• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.08.2021

09:52

NA NAMA JE DA SE BORIMO, ZADATAK JE DA ULICE BUDU BEZBEDNE I SIGURNE! Pripadnici beogradske policije su pravi primer efikasnosti i odlučnog delovanja!

MUP Srbije

Politika

NA NAMA JE DA SE BORIMO, ZADATAK JE DA ULICE BUDU BEZBEDNE I SIGURNE! Pripadnici beogradske policije su pravi primer efikasnosti i odlučnog delovanja!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da su pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, koji su brzo reagovali i rasvetlili otmicu 25. godišnjeg muškarca, pravi primer efikasnog rada i odlučnog delovanja srpske policije

Vulin je na kolegijumu sa načelnikom Policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem i rukovodiocima Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd, naglasio da su rezultati ostvareni u prethodnom periodu kada je reč o borbi protiv kriminala značajni, ali i to da policija mora biti neprestano budna i oprezna, uvek korak ispred kriminalaca, saopštenoje iz resornog ministarstva.

- U borbi sa organizovanim kriminalom ne može biti zaštićenih, a napadi kojima su izloženi najaktivniji u borbi su očekivani. Mediji u vlasništvu političara pokušaće da našu borbu ismeju, a rezultate umanje. Na nama je da se borimo - istakao je Vulin.

Naglasio je da je zadatak policije da ulice glavnog grada budu bezbedne i sigurne, a građani svesni da je policija tu za njih, da brine o njima i da neće dozvoliti da se oni koji su se ogrešili o zakon, ma ko bili, slobodno šetaju.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VULIN ZA INFORMER: Ministar u Vladi Srbije koji bi stavio u popis vojvođansku naciju trebalo bi odmah da da ostavku!
Politika

VULIN ZA INFORMER: Ministar u Vladi Srbije koji bi stavio u popis vojvođansku naciju trebalo bi odmah da da ostavku!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin oštro je reagovao na podnošenje inicijative od strane lidera LSV Nenada Čanka i VP Aleksandra Odžića da se na popisu najavljenom za 2022. godinu kao posebna nacionalnost klasifikuje "Vojvođanin", a tu inicijativu je podržala i Gordana Čomić, ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog

25.08.2021

17:34

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17