• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.09.2021

09:07

"Ko je ta čudna živuljka tištos i gde on to pase"! Đilasovski mediji i ljubitelji Marinike Tepić nastavljaju ismevanje himne "Bože pravde"! Foto

Fotoilustracija/Tanjug

Politika

"Ko je ta čudna živuljka tištos i gde on to pase"! Đilasovski mediji i ljubitelji Marinike Tepić nastavljaju ismevanje himne "Bože pravde"! Foto

Podeli vest

Nastavlja se ismevanje himne Srbije od strane đilasovskih medija i simpatizera Marinike Tepić

 

Đilasovac Teofil Pančić u svojoj kolumni koji nosi podrugljiv naslov "Tištos pase" pita se koja to stoka pase u srpskoj himni "Bože pravde".

Foto: printscreen

S druge strane, Vesni Pešić, koja zdušno podržava Mariniku Tepić, smetaju Srbi u himni!

Foto: printscreen

Podsetimo, juče je voditeljka đilasovske televizije "Nova S" Nevena Madžarević je sve vreme u Jutarnjem programu đilasovske Nove S insistirala da himna nije dobra i da je problematično to što je pevaju naša deca. 

Da stvar bude još gora, iz Grčke joj se javila njena sagovornica novinarka Aleksandra Glovacki koja je pljuvala himnu i vređala rodoljubive stihove.

– To je nametnuti rodoljubivi diskurs, ali devetnaestovekovni – istakla je sramno Glovacki.

Takođe je dodala i da nije normalno da deca idu u školu uz stihove Složi srpsku braću dragu...




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 2 godine

e jadi ljudskog roda da se malo bolje pogledate videli bi ste da ste vi te(živuljke )koje nepostoje u nijednoj enciklopediji zato ce se morati stampati novi uđbenici

ZOKI

pre 2 godine

ТИШТОС ЈЕ ТЕОФИЛ ПАНЧИЋ . ДАЈТЕ МУ ПОМОЋ ЈЕР МУ ЈЕ ХРАНУ УБИЛА СУША.

Dejan

pre 2 godine

Ne smeta im himna,smeta im pravoslavlje ,o cemu se Vesna P.vec izjasnjavala.Zapadnjackoj kliki smeta pominjanje Boga,to im je problem.

Paparaco

pre 2 godine

Imaju "pediculus pubis" a sramota ih je da kažu od koga su dobili. Do sada su im bile dobre sve himne Srbije, a sada im ne valja ni jedna.

Srecko

pre 2 godine

Zašto se zakon ne sprovodi za sve gradjane, jednako?

Shabanoti

pre 2 godine

Vesna Pesic bi najvise volela da nam deca idu u skolu uz Lijepa nasa domovino. Srecom pa narod zna da je placa Adolf Djitler .

Vucic kim jong

pre 2 godine

Tako je cedosi,samo stopama Sjeverne Koreje.. Jos da vam pustaju po trgovima,da stojite i odslusate.. Al vas je** ovaj radikal,pardon naprednjak..

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija