• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.08.2021

14:28

Lažima i spinovanjem izmišljotina pripremaju nasilnu smenu Vučića! Očigledno da ponosna, slobodna i napredna Srbija smeta mnogima!

Politika

Lažima i spinovanjem izmišljotina pripremaju nasilnu smenu Vučića! Očigledno da ponosna, slobodna i napredna Srbija smeta mnogima!

Podeli vest

Nedeljama unazad nesmanjenom žestinom traje gebelsovska propaganda svih onih tzv. "slobodnih, nezavisnih i objektivnih" medija koji su pod kontrolom različitih centara moći, pri čemu se u toj kampanji naročito ističu oni, kobajagi "profesionalni i hrabri" mediji koje "imalac inženjerskog mozga", prisvajač narodnog novca i političar u pokušaju, Dragan Đilas, finansira novcem opljačkanim od građana Srbije u vreme dok je bio prejanica bivšeg režima, saopštio je Zoran Đorđević, član Predsedništva Srpske napredne stranke

Sada je svakom, iole informisanom, dobronamernom i politički neostrašćenom jasno da se radi o organizovanoj, koordiniranoj i od nekih inostranih centara moći podržanoj akciji – koja za cilj ima pritisak na Srbiju i njeno rukovodstvo, a pre svega na predsednika Aleksandra Vučića, koji je najveći borac protiv te grupe hoštaplera, neradnika, prevaranata i stručnjaka opšte namene, koji nikad ništa pošteno u životu nisu ni radili, niti zaradili, kao i da se putem laži i spinovanja izmišljenih informacija izvrši svojevrsna medijska priprema za vaninstitucionalnu i nasilnu smenu legitimno izabrane vlasti, ako taj napad na Vučića ne bude dao očekivani rezultat.

Ustalo je kuso i repato, a sve umišljeno, osiono i sujetno, sve ono što samo sebe smatra nekakvom "elitom", kojoj su usta puna velikih reči i morala, a džepovi narodnih para, razne vucibatine, secikese, nikogovići i skorojevići, belosvetski prevaranti i jedači hleba bez motike, prodavci magle i razni članovi cirkuske menažerije – i svi su, jednovremeno, u sinhronizovanoj akciji, krenuli u napad na Aleksandra Vučića, jer im se učinilo, ili im je neko tako rekao i naredio – da je sad pravi trenutak da se izbore "za ljudska prava i slobode, demokratiju i pravdu, a protiv diktature" – s obzirom na pretnje, izazove i pritiske kojima je Srbija izložena u aktuelnom geopolitičkom trenutku.

Očigledno je da Srbija koju predvodi Aleksandar Vučić smeta mnogima, ne samo pojedinima u Srbiji, niti samo nekima u regionu, već i šire, jer takva, Vučićem vođena Srbija, nije više na kolenima, nije više zemlja bez snage, časti, hrabrosti i dostojanstva, nije zemlja zatvorenih fabrika i siromašnih građana, nije zemlja koja se stidi svoje prošlosti i svoje istorije, na koju bi mnogi, da je imaju, ma i tako bolnu, krvavu i prepunu herojstava i žrtava istoriju – bili itakako ponosni. Ponosni – kao što je Srbija danas ponosna, suverena, slobodna i napredna, i pred kojom je budućnost u kojoj će ona još više, brže i uspešnije napredovati, rasti i razvijati se, na svim poljima.

Foto: Tanjug

Stoga ne čudi što su se svim sredstvima, sinhronizovano i organizovano, mnoge interesne grupe, pod plaštom tobožnje "brige za ljudska prava i slobode", pod izgovorom "borbe za demokratiju i protiv diktature" – vrlo agilno uključile u taj "projekat: Srušiti Vučića", za koji su im njihovi inostrani mentori rekli da je uslov da ih vrate na vlast, na kojoj bi posle mogli da nastave da rade ono što su već radili – da razaraju, uništavaju i pljačkaju Srbiju, sve dok je ne svedu na ono što ti inostrani mentori misle da bi Srbija trebala da bude.

​Naravno, frustriran svojom političkom (ali i svakom drugom) neuspešnošću, bolesno ospednut predsednikom i patološki ga mrzeći, Dragan Đilas je u tome video svoju šansu, svoju poslednju i jedinu šansu (mada, uzimajući u obzir koliki ugled uživa među građanima Srbije, a koji je iskaziv sa 0, nešto%, mislim da je to još jedna njegova samoobmana), pa je sam sebe proglasio nekakvim "liderom" toga nečega što sebe naziva "pravom" opozicijom – i angažovao sve svoje čankolize, plaćenike i zaposlene da rade na tom naručenom zadatku, u čemu se naročito ističe Marinika Tepić, kojoj čak ni javnosti poznata njena priviđenja ne smetaju da nastavi da laže, izmišlja, preti i vređa.

Nedeljama Đilasova medijska mašinerija fabrikuje neistine i dezinformacije, nedeljama okrivljuju predsednika Vučića za sve i svašta, ne vodeći računa da te njihove bljuvotine bar budu realno moguće, bar ikako u realnom životu ostvarive, makar i na teorijskom nivou ako ništa drugo, kada su već i inače sve proizvod čiste patologije i bolesne mržnje i zavisti prema predsedniku. Jednovremeno, njegova izopačena sujeta svoju srdžbu usmerava i prema svima onima koji nisu ništa manje opozicija vlasti nego on, ali koji drugačije misle, koji vode računa o državnim i nacionalnim interesima i koji imaju svoju političku viziju o onome za šta se politički zalažu – što dodatno svedoči o tome da je Dragan Đilas osoba čija je psiha toliko bolesna, toliko izopačena, da počinje da predstavlja i širu društvenu opasnost, s obzirom na posledice koje bi, eventualno, mogla proizvesti.

Foto: Tanjug

Srećom, građani Srbije dobro pamte, po zlu pamte, Đilasovu vladavinu, a pošto on kao "osvedočeni demokrata" na izbore ne izlazi, "iz principa" – šanse da se on na vlast vrati su minimalne, tačnije u procentima iskazano: 0, nešto%.

Uzgred, to bi neko trebalo i da kaže tim Đilasovim mentorima, da ne troše vreme na njega, nego da od celog tog bašibozluka koga plaćaju da napada i ruši Aleksandra Vučića, iz te skupine zgubidana i lezilebovića, ako je ikako moguće, probaju da izaberu nekog drugog – ali da taj drugi nisu Vuk Jeremić, ili neko od onih "eksperata" za sve i svašta iz raznoraznih NVO, niti pak "lideri" nekakvih političkih partija – za koje ne glasaju ni članovi najbliže rodbine, već neko ko je ozbiljan i odgovoran političar, ko voli svoju zemlju i njene građane i ko ima politički, ekonomski i svaki drugi plan i program.

Takođe, trebalo bi im reći (mada mislim da to oni i sami znaju) da građani Srbije već imaju takvog lidera, takvog predsednika – Aleksandra Vučića – koji sasvim sigurno može, i hoće, sam protiv cele te bulumente štetočina da se izbori i da bi stoga trebalo da Srbiju ostave na miru i dozvole joj da sama odlučuje o svojoj budućnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija