• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.09.2021

09:51

Saša Janković otkrio jezivu istinu: STRANCI SU PLANIRALI DA VUČIĆ UMRE OD SRCA, A DA JA BIRAM S KIM ĆU IZ SNS DA VLADAM SRBIJOM!

printscreen

Politika

Saša Janković otkrio jezivu istinu: STRANCI SU PLANIRALI DA VUČIĆ UMRE OD SRCA, A DA JA BIRAM S KIM ĆU IZ SNS DA VLADAM SRBIJOM!

Podeli vest

Bivši kandidat opozicije Saša Janković otkrio je danas prljavi plan pojedinih centara moći u svetu, po kome je predsedniku Srbije trebalo "da otkaže Srce", a da on bude spreman da ga na toj poziciji nasledi...

 

Janković je priznao da je trpeo jedan vid pritisaka sa raznih strana da se približi Vučiću, kako bi ga rušio iznutra i da bi, u nekom trenutku, "kad Vučiću otkaže srce", došao na njegovo mesto.

- Politički stratezi, ambasadori, kvaziprijatelji… Svi su mi govorili isto. Ti i Vučić ste isto godište, čak se i poznajete, on tebe poštuje, treba da budeš super sa njim, pa da mu se podvučeš pod kožu i da u jednom momentu sve preokreneš. Tako se osvaja vlast... - rekao je Janković i dodao:

- Treba da sedim sa nekim i da pletem zaveru kako da postanem kalif umesto kalifa? To je ružno. Dešavalo mi se i da čujem: Ako nećeš sa Vučićem, sa kim bi mogao u SNS-u. U slučaju da Vučiću otkaže srce… - objasnio je Janković i istakao da je siguran da se ovo nije dešavalo samo njemu već da je više pravilo na našoj političkoj sceni.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jos jedan udbas

pre 2 godine

Znao sam, a i bilo je ocigledno! Jos jedan udbas. Ima li iko da nije u "sluzbi"?

Pera

pre 2 godine

sta je sad ??? .. nestalo para ... pa ti treba neka foteljica?

Rade

pre 2 godine

Šta je babi milo to joj se i usnilo, ha ha ha . Na ovaj način se Saša šlihta i ulizuje našem predsedniku ! ! ! ! !

milica

pre 2 godine

Hoce li ovaj kretino ponovo u politiku,sram te bilo Jankovicu:((

moravka

pre 2 godine

Ovaj kretino Jankovic hoce poene preko najboljeg Presednika Srbije svih vremena:)) Svi vi kvazi politicari niste ni do kolena Presedniku Srbije Aleksandru Vucicu.:)))

Penzionerj

pre 2 godine

Mora da si sanjao. Pa ti si prezadnji da bi se priblizio Predsedniku Vucicu. Koja budalastina.

sreta

pre 2 godine

A u kakvih mentola ima , nisi sposoban slepca da vodis , a ne drzavu

deda Raša

pre 2 godine

Pa nisu stranci ludi. Znaju oni sa kim mogu lako manipulisati. Što manji IQ lakša manipulacija.

Rade R

pre 2 godine

Jel to znači da u ovom Jankoviću ima i nečeg ljudskog, super! Drago mi je zbog njega!

Zoka

pre 2 godine

Ne znam zašto, ali ja ne verujem, opet su smislili neku podvalu, da se Vučić upeca...

milankukic

pre 2 godine

svaka čast kad si skupio hrabrosti da javno kažeš istinu koju mi svi znamo jer bandi kriminalnih zapadnih država odgovara slaba Srbija da bi mogli da je i dalje pljaćkaju a svi znamo ko su krimosi Velika Britanija jer ona vuče konce pi celom svetu

nemanjicbg

pre 2 godine

Ovaj je proluupao nacisto. Zamislite, njega su izabrali da vlada Srbijom. Pa, ti nisi sposoban da vladas ni samim sobom. Tvoje prljavstine je zataskavao tvoj tatica, "vladaoce".

Hobit J Vučičević

pre 2 godine

Pa ti Moronu sad veruješ Saśi Prangiji??? Auuu..

petar

pre 2 godine

BLEFIRA OVAJ CELAVI MAJMUN PROPALI POLITICAR I SAD SE UVLACI VUCICU U G....U .PROPALENKO BI DA SE VRATI IZ MRTVIH A U ADU BILO MU TAKO DOBRO,A I NAMA DOSTA NAM JE MAJMUNA,TADICA,JANKOVICA,DILASA,CANKOLISCA,CIGANA JOVANOVICA ,NATAKNEM DANICU VUKODRASKOVICA..CUJ MAJMUNA DA MU AMBASADOR REKO DA CE VUCIC UMRETI OD SRCA,A TI SVI MAJMUNI TREBA UMRETI NA KOLCEVIMA I UKRASITI TERAZIJE

dara

pre 2 godine

O cemu ovaj politicar u pokusaju prica? Ocigledno mu treba malo medijske paznje pa izmislio pricu.

Marcco

pre 2 godine

Po komentarima "zaposlenih" vidim da je i neka agencija uključena u priču sa ambasadorima...

Stevo Nakurcov

pre 2 godine

Kako je taj ZASTITNIK GRADJANA stitio nas obicne gradjane kad je krio ovako nesto

Zakasnele reakcije

pre 2 godine

U policiji da objasni sto je godinama "sedeo" na toj informaciji (cutao i nije prijavio) i da napise poimence ko je to sve planirao i nudio mu? I sto nije odmah javno (kao sad) objavio, tad mu ti predlozi bili ok, a sad shvatio da su nemoralni i kriminalni?

Micojka

pre 2 godine

Mnogima, kako u zemlji, tako i van nje smeta Vucic, jer zahvaljujuci njegovoj politici, Srbija je jaka i samostalna.

Micojka

pre 2 godine

Strasno je na sta su sve stranci spremni, kako bi Srbija opet bila slaba i na kolenima, sa kojom se upravlja iz ambasada.

Gert

pre 2 godine

Ovo je plan bolesnih umova. Ubiti coveka i nastaviti da vladas umesto njega. Kako takvi ljudi misle da mogu da vode narod.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija