• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2021

14:12

Vreme je da se progovori o lažima vezanim za aferu "Jovanjica" SUŠTINA SVEGA JE KRIMINALIZACIJA ALEKSANDRA VUČIĆA /VIDEO/

Politika

Vreme je da se progovori o lažima vezanim za aferu "Jovanjica" SUŠTINA SVEGA JE KRIMINALIZACIJA ALEKSANDRA VUČIĆA /VIDEO/

Podeli vest

Vladimir Đukanović, narodni poslanik govorio je na svom Instagramu o aferi Jovanjica i kako je sve smišljeno napravljeno da se kriminalizuje porodica Vučić

- Došlo je vreme da se progovori o lažima vezanim za aferu "Jovanjica" i ko je kreirao ovu skandaloznu aferu. Koliko sutra planiram ozbiljan lajv striming da snimim vezan za ovu temu. Suština svega je bila kriminalizacija Aleksandra Vučića i nasilno svrgavanje sa vlasti - rekao je Đukanović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mila

pre 2 godine

Narod je uz Vučića i to je najvažnije, uzalud im je svaki trud i pokušaj da ga unište

Ana

pre 2 godine

Opozicija predvodjena Djilasom vec dve i i po godine plasira gomilu lazi i neistina u javni zivot iz samo jednog jedinog razloga, a to je da ukalja ime predsednika Vucica.

Ivana

pre 2 godine

Verujem da će se mnoge stvari promeniti. Srbija je na pravom putu razvoja. Srbija se danas cela razvija i gradi. Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za budućnost našeg naroda i države.

Zora

pre 2 godine

Vučić je jak i istrajan u svojoj zamisli, a mi kao narod nismo glupi pa da padamo pod uticaj lažljive opozicije.

Cici

pre 2 godine

Pokusali su na sve nacine ali Vucica ne mogu da uniste jer narod sve vidi i sve zna.

Pera Savic

pre 2 godine

Opozicija lazima zeli predsednika da uvuce u aferu Jovanjica.

MILE

pre 2 godine

opozicija na sve načine pokušava kriminalizovati Vučića ,međutim ne vredi im jer im odgovori argumentovano ,sažeto da oni posle toga ostanu bez teksta i upadaju u sopstveno blato iz kojeg ne mogu izaći

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija