• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

10.09.2021

09:17

ĐILAS UDARIO NA ĆUTU I ZELENE! Zanimaju ih samo pare

Politika

ĐILAS UDARIO NA ĆUTU I ZELENE! Zanimaju ih samo pare

Podeli vest

Đilas očigledno polazi od sebe

Lider SSP Dragan Đilas je iskoristio priliku da i preko portala Direktno, koji je pod njegovom uređivačkom politikom, udari na pokret Ne davimo Beograd, aktivistu pokreta “Odbranimo reke Stare planine” Aleksandra Jovanovića Ćutu i bivšeg gradonačelnika Šapca Nebojšu Zelenovića.

Naime, na pomenutom portalu se u tekstu navodi da se “miran san ne obezbeđuje saradnjom sa opskurnim likovima, koji na svaki način hoće da se dokopaju novca”, te njih naziva “velikom prevarom”.

Podsetimo, Aleksandar Jovanović Ćuta javno je poručio Mlađanu Đorđeviću, kumu Dragana Đilasa, da je toksičan, kao i da njega i njemu slične pojave ne komentariše


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sara

pre 2 godine

Lopove, crko da Bog da, mesto ti je iza rešetaka, a ne da laprdaš nakazo i bruko ljudska!!!!. Nikada ti nećeš više da budeš ni deo vlasti u ovoj zemlji!!!!.

kraj partije je blizu

pre 2 godine

Zašto se ovi partijski beskičmenjaci toliko plaše jednog propalog političara? Da nije možda zato što je dva puta uzastopno pobedio velikog vođu na beogradskim izborima?

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija