• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.08.2021

10:18

ĐILAS CINKAROŠ! Đilasovski portal nastavlja kampanju - IZRUČITI SRBE SVIMA KOJI TRAŽE NJIHOVE GLAVE! Foto

Politika

ĐILAS CINKAROŠ! Đilasovski portal nastavlja kampanju - IZRUČITI SRBE SVIMA KOJI TRAŽE NJIHOVE GLAVE! Foto

Podeli vest

Đilasovski portal Nova S nastavlja da svoju kampanju kojom žele da se Srbi izruče Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i svima koji traže srpske glave

 

Kako im srpski narod nije bitan, nemaju problem sa tim da Srbe i isporuče svima koji to traže. Dobro je poznato da njima to nije bio nikakav probelm, te su srpsko meso isporučivali strancima u kesama. 

Ovim si pokazali i da im zakoni Srbije a ni Ustav nije bitan, jer ovo što ono traže i žele, ne može se izvršiti ni po jednom zakonu Srbije. 

Foto: printscreen

Podsetimo, Vučić je juče, upitan da komentariše pisanje lista Danas u kojem se naprednjačka vlast optužuje da štiti zločince, a u vezi slučaja Dušana Kornjače (ratni komandant opštine Čajniče za kojim je u BiH raspisana poternica), koji je od 2007. godine u Srbiji i koji ima državljanstvo Srbije rekao: "Po kom zakonu i principu da ga nekome izručimo? Hoćete da zgazite pravni poredak Srbije?"

Upitao je što ga prethodna vlast nije uhapsila, ona kojoj je, kako kaže, jedini posao bio da šalje srpsko meso u kesama.

"Ja neću i nemam ni prava, ni po jednom zakonu Srbije", rekao je on.

Vučić je kazao da oni sada to traže da bi slušajući one koji nameću poslušničko ponašanje.

"Nikada nijednog zločinca neću da štitim, ali hoću da štitim pravni poredak i principe", podvukao je on.

Vučić je rekao da, kao što ne može BiH da isporuči nama one koje tražimo za ratne zločine, to ne može ni Srbija.

"To nametanje kolektivne krivice srpskom narodu, tu teoriju bilo da je zastupa tviter, ili bilo ko, kao što to čine Ðilas, Tepić, Šolak neću da prihvatim. Moj slobodni duh, um i srce ne možete naterati da vam služim i slušam. Možete da pobedite na izborima pa vodite politiku u kojoj nećete da gradite puteve, pruge, nećete povećavati plate, u kojoj ćete samo Srbe da hapsite, jer je to ono što govorite po ambasadama", naglasio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sns

pre 2 godine

Ovoga zločinca traži Interpol, a Srbija ga krije!!! Pametnom dovoljno!!

Zoran

pre 2 godine

Zločinca Nasera Orića isto traži interpol, a Izetbegović ga krije!!! Pametnom dovoljno! Valjda je i tebi dovoljno!

sns

pre 2 godine

Za Orića je zadužena Bosna i Hercegovina, samostalna država koja nema veze sa Srbijom. Problem Orića je na njima da ga rešavaju, a na nama je da rešavamo probleme ovde u Srbiji!! Mislim da je ne samo pametnim već i drugima sada jasno!!!

Zoran

pre 2 godine

Teško nama ako bi ti rešavala problem u Srbiji!!!

sns

pre 2 godine

Znači, ipak nije dovoljno jasno takvima kao što si ti?!?!?! Klasično menjanje teme i pokušaj omalovažavanja, kad ne postoji racionalan odgovor ili ne postoji sposobnost razumevanja istog. Nastavi živeti u mraku, a nekad će neko ipak upaliti svetlo, na tvoju žalosti!!!

Zoran

pre 2 godine

Na tvoju žalost Djilas i musliman Jeremić nikad više neće voditi SRBIJU. Oni su ugasili svetlo. Može razmena, oni nama Orića, a mi njima tog što potažuju. Da li razmišljaš klako bi prošli, da su napali amrčkog ili nemačkog premijera u bosni?

sns

pre 2 godine

Klasični spin majstor, tema je isporučivanje osoba iz Srbije za kojima je Interpol raspisao međunarodnu potjernicu, a ne Amerika, Bosna i Hercegovina... Ako misliš da takve osobe donose dobro svojoj državi, nemamo više o čemu raspravljati! Kriminalac je kriminalac bez obzira na naciju, a u slučaju Srbije, bez obzira na političku partiju!!

sns

pre 2 godine

Ako neko isporučki kriminalca za kojim je Interpol raspisao poternicu, taj je srbomrzac!?!?!

Borko 78

pre 2 godine

Mene je sramota sto se ovaj covek deklarise kao Srbin !

Dea

pre 2 godine

Da je Djilas na Vucicevom mestu, on bi to odmah ucinio, isporucio i to bez osecaja krivice! Tako su samo nase genersle isporucivali za par reci pohvale sa zapada!

Vesa

pre 2 godine

Samo su im Srbi krivi, mi smo zlocinci, mi smo genocidni narod, mi smo sve najgore...takve lazi oni sire po svetu,a Djilasova ekipa ih potvrdjuje! Zato su tu gde jesu, oko 1% poverenja grsdjana

Hana

pre 2 godine

Vucic postuje Ustav i nece uviniti nista cime bi prekrsio ustavni poredak Srbije, a Djilasa treba da je sramota! Oni su ti koji su isporucivali i dodvoravali se onima koji ne zele dobro Srbiji!

dd

pre 2 godine

Djilas vise nikad nece biti u poziciji da u Srbiji odlucuje o bilo cemu!Jedino preko svojih prljavih portala moze da napada i cinkari sopstveni narod!

Dunja

pre 2 godine

Uvek se zapitam dokle je Djilas spreman da ide u ostvarivanju svojih ciljeva...Ocigledno mnogo daleko,trgovanje sopstvenim narodom je vrhunac njegove bolesne ambicije!

Sofija

pre 2 godine

To je Đilas, od njega i ne možete očekivati ništa dobro.

Rade R

pre 2 godine

Đilas će doći na vlast u Srbiji kad u Srbiji budu živeli i glasali marsovci! On računa na njihove glasove na izborima jer ga oni ne poznaju! KRETEN!

Sara

pre 2 godine

Đilas je ovom reakcijom pokazao sa kim sarađuje i čiji je poslušnik. Naravno dodvoravanje sigurno ima cenu. Zanimljivo je da osuđuje sve ono što je za vreme svoje vladavine odobravao. Dvolicnost.

Tifa

pre 2 godine

Đilas je imao priliku, izneverio nas, ne znam šta više hoće. On je obični politički parazit i marioneta zapada!

Bora

pre 2 godine

Pa da... Opet bi da ponove bruku kao kada su predsednika pok. Miloševića izručili Hagu! Neka se postupi kako institucije nalažu.

milankukic

pre 2 godine

@sns nemoj da se krijes iza te skracenice isti si kao ĐILAS a možda njegova desna ruka i zato ga svugde branis

ljubomir

pre 2 godine

Ja sam za isporuku Srba=Djilasa,Solaka,Tepicku,Kandicku,Biserko i slicne.

bole

pre 2 godine

Sve što nabroja nijedan Srbin, sve moj do mojega.

Rade

pre 2 godine

Prethodna vlast treba da kaže koliko je para zaradila trgovinom glava Srpskih generala

Siniša

pre 2 godine

Vučić nikada neće da izručuje nikoga i nikada neće da dozvoli da iko ponižava Srbiju

Mile

pre 2 godine

Vučić nikada neće da dozvoli ponižavanja države i građana koja su dozvoljavali članovi prethodne vlasti

micko

pre 2 godine

A niko nikada od tih ne pomisli i ne traži one koji su ubujali srbe po hr, bih i kosmetu .... čak jim ni ne smetaju i mogu sa njima d arazgovaraju bez svakih problema ...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Najbolji igrač VTB lige kod Mesine!
Partizan

Najbolji igrač VTB lige kod Mesine!

Najkorisniji igrač ovogodišnjeg izdanja VTB lige Nenad Dimitrijević (26) postaće novo pojačanje Armanija i zaigrati za iskusnog italijanskog trenera Etorea Mesinu.

01.06.2024

11:59

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31