• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.09.2021

19:00

VAMA SU ZANIMLJIVE KONFERENCIJE ZA NOVINARE O TOME KAKO PKB PROPADA, A U NJIHOVO VREME JE BIO DIVAN! Predsednik Vučić odgovorio novinaru TV N1!

Printscreen

Politika

VAMA SU ZANIMLJIVE KONFERENCIJE ZA NOVINARE O TOME KAKO PKB PROPADA, A U NJIHOVO VREME JE BIO DIVAN! Predsednik Vučić odgovorio novinaru TV N1!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarao je danas na pitanja novinara nakon konferencije, a predstavnik TV N1 upitao je predsednika za razlog sazivanja konferencije

- Nekoliko je razloga, ja vidim da je veoma dobro što sam je zakazao pošto vi ne biste došli. Ako je za vas to mali povod što sam došao da najavim dolazak Angele Merekel, onda ne znam.Nemci su to uradili u 13h danas, dogovorili smo se da u istom danu uradimo najavu,ja nisam mogao pre 18 časova, ako mislite da je to malo, nije vam dovoljno pa šta ste očekivali. Vama su zanimljive konferencije za novinare o tome kako PKB probada, a u njihovo vreme je bio divan, vama je to zanimljivo i nikada ne pitate zašto su sazvali konferenciju. Evo u buduće ću tražiti da se napiše opravdanje za Šolaka i Đilasa kada Mali i Vulin ne budu tu, pa da vi budete mirni - odgvorio je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Pa pita ga covek sve je vec rekao na televiziji,doveo Vulina i Malog da sede i cute a on odgovara na pitanja.

Crna ovca

pre 2 godine

Bravooo!!!!!!!! Kako je samo novinaru sasuo sve u lice!!! Kako je samo hrabar i neustrašiv

Zaharova

pre 2 godine

Pa koji je smisao Vulina i Malog kad Vucic sve odgovara i prica price koje je sto puta rekao.

Miki

pre 2 godine

PKB, Geox...Šinvon u najavi... odlaze i stranci a i domaci, Srbija se prazni polako

Nena

pre 2 godine

U redu je to što je održana vanredna konferencija za novinare,narod ima pravo da bude upućen u dešavanja u zemlji koja se tiču njih naravno.Narod nece smeniti Vucica jer mu veruje.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija