• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.09.2021

12:51

Vulin: Niko ne mrzi Srbe kao bivši Srbi!

MUP Srbije

Politika

Vulin: Niko ne mrzi Srbe kao bivši Srbi!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je da nasilje na Cetinju, pokrenuto i organizovano od strane predsednika Crne Gore Mila Đukanovića i DPS-a pokazalo još jednom da su Srbi najprogonjeniji i najobespravljeniji narod u Evropi

- Mržnja prema Srbima u Crnoj Gori bi obradovala ideologa crnogorskih ustaša Sekulu Drljevića. Niko ne mrzi Srbe kao bivši Srbi. Nasilje na Cetinju, pokrenuto i organizovano od strane predsednika Crne Gore Mila Đukanovića i DPS-a pokazalo je još jednom da su Srbi najprogonjeniji i najobespravljeniji narod u Evropi - izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i poručio:  

- Koji to još narod nema čak ni pravo na svoju religiju, svoje ime i svoje izabrane predstavnike u vlasti kao Srbi u Crnoj Gori? Da bi opstali tamo gde žive, a nemaju svoju državu i tamo gde ih države u kojima žive smatraju remetilačkom grupom, agresorima i okupatorima, Srbi moraju biti jedinstven politički narod, Srbi moraju stvoriti "Srpski svet", jer ako to ne urade nestaće. Narod kojem se brani da ima svoju crkvu nezavisno od zemlje u kojoj živi, narod kome se brani da ima stav o lažnom genocidu u Srebrenici, narod koji se primorava da njegovi predstavnici slave "Oluju" u kojoj su pobijeni i proterani, narod kome pokušavaju da otmu 13 posto teritorije, narod je koji će se ili izboriti za sebe ili nestati. Stvaranje "Srpskog sveta" je zadatak ove generacije političara ili neće biti sledeće generacije Srba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zlatko

pre 2 godine

Niko ne mrzi Srbe kao što to čine izrodi srpski

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17