade Srbije i njenih odgovarajućih ministarstava i kancelarija da istraže i procesuiraju što je pre moguće osobe za koje se veruje da su odgovorne za njihovu smrt.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
non sens

pre 2 godine

znachi nishta nevino pobijeni kolataralci po celom svetu,braca bitici su problem...

Duki

pre 2 godine

https://borba.me/kovac-nato-izvodi-vjezbe-sa-kfor-om-na-kosmetu-jer-imaju-saznanja-da-bi-moglo-doci-do-nekih-kriznih-situacija/

Petar

pre 2 godine

JEBALI VAS braca bitici , siptarski TERORISTI !!! Djubrad kaubojska !!!

Pera

pre 2 godine

Ameri neka objasne kojim pravom se mešaju u unutrašnje stvari Srbije ! Isto važi i za Evropsku Uniju. Kojim pravom ???????? Dali je tada po principu uzajamnosti i Srbija može da se meša u njihove unutrašnje stvari ?????

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija