• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.08.2021

12:40

Jedva čekam da mi isključe nalog, da budem još jedan Tramp u svetu! Čestitam svim medijima koji se suprotstavljaju poslušničkoj mreži!

Tanjug/Zoran Žestić

Politika

Jedva čekam da mi isključe nalog, da budem još jedan Tramp u svetu! Čestitam svim medijima koji se suprotstavljaju poslušničkoj mreži!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, odogovarajući na pitanje o društvenoj mreži Twitter koja je sve medije u Srbiji osim, naravno, đilasovskih medija - N1, Nova, Direktno, Danas, obeležila oznakom "mediji koji sarađuju sa vladom"

 

- Ja samo nisam shvatio što ste se svi vi uznemirili zbog toga. Ti ljudi su sve najlepše rekli o tim medijima. Nego sa kim će da sarađuju, sa tajkunima, kriminalcima i lopovima? Najnormalnije je da sarađuju sa vladom. A pri tome, oni kažu "sarađuju", mi kao država najveći deo tih medija i ne plaćamo. Oni plaćaju Glas Amerike, plaćaju BBC, a nisu stavili da su to Vladini mediji. To nisu oni koj sarađuju, to su Vladini mediji. Šta je loše u tome što sarađuju sa Vladom? Šta, treba da napišu da sarađujete sa lopovima i onima koji su opljačkali Srbiju, kao što su neki drugi mediji. Ne razumem šta je problem u tome. 

UDAR NA SLOBODU MEDIJA! Tviter želi da cenzuriše sve koji nisu za Đilasa!

- A to, naravno, dovodi do drugog pitanja a to je ko je ustvari cenzor.  Sada vidite da su oni pravi cenzuri i jedva čekam da mi isključe nalog, da budem još jedan Tramp u svetu, da se pokaže kako je dobro da talibanski portparoli imaju slobodan pristup toj slobodarskoj mreži, neki bi rekli poslušničkoj mreži. Ja da budem poslušnik takvima neću, tako da čestitam svim medijima koji se suprotstavljaju poslušničkoj mreži i koji šire slobodarske težnje i ideje i želim im puno uspeha - završio je Vučić. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mina

pre 2 godine

Ne znaju više šta će, ali predsednik Vučić ima još veću i jaču podršku

Ina

pre 2 godine

Predsednik Vucic jedva ceka da mu Tviter iskljuci nalog i da bude jos jedan Tramp u svetu.

branko

pre 2 godine

Када год сам ушао на Твитеру, из њега ми искачу Ђилас, Мариника Тепић, Бошко Обрадовић, Вук Јеремић, Бастаћ. И смишљају такве ноторне лажи да ни пас маслом не би полизао. Када ће њима да блокирају профиле јер народ позивају на линч председника Вучића? Да ли је то нормално? Када укључим N1, ТВ Нову, Јелену Обућину.... константно се шири говор мржње, напади на Вучића и маестрални уводи у прегледе дана како ништа што се уради не ваља. Моје питање је да ли је некад поменут Ђилас у негативној конотацији? Срамота!!!

bole

pre 2 godine

Zna to narod dobro i zato glasa a zna se za koga je.

Baki

pre 2 godine

Prvo su zabranili negiranje neposrojećeg genocida, a sad ovo. Sledeće je zabrana negiranja nezavisnosti Kosova, a onda svega što nije u skladu sa američkim interesima. Nemam nikakav nalog, pa što bi rekao naš narod mogu ....................

predsednikovi zanosači muda u

pre 2 godine

Poslušnička mreža partijskih neprijatelja protiv naprdne poslušničke mreže.

Bojan

pre 2 godine

Bolje je saradjivati sa zvaničnim institucijama Srbije nego sa tajkunima, lopovima i kriminalcima. Bolje je da radiš za Srbiju nego za Brisel, Luksemburg ili Njujork.

ZAvram

pre 2 godine

Мене већ данима блокирају у појединим медијима. Једноставно, не дозвољавају да пошаљем свој коментар, јер им, очито,, није "по вољи". Одузимају ми право да волим своју земљу, да осуђујем њене непријатеље и злочинце, којима је све српско страно и мрско, забрањују ми да критикујем издајнике, неоглобалисте, и све несреће, које су, под фирмом "борба за људска права и слободе", снашле данашњи свет. Ако овако наставе, тешко нама! Подршка председнику Вучићу, и сваком његовом кораку и замисли, који воде ка добробити нашег рода, Србије, и свих доброчестивих људи.

Marija

pre 2 godine

Vučić ima najveću podršku ne mogu da je unište

Marko

pre 2 godine

I da mu isključe Twitter, Vučić je najugledniji predsednik

Petar

pre 2 godine

Tviter treba da gasi naloge koji pisu ruzno i kace vulgarne slike, a ne naloge koji pisu istinu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija