• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.09.2021

17:16

NOVI UDAR NA VUČIĆEVU DECU! Đilasovi i Marinikini simpatizeri nastavljaju svoj sumanuti plan, A SVE IZ BOLESNIH RAZLOGA!

Tanjug/Dragan Kujundžić

Politika

NOVI UDAR NA VUČIĆEVU DECU! Đilasovi i Marinikini simpatizeri nastavljaju svoj sumanuti plan, A SVE IZ BOLESNIH RAZLOGA!

Podeli vest

Nakon što je poslanica Srpske napredne stranke izdala sopštenje, oglasili su se Đilasovi glasnogovornici na društvenim mrežama i napali decu predsednika Srbije gnusnim uvredama

"Danilo je pi*ka, Milica je rođena iz incesta, a Vukan jede go*na", napisao je korisnik tvitera pod imenom Nikola Derić.

Foto: Printscreen

Napadi Marinike Tepić i Dragana Đilasa na Danila Vučića i ostalu decu predsednika Srbije ne jenjavaju.

Naime, Đilasovi i Marinikini simpatizeri nastavljaju svoj sumanuti plan - vređanjem Vučićeve dece do glasova naroda.

Organizovana hajka đilasovskih medija je uzela maha, a sve u cilju da se Vučićevoj deci zagorča život, ne bi li se predsednik Vučić kompletno izbacio iz ravnoteže.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lazni Bot

pre 2 godine

Ajde sklonite ovu vest dajete znacaj budalama,znam da ste drzavne novine ali zasto odma se povezuje Djilas koliko god da je on zlo vi ste vece.

deda Raša

pre 2 godine

Gospodine Vučiću brineš o državi, izgrađuješ državu, svakodnevno je podižeš na viši nivo i mnogo, mnogo drugog a nikad ne pročitah da ste se pobrinuli o svojoj deci i odbranili ih od ovih nasilnika. Ako ste izgradili pravnu (mislim da još nije, niti će još dugo,dugo postati pravna) Srbiju, onda bi ona morala da zaštti ovakve nebuloze, ne samo prema vašoj,nego i prema svoj deci Srbije. Mislim da ste i vi deo ovakve situacije, ne obraćate se pravosuđu nego trpite uvrede. Pa ako nam je pravosuđe u državi trulo, obratite se međunarodnom i zaštitite svoju decu. Nisi ti izabran za predsednika da bi ti nedužna deca podvrgavana ruglu u ovoj nakaradnoj Srbiji a od koga, od najvećih ološa. Mnogo ste tolerantni i to vam zameram.

žare

pre 2 godine

Napašće i njemu decu pa će onda plačipička da njače na tv-u.

žare

pre 2 godine

Nema u toj ludačkoj družini niko normalan jer nebi ni bio tamo da je normalan.

žare

pre 2 godine

Đilas sa svojom družinom je dorirnuo dno s koga mu nema povratka.

Marijana

pre 2 godine

Treba zabraniti pojedine društvene mreže na kojima se širi mržnja i napadaju deca.

Vlada

pre 2 godine

Ovo ne može da napiše jedan normalan čovek, zaista je pogano!

nekonebitan

pre 2 godine

To samo govori o njima. Ako nemaju za hleb neka kazu a ne da jedu ono sto se ne jede. Ko god kaki po tudoj deci i cini tudjoj deci nepravdu, mora znati da ce se njegovom sve to vratiti trostruko. Pa kad kude neka kude, sve ce njihovoj deci na teme i dusu a i njima. Zao mi je sto ce deca ovih hohstaplera da ispastaju ni kriva ni duzna.

Čiča Avalski

pre 2 godine

STVARNO PRETERUJETE VIŠE, BUDALČINE JEDNE !!! Kada nemate šta da pišete izmislite neki tvit ili instagram ... i onda pačja škola krene da spašava decu predesenika ... DOSADILI STE I BABAMA, BRE !!!

kraj partije je blizu

pre 2 godine

Danilo ima ekstra ortake - roštilj majstore iz Ritopeka. Nacisti su zapalili Rajhstag, a SNS paraziti lože masu i krezave penzionere da partijski neprijatelji pišu ovakve budalaštine. Sve je to spontano, kao one bakljade na krovovima za vreme lokdauna. Ma, da, kako da ne...

Goran

pre 2 godine

Ispadate smesni. Kakve veze imaju Marinika i Djilas sa nekom budalom koja pise po mrezi? Uostalom, pre ce biti da je neki Vucicev pristalica da bi se posle napadali Djilas i ostali... Provalili smo vas, cik objavite komentar! Neko ce debelo platiti za ovo huskanje naroda, sta vi mislite?

laki

pre 2 godine

Samo p...a se krije iza laznog imena i vredja druge. E pa laznjaku, izadji iz Djilasove bulje na svetlist dana, p a onda reci. Čmarasu...

Teko

pre 2 godine

Ni jedan twit koji u sebi pominje decu ne citam. Kreteni. Jos samo decu da matretiraju

Perica

pre 2 godine

Ja neznam šta se ovo događa? Ali ovo mora da prestane! Koliko god ja ili neko drugi njega ne voli,porodica nesme da se dira a pogotovo deca. Ne mogu da shvatim da tužilaštvo i sud ništa povodom ovoga ne preduzima ništa. Dajte da ih raspustimo zbog nerada i izaberemo nove ljude koji će da rade. Ovo nije demokratija već anarhija!

Ivana

pre 2 godine

Dragan Đilas mora da odgovara za sve pretnje deci porodici Vučić, vreme je da ga tužilaštvo sankcioniše.

Petar

pre 2 godine

Treba da se stane na put, svakom vredjanju, bilo cije dece.

Kosta

pre 2 godine

Ovo je već prešlo sve granice! Neko mora da reaguje na sve ovo što rade Đilas i Marinika.

Luka

pre 2 godine

Sram ih bre bilo! Da li su oni normalni? Kako bi njima bilo da im neko dira u nešto što je najsvetije a to su deca.

Filip

pre 2 godine

Ovo dvoje su stvarno dno dna! Njihova mržnja nema više granicu! Ništa im nije sveto!

Dejan

pre 2 godine

Pa zasto niko ne hapsi te debile?Danas prete na drustvenim mrezama,sutra ce stvarno uciniti neko zlo,a onda je na zalost kasno...Pod mac bato,sto bi rekao Miroljub

APELUJEM NA SVE, POSEBNO NA MEDIJE... Maja Gojković osudila napade na Danila Vučića!
Politika

APELUJEM NA SVE, POSEBNO NA MEDIJE... Maja Gojković osudila napade na Danila Vučića!

Nakon brojnih uvreda, napada i pretnji kojima je konstantno izložen predsednik Srbije Aleksandar Vučić i svi članovi njegove porodice, naročito deca, koja toga nisu pošteđena, sada vidimo da se nastavlja kampanja i kreiranje atmosfere kojom se šalje poruka da su napadi na sve članove predsednikove porodice dozvoljeni i legitimni. Svedoci smo da je posebno beskrupuloznim napadima izložen Danilo Vučić, rekla je potpredsednica Vlade Republike Srbije i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković

03.09.2021

19:30

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija