• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

13.09.2021

17:05

Tepićeva izgubila kompas, Ðilas umislio da mu pripada vlast!

Politika

Tepićeva izgubila kompas, Ðilas umislio da mu pripada vlast!

Podeli vest

Funkcioneri SNS Nevena Ðurić i Nemanja Joksimović poručili su danas, nakon izjave Marinike Tepić da izbora uopšte neće ni biti ako ne budu fer uslovi, da je funkcionerka S SP-a potpuno izgubila kompas, kao i da je Ðilas umislio da mu vlast pripada po rođenju

Narodna polalnica Nevena Ðurić je istakla da je, kako je rekla, tajkunski megafon Dragana Ðilasa, koji se predstavlja pod imenom Marinika Tepić, potpuno izgubio kompas.

Ðurićeva kaže u saopštenju da razlozi za to leže u činjenici da drhte od suda naroda na narednim izborima, a koji nikako nije na strani onih koji su narod unesrećili.

- Megafonka, navodno, iskreno veruje u sopstvenu laž da ''zdušno'' brine o našim građanima. Videli smo brigu za našu omladinu onog momenta kada se fotografisala sa licima koji našoj deci prodaju drogu na ulicama. Videli smo brigu za srpski narod kada nas je lažno optužila za genocid u Srebrenici. Videli smo koliko je dosledna u svojim stavovima dok je pretrčavala iz jedne stranke u drugu, jer je zapravo išla tamo gde će uspešnije profitirati za sebe, a ne tamo gde će se više boriti za građane - navela je Ðurićeva.

Takođe, dodaje da smo videli i kako Tepićeva izvanredno zloupotrebljava poziciju pokrajinske sekretarke, kao i da se vidi koliko je sposobna za malverzacije.

Pristojna Srbija nikada neće biti na strani "preletačice od zanata" koja je javno pozivala na nasilje i haos u Srbiji, čak i na krv, a sve sa ciljem rušenja legalne i legitimno izabrane vlasti, poručila je Ðurićeva.

Član Glavnog odbora SNS i narodni poslanik Nemanja Joksimović kaže da je izjava Tepićeve u kojoj, kako kaže, poziva na prolivanje krvi još jedan od dokaza da nemamo posla sa razumnim ljudima, već sa izgubljenim slučajevima koji su umislili da im vlast pripada po rođenju.

- Šta tek reći na navode da će za prolivanje krvi kojom oni sami prete biti kriva SNS i Evropski parlament? Da li im je ostalo i malo razuma u tim ''mašinskim'' mozgovima ili su potpuno isprani Ðilasovim milionima koje je oteo od građana Beograda i Srbije? - zapitao je Joksimović.

Kako je naveo u saopštenju, patološki primerci iz bivšeg režima nek se ne nadaju da će na vlast doći ukrajinskim ili makedonskim scenarijom.

Poručio je da se ne nadaju Ðilasove secikese, koji bi da prolivaju krv među građanima Srbije, da će im to poći za rukom.

Joksimović je naglasio da ljudi odlično znaju s kim imaju posla i lopuže zato da zaborave na svoje bolesne želje za krvavim sukobima, jer im to pristojna Srbija koju predvodi Aleksandar Vučić neće dozvoliti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 2 godine

Marinika Tepic ne sramoti samo sebe vec nacionalnu manjinu iz koje dolazi. Mariniki Tepic bi bilo nolje da svoj kredibilitet proveri kod pripadnika svoje nacije.

Cole5

pre 2 godine

Uradila bi to ona da nije svesna da ni glasove svoje šire porodice ne bi dobila u celina....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija