• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.08.2021

09:34

ĐILASOVCI UŠLI U NOVU FAZU BORBE PROTIV VUČIĆA! Podmukle uvrede protiv predsednikove porodice

Politika

ĐILASOVCI UŠLI U NOVU FAZU BORBE PROTIV VUČIĆA! Podmukle uvrede protiv predsednikove porodice

Podeli vest

Nakon serije monstruoznisti koje su ponovo prošle bez bilo kakve osude opozicije i njihovih medija, doduše određeni su i njih pozlatili, danas izgleda ulazimo u sledeću fazu borbe protiv Aleksandra Vučića i vidimo potpuno drugačiji vid napada, napisala je Ana Brnabić na Tviteru

 

 

- Sada su jednako strašne uvrede na račun njegove porodice podmuklo uvili u oblandu i krenuli sa pažljivo osmišljenom perfidnom kampanjom u kojoj Vučić "ne može da se pohvali članovima svoje uže porodice, pa se mora osloniti na ženu".

- U svakom slučaju, nastavlja se brutalna i opasna legitimizacija napada na porodicu Aleksandra Vučića kao vid političke i ljudske borbe protiv njega. Na kraju, samo konstatacija - žao mi je što su ovo napravili od dnevnog lista Danas. Onakav kakav je nekada bio, danas bi Srbiji bio najpotrebniji - rekla je Brnabić.

 

Foto: printscreen

Naslovna Danasa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Daki

pre 2 godine

Djilasovi plasiraju podmukle uvrede na račun predsednika!

Sara

pre 2 godine

Djilasovi nastavljaju sa podmuklim kampanjom protiv predsednika i članova njegove porodice!

Sara

pre 2 godine

Djilasovci nastavljaju po starom! Lažima i uvredama napadaju predsednikovu porodicu

Mira

pre 2 godine

Opozicija je postala svesna da na izborima nema sansu da pobedi, pa im je jedini vid ispoljavanja nezadovoljstva, nazalost, napad na predsednikovu porodicu. Ovim pokazuju koliko su nemocni.

Vesna

pre 2 godine

U nedostatku plana za buducnost Srbije, bez kompasa odavno, ogrezli u mrznji i nemoci, jedino sto "zutima" ostaje (po njima kao nacin borbe) je ono u cemu su uvek bili najbolji: napadi, lazi, vredjanja, lopovluk, degradacija svega sto drugi bolje rade od njih, pokvarenost, zanemarivanje naroda i briga o svojim dzepovima. Jednom recju, odvratni su! I dosadni, treba ih skloniti, kazniti, za svaku pretnju procesuirati, dosta ih je vise, idu ns nerve postenom svetu koji postuje i ceni predsednika Vucica. Oni su crna rupa, zlo, placenici, izdajnici! Kazniti rulju! Ziveo nas predsednik Vucic! Zivela Srbija!

MILE

pre 2 godine

sve je to odraz njihovog obraza kojeg ustvari ni nemaju

Nikolina K

pre 2 godine

Besomucni trovaci bez mere udaraju na porodicu dno dna

Suncica

pre 2 godine

Bez ikakvog argumenta napadaju Aleksandra Vucica i njegovu porodicu, nemaju nista pametno da kazu osim kleveta i lazi koje plasiraju preko medija ciji vlasnici uspeh Srbije ne oprastaju.

Tatjana

pre 2 godine

Djilas vodi prljavu kampanju kao i uvek, toga su svesni gradjani Srbije jer on ne ume drugacije, ali vredjanje i brutalni napadi na porodicu predsednika Vucica su nedopustivi i za svaku su osudu.Podrska predsedniku, gradjani su uz njega!

Ivana

pre 2 godine

Dragan Đilas je zaista preterao i rekonstrukcija vlade je preko potrebna.Ljudi Dragana Đilasa su zaista u vladi vreme je za promene.

Ivanka

pre 2 godine

Djilasovci su zaboravili kako izgleda politicka borba.

Vlada

pre 2 godine

Oni ne znaju sta bi od sebe pa su se uhvatili da vredjaju predsednikovu porodicu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija