• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2021

08:30

Čanak na večeri "glavnog štaba" protivnika Joanikija, za stolom pored i MILO ĐUKANOVIĆ! Pogledajte kako lider LSV pokušava da SRUŠI SPC! Video

Fotoilustracija/Tanjug

Politika

Čanak na večeri "glavnog štaba" protivnika Joanikija, za stolom pored i MILO ĐUKANOVIĆ! Pogledajte kako lider LSV pokušava da SRUŠI SPC! Video

Podeli vest

Na video-snimku iz "glavnog štaba" protivnika ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na Cetinju do kojeg je sinoć došao Informer, vidi se lider Lige Socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. Snimak je napravljen noć pre intervencije policije, koja je rasturila demonstracije organizovane povodom ustoličenja Joanikija



Snimak izgleda kao da je napravljen iz Gradske kafane, a na njemu se vidi kako u jednom lokalu Čanak sedi za istim stolom kao i, kako navodi autor snimka, drugi članovi "glavnog štaba".

Čanak s Čivasom na stolu i komitama ruši SPC u Crnoj Gori!

Na snimku se vidi i da za stolom pored sede predsednik Crne Gore i lider DPS Milo Ðukanović sa suprugom Lidijom.

Autor snimka, koordinator za dijasporu Građanske inicijative 21. maj Izudin Gušmirović tvrdi da se radi o "glavnom štabu" i nabraja prisutne, među kojima je i vladika kanonski nepriznate Crnogoske pravoslavne crkve Boris, kao i programski koordinator GI 21. maj Rade Bojović, te Čanak sa sinom...

Ekipa "teškaša" okupila se za stolom za kojim se ispijao skupoceni viski "Čivas regal", ali i druga alkoholna pića.

Autor navodi da želi samo da prenese deo atmosfere. 

"Ne mogu se probit. Valjda Joanikije traži da se pregovara. Viđećemo šta će biti. Ima nas, baš, baš, baš nas ima", tvrdi on.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
frga

pre 2 godine

pogledajte kako je f. čukanović sašio čanka na prvoj! izuo ga iz cipela, ode čanak demagog na aparate ...

zabraniti mu

pre 2 godine

ulazak u Srbiju i oduzeti drzavljanstvo ... on je drzavni neprijatelj i imate pravo ali i obavezu da to ucinite.

Pera

pre 2 godine

Čanak nije ništa drugo nego jedan običan čanak (plitka drvena ili glinena posuda za jelo). Pa on je u delovanju protiv Srbije a Boga mi i Španije (Katalonija) pravi ekspert za veleizdaju. Prodaje se za male pare oliti prostituiše se. Medjutim ne zna da "ničija puška nije pucala dovijeka".

Čiča

pre 2 godine

Bravo za Čukanoviće, prijatno me iznenadio !!!

samopostovanje

pre 2 godine

Milo dobro placa...zasto ne uzeti pare?...pare nemaju ni miris i ukus...kao korona

Novi Sad

pre 2 godine

Ček bre malo.....dobija platu od Srbije, tačnije građani ga plaćaju a on ide preko i pljuje po Srbiji i SPC!!??!!?? Ko je ovde lud??!!??!! Oduzeti mu diplomatski imunitet i neka se tera u .....

Baća

pre 2 godine

Naravno da sam protiv Čankovih separatističkih ideja u Vojvodini, kao i ovog njegovog sramnog mešetarenja u Crnoj Gori, ali mi najviše smeta njegovo redovno gostovanje u jutarnjem programu Hepi televizije gde dobija potpuno nezasluženu medijsku promociju za svoja antisrpska lupetanja bez kraja i konca. Izađi, braćala, na izbore, pa da vidiš ko te uopšte u Srbiji podržava. Čanak bi trebalo da odgovara zbog podrške jednom propalom diktatoru i unutrašnjim teroristima sa Cetinja. Ko je on da se iz Srbije meša u unutrašnja pitanja Crne Gore? Kao i ona propala politička figura Vuk Drašković?

djordje anunaki

pre 2 godine

Sta vam je ljudi da toliko napadate toga krmka, pa on je otisao u Crnu Goru da se nazdere i napije.,

Sara

pre 2 godine

On je koalicioni partner SNS u Vojvodini i finansiran je od novca republike Srbije. Sve vreme radi protiv Srbije i pitam se kako je to moguce?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija