• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.09.2021

10:40

E ja sad da odgovorim Milu! Ni ti, ni bilo ko drugi, nećete uspeti da pokorite Srbiju!

printscreen TV Prva

Politika

E ja sad da odgovorim Milu! Ni ti, ni bilo ko drugi, nećete uspeti da pokorite Srbiju!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas Crnoj Gori i njenom predsedniku da Srbija nema nikakve apsiracije prema toj zemlji, već sa njom želi najbolje odnose, ali i da im neće dozvoliti da oni pokoravaju Srbiju kao što su to, kaže, činili poslednjih gotovo 30 godina

 

Vučić je, komentarišući izjavu Mila Ðukanovića o velikosrpskim aspiracijama i pokušaju pokoravanja Crne Gore, poručio da Srbija nema nikakve aspracije, već želi najbliže odnose sa Crnom Gorom, I sve će, kaže, uradi da to tako i bude, upkros svim poniženjima kroz koje smo prošli, kroz različite odluke Grne Gore.

- Da odgovorim gospodinu Đukanoviću: Ni ti ni bilo ko drugi nećete uspeti da pokorite Srbiju i nećete je više pokoravati kao što ste činili prthodnih 30 godina. Vladali ste ovom zemljom na sve moguće načine, preko kriminala, policijskih funkcionera, političkih funkcionera, funkcionera u obaveštajnim strukturama. Mi smo te ljude koji su radili protiv Srbije najvećim delom počistili i nastavićemo po čišćenje. Ja vam kažem, nećete pokoriti Srbiju kao što ste je pokoravali.

Vučić je ukazao da su uvek iz Crne Gore dolazili napadi na Srbiju, a ta zemlja korišćena je kao kao poligon za napad na našu zemlju.

- I uvek su iz Crne Gore dolazili napadi na Srbiju - i u vreme agresije NATO na našu zemlju, Crna Gora je korišćena kao politički poligon za napad na Srbiju, i svaki put se to dešavalo. I oni su navikli da upravljaju Srbijom, ne samo tržištem narkotika i ubijanjima po Beogradu, navikli su da upravljaju Srbijom. Ja vam sad kažem - mi nećemo da upravljamo Crnom Gorom, mi hoćemo bratske odnose sa Crnom Gorom. Ali vam garantujem, dok sam živ neću vam dati da Srbiju pokorite onako kako ste je pokoravali gotovo š30 godina! Dok sam živ, a vi znate šta to znači i šta treba da preduzmete! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 2 godine

Smeta mu Krivokapić, jer ne može da upravlja njime kao Mandićem.

Pufkica0707

pre 2 godine

Tako, se pravi presednik zalaze za svoju drzavu

zoran

pre 2 godine

Ovim činom pokorena i stavljena pod kontrolu treća srpska država na Balkanu..

zoran

pre 2 godine

Na zdravlje - bitno je rešiti kriminal i veliku trgovinu drogama kako u CG tako u Srbiji..očistiti ceo region od droge...

Karma

pre 2 godine

Ova rečenica na kraju mu baš nije trebala, tim budalama i CIA plaćenicima ne treba mnogo da mu ispune želju ...

Stanko

pre 2 godine

Istu stvar je potrebno da se uradi i u kulturi. Crnogorska kulturna mafija je zaposela fondove i institucije i otvoreno radi protiv drzave Srbije, njene kulture i naroda. Steta je ogromna i nece biti napretka u Srbiji dok se kultura ne izleci iznutra, pre svega od Crnogorskih netalenata i parazita!

gargamel

pre 2 godine

VERUJ TE MI. SRECA STO NISAM PREDSEDNIK, INACE BI SVIM *NAZOVI SRBIMA* I ONIMA KOJI PLJUJU PO SRBIJI, IZ BILO KOG RAZLOGA, ODUZEO PASOS I PROTERAO IZ SRBIJE, PA NEKA ODANDE KEVCU KOLIKO ZELE. BILO KAKO DA SE ZOVU I BILO KAKO DA SU BOGATI. A PRE TOGA BI SPROVEO ISTRAGU DA SE VIDI KAKO SU ZARADILI SVOJ PRVI MILION.AKO JE KRIMINALOM ZARADJEN, ODUZETI IM SVE. IMA I POSTENIH CRNOGORACA. IMA I SRBA CRNOGORACA . ALI BI SA SVIH VISOKIH POZICIJA UDALJIO CRNOGORCE KOJI NE MISLE DOBRO ZEMLJI U KOJOJ SU. I NE SAMO CRNOGORCIMA. SVIM BIVSIM JUGOSLOVENIMA, MA KAKO SE ONI ZVALI ILI KOJE VERE BILI. AKO SI PROTIV SRBIJE, ONDA JE I SRBIJA PROTIV TEBE.

Milan

pre 2 godine

Gos. Vučić je u pravu, Crnogorci su kroz istoriju bili vodeći ljudi u Srbiji, a tu istu Srbiju mrze. Slobodan Milošević koji je porijeklom Crnogorac, uradio je zla Srbiji više nego TITO.

Baća

pre 2 godine

Konačno da Vučić odgovori Đukanoviću kako treba bez diplomatskog jezika. Đukanović je osramotio Crnu Goru i zbog jeftinih političkih poena pokušao sa ekstremizovanim grupama da spreči u jednoj sekularnoj državi verski čin ustoličenja mitropolita Joanikija. To što je uradio je bio pokušaj državnog udara i trebalo bi da snosi političke posledice. Čovek je sa pozicije predsednika države pokušao da opstruiše vladu Crnr Gore, policiju i bezbednosne strukture i pokazao kako ne može da se pomiri sa izbornim porazom svoje partije. Ako je DPS izgubio kakav onda legitimitet ima Đukanović? Mislim da je vreme da se taj srbomrzac smeni sa svoje funkcije zbog povrede Ustava CG i gušenja verskih sloboda.

Ivana

pre 2 godine

Milo Đukanović mora da bude uhapšen, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu koliko predsednik Vučić.

ZAvram

pre 2 godine

Свака част Председнику! Доста је било дипломатије, политичке коректности, заобилажења сурове истине...Немилу и његовим Немилогорцима не би било довољно ни да им сви Срби Васељене падну на колена. Тражили би да нам пуцају у главу, па би питали има ли још кога да није клекао. Уместо да се тргне, покаје, почне да учи и угледа се на бољег од себе, на председника Србије, Евивац распаљује ону шаку јада да гине за његову фотељу, као да се у њој родио, и као да ми није довољно оно што је, током тродеценијске тираније, отео од народа. Српство у Црној Гори се враћа својим коренима, тврдо у вери да вери да никада више неће трпети понижење, пљачку и расрбљавање. А Србија ће увек помагати свој род.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija