• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

26.08.2021

11:12

Vučiću uručena pozivnica za ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju!

Politika

Vučiću uručena pozivnica za ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju!

Podeli vest

Aleksandru Vučiću danas je uručena svečana pozivnica Mitropolije crnogorsko-primorske za ustoličenje mitropolita Joanikija 5. septembra na Cetinju

- Pozivnica je preko Patrijaršije danas uručena predsedniku Vučiću - rečeno je "Blicu" iz izvora u Patrijaršiji.

Podsetimo, mitropolit crnogorsko primorski SPC Joanikije potvrdio je da će njegovo ustoličenje 5. septembra biti na Cetinju, uprkos pozivima da zbog podignutih tenzija ono bude izmešteno.

- Podrazumeva se da će to biti na Cetinju - odgovorio je Joanikije na pitanje "Vijesti", ne želeći da detaljnije komentariše.

Takođe, Aleksandar Vučić je u utorak prokromentarisao medija da je dobio pozivnicu za ustoličenje vladike Joanikija na Cetinju, koji su objavili da je dobio pozivnicu, da najverovatnije neće ići.

- NIje tačno, nisam dobio pozivnicu. Ako dobijem, onda ću da razmislim pa ću vas obavestiti - kazao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mito

pre 2 godine

Predsedniće, to je klopka jer će ova bagra da Vas napadne, a možda pokuša i da Vas ubije. Po meni pošto u CG nema našeg ambasadora ne bi trebali da idete.

Nešo N

pre 2 godine

Ako predsednik odluči da prisustvuje ustoličenju Jonakija, verujem da će mu biti osigurana potpuna bezbednost.

ne

pre 2 godine

Ne bi trebalo nikako da ide, iz bezbednosnih razloga.

Ivana

pre 2 godine

Aleksandar Vučić kao Srbin treba da ide, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane. Srbija se cela razvija i gradi, hvala predsedniku Vučiću na svemu.

Jasmina

pre 2 godine

Vucic sve sto radi radi u interesu svoje zemlje i naroda. Verujem da ce i ovoga puta dobro razmisliti i doneti pravu odluku.

Minja

pre 2 godine

Ja iskreno ne bih isla. Ne verujem nikome dole. Vucic je potreban Srbiji sada i svom narodu.

Glasinac

pre 2 godine

Verrujem da će predsednik odlučiti da prisustvuje ustoličenju Jonakija.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija