• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.08.2021

14:00

ZAKON VAŽI JEDNAKO ZA SVE! SSP se malo zaigrao, kao da pokušavaju da objasne da građani Srbije ne treba da veruju svojim očima!

Tanjug

Politika

ZAKON VAŽI JEDNAKO ZA SVE! SSP se malo zaigrao, kao da pokušavaju da objasne da građani Srbije ne treba da veruju svojim očima!

Podeli vest

Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je danas da Stranka slobode i pravde (ŠP) veoma hrabro, po ko zna koji put "kači etiketu predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću", jer je konstatovao da je u slučaju napada na Borka Stefanovića država uradila svoj posao, ali da je napad bio znatno blaži u odnosu na napad glumca Dragana Bjelogrlića na reditelja Predraga Gagu Antonijevića

Mali je u objavi na svom fejsbuk nalogu podsetio da su iz te opozicione stranke tražili da se napadači na Stefanovića najstrože kazne i ocenio da je sada više nego očigledno da oni "traže opravdanja i brane svoje, za koje smatraju da treba da važe drugačiji aršini".



- Samo mi nije jasno da li stvarno smatraju da je njihov gazda Ðilas u potpunosti zdrave pameti, pošto je očigledno da boluje od Minhauzenovog sindroma, a uz to je usavršio sistem lopovluka - naveo je Mali.

Smatra i da su bizarni komentari "pristalica i članova konzorcijuma S SP", u kojem čak aplaudiraju i čestitaju Draganu Bjelogrliću na napadu na reditelja Predraga Gagu Antonijevića.

On im je poručio da su se zaigrali i da zakon važi za sve jednako.

- Oni kao da ponovo pokušavaju da objasne da građani Srbije ne treba da veruju svojim očima. Ne mogu da se otmem utisku da su se ozbiljno posvađali sa zdravim razumom - zaključio je Mali.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivana

pre 2 godine

Zakon važi za sve Srbija se danas cela razvija i gradi, hvala našem predsedniku Vučiću ans vemu što činite za našu državu i njene građane.

Dragan

pre 2 godine

Ma Borko je nebitan lik ali svakako nije trebaalo da ga napadnu.

Dragan

pre 2 godine

Nasilje ne sme da baci senku na tradiciju „Filmskih susreta“ u Nišu.

Dragan

pre 2 godine

Niš i niška publika to ne zaslužuju da im jedan ispad uništi ovako lepu manifestaciju.

Mikan

pre 2 godine

Oni bi se tako ponašali i na vlasti, štitili bi svoje, a samo protivnike procesuirali.

Milan

pre 2 godine

Ma otišli su Đilas i njegovi u aut, više ne znaju šta pričaju.

Goran

pre 2 godine

Đilas je usavršio selektivnu zaštitu naroda, ko mu se ulizuje dobiće podršku, a ostali motku.

Velja

pre 2 godine

Licemerno je od SSP da jedne štite, a da druge odmah opravdavaju, i pre nego što je sprovedena istraga.

sledeća vest

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija