• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.08.2021

10:00

Ludilu đilasovaca nema kraja: MALO GA JE IZUDARAO, NEKI BI REKLI NEDOVOLJNO... /video/

printscreen

Politika

Ludilu đilasovaca nema kraja: MALO GA JE IZUDARAO, NEKI BI REKLI NEDOVOLJNO... /video/

Podeli vest

Dežurni pljuvač vlasti na đilasovskim medijima, bivši novinar BBC Slobodan Stupar, nastavio je gostujući na N1 prljavu kampanju relativizacije nasilja i opravdavanja napada Dragana Bjelogrlića na reditelja Predraga Gagu Antonijevića...


Stupar je sve vreme objašnjavao voditelju da je nasilje normalna stvar i da se u Nišu juče nije desilo ništa strašno...

- Događaj je minoran. Malo ga je izudarao, neki bi rekli nedovoljno, neki bi rekli previše a ja ću biti uzdržan pa ću tražiti da to bude sredina! Malo ga je išamarao! - izjavio je Stupar.

Podsetimo, juče je u klubu jednog hotela u Nišu glumac Dragan Bjelogrlić podmuklo napao reditelja Predraga Gagu Antonijevića zadavši mu više od 10 udaraca pesnicom u glavu. 

Bjelogrlić je posle incidenta priveden i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati, a danas će biti saslušan u Tužilaštvu u Nišu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 2 godine

A sta kazes djubre matoro pojavio se na televiziji pink ,stabi trebalo da cuti ili da se pojavi u sanduku !!!!!!!. Cudo nisi video ko je dok se nisi priblizio ekranu a vide si da je malo dobio batina STOKO LAZLJIVA.

AS

pre 2 godine

BAŠ ME ZANIMA KAKO BI TAJ STUPAR I NJEGOV OLOŠ KOMENTARISALI DA JA NJEGA DOHVATIM I IZBUBECAM PO NJONJARI.

PETAR

pre 2 godine

A JA MU MALO JEBO MATER ,DA SAM MALO VISE STUPAR BIO BI ZUPAN

Baki

pre 2 godine

Da bog da vas i vaše naj milije ovako malo izudaraju da se dozovete pameti !!! Kreteni jednivama je dosta da vam viču da ste lovi da čuju navodno vaša deca pa da zaplačete. Piĉkice kukaviče !!!!

Marko

pre 2 godine

Znaju Đilasovci razliku između udarati i malo ga izudarati, oni su diplomirani nasilnici.

milankukic

pre 2 godine

taj fosil od ljudskog roda samo to zna kao i neka budala od akademiga todorovic i njima ista bagra jee su znali da zive od tuđeg znoja a oni da se bogate e sad to nemože zato pljuju po svemu

Vladimir

pre 2 godine

Samo Đilasovci koji su pod manipulacijom Dragana Đilasa mogu da podržavaju nasilje.

Bane

pre 2 godine

Đilasovci su isti kao i Bjelogrlić. Sramota jedna!

Jovana

pre 2 godine

Sve ono što je normalnom svetu nenormalno i nedopustivo Đilasovci to podržavaju i sprovode u dela kao na primer nasilje.

Sanja

pre 2 godine

Od Đilasa je to i za očekivati, on pokušava na sve načine da se dokopa vlasti...

Dragi

pre 2 godine

To što ima ljudske bagre i ološa u Beogradu, to nema nigde. Zašto je to tako? Jednostavno...Srbi su jedini narod na svetu, koji će za pare prodati sve, pa i Srbiju.

Gale

pre 2 godine

A sta draugo očekivati od bande Đilasovaca nego da podrze nasilje jer su i oni skloni tome!

Stefan

pre 2 godine

Samo oni i mogu da podrze nasilje isti su kao i Bjela!

ja

pre 2 godine

Msm da vi botovi izdajnici previse zivite u vasim izmisljenim svetovima, niste svesni koliko vas svi mi mrzimo i onda kad vidimo da neko prebije botinu i izdajnika, onda nam je bas bas drago, a i sta ocekujete, nasladjujete se kad klan Vucic ubije nekog neistomisljenika a ocekujete da se saosecamo sa prljavim bednicima kad ih prebije neko koga narod voli. Tako cete i svi vi nazovi novinari da zavrsite, nije mi jasno da vi zaista mislite da ce sns banda zauvek vladati.

Baća

pre 2 godine

Kada bi neko, ne daj Bože, u nekoj svojoj žutoj minuti nalupao, na primer, Bjelogrlića, ili Lekića, ili Stupara, ni preterano, ni nedovoljno, nego onako srednje, digla bi se takva halabuka u drugosrbijanskoj sekti da bi to stiglo do svih omiljenih ambasada, svih zapadnih medija, a verujem i do Tanje Fajon, Bilčika, Borelja i ostalih. Jer nije važno nasilje već KO koga bije. Naši ili vaši. Ako biju naši, nema veze. Ali ako biju vaši, eeeeeee to je napad na demokratiju, slobodu misli i izražavanja, opoziciju itd. Dakle, zadah dvoličnosti i licemerja postaje nepodnošljiv. Bjelogrlić, bez obzira ko je i šta je, pokazao se kao siledžija koga treba dovesti, kao i sve druge siledžije, k poznaniju prava. Sram ga bilo, a i one koji su ga podržali! Fuj!

Jelena

pre 2 godine

Nije normalno opravdavati nasilje, ni jedan problem se tako ne rešava

Mitrofan Fustić Morija iz Kara

pre 2 godine

Oво је сукоб Срба и несрба. Сукоб несрпских Срба и антисрпских несрба, домаћих плаћеника и страних издајника са Србијом и Србима. За крст часни и слободу златну.

Komsija

pre 2 godine

Ovog jadnog Stupara i dalje placaju, dal' u kunama dal' u rajhsmarkama.

Brane

pre 2 godine

Eto to je njihova politika.... Sram vas bre bilo!

Ljilja

pre 2 godine

Ja volim Dragana Bjelogrlića ali zaista ne znam kako da opravdam ovo što je uradio.

Dragan

pre 2 godine

On kako glumac mora da ima i dobro ponašanje i vladanje. Ne razumem ljude koji podržavaju takav vid nasilja.

Dragan

pre 2 godine

Nasilnicima je mesto iza rešetaka, da malo ohlade svoje lude glave.

Perica

pre 2 godine

Bjelogrlic je dobar glumac ali los covek,treba krivicno da odgovara.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija