• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.08.2021

22:41

DRŽAO SAM MRTVOROĐENO DETE U RUKAMA! BILA JE TO DEVOJČICA, TREBALO JE DA SE ZOVE NEVA... Vučić u Ćirilici govorio o brutalnom spinu đilasovskih medija!

printscreen

Politika

DRŽAO SAM MRTVOROĐENO DETE U RUKAMA! BILA JE TO DEVOJČICA, TREBALO JE DA SE ZOVE NEVA... Vučić u Ćirilici govorio o brutalnom spinu đilasovskih medija!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući u emsiji Ćirilica govorio je o brutalnoj kampanji koja se vodi protiv njega, u kojoj đilasovski mediji nisu prezali ni od toga da ga optuže ni za zločin nad suprugom i mrtvorođenim detetom

- Na rutinskom pregledu su ustanovili da beba ne diše. To je bila devojčica koja je trebalo da se zove Neva. Valjda se ugušila, lekari to znaju. Držao sam je u rukama. Tamari je bilo teže nego meni, nosila je dete duže od osam meseci. Ali šta ćete, mediji su pisali laži, da sam tukao ženu, da je pobacila. To da me kriminalizuju, to im baš i ne ide, ali dehumanizacija... Evo i ova teza da čovek koji ne ide na odmor nije čovek, ja ne mogu da verujem - rekao je tužno Vučić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zvezdica 0707

pre 2 godine

Koliko je samo propalizet od coveka sam sebe odaje. Djilas je stvarno jedan besramnik

Doktor

pre 2 godine

Ma Vucicu, boli te k***k sta m***rci pricaju i pisu. Od te boljke nema opasnosti, kad ti doktor kaze, to su "decije bolesti". Kao kad p**es, a oko tebe nema nikoga.

Biljana

pre 2 godine

Eto, dokle ide bezobrazluk Đilasovih medija. Sramota, krajnej je nehumano da zadiru u tuđu privatnost i teške trenutke.

DULE

pre 2 godine

Đilasovci vise ne biraju sta pričaju,stvarno su preterali!

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija