• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.09.2021

15:12

VUČIĆ O EKONOMIJI ZNA SVE, BAŠ KAO ŠTO MILANOVIĆ O SRBIMA NE ZNA NIŠTA! Vulin pita hrvatskog predsednika: Zašto je zločincu Glavašu dodeljen orden?

printscreen

Politika

VUČIĆ O EKONOMIJI ZNA SVE, BAŠ KAO ŠTO MILANOVIĆ O SRBIMA NE ZNA NIŠTA! Vulin pita hrvatskog predsednika: Zašto je zločincu Glavašu dodeljen orden?

Podeli vest

Ministar Aleksandar Vulin ocenio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dokazao da o ekonomiji zna sve, baš kao što je hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavama dokazao da o Srbima ne zna ništa

- Nema prečeg posla od objedinjavanja Srba i nema važnijeg posla od očuvanja srpskog identiteta. Zastava, jezik, pismo su obeležja srpskog naroda i sa ponosom ih čuvamo da bi sačuvali nas - odgovorio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin hrvatskom predsedniku koji je poziv predsednika Vučića Srbima u regionu da isticanjem srpskih zastava obeleže Dan srpskog jedinstva, prokomentarisao rečima da "besposlen pop i jariće krsti" kao i da ne veruje da vlast u Srbiji nema važnija posla, kao što je ekonomski razvoj.

Vulin naglašava da bi Milanović morao da ima prečeg posla od vređanja nacionalnih osećanja i simbola Srba i pokušaja da se Srbi uplaše i spreče da pokažu svoju nacionalnu pripadnost u Hrvatskoj.

- Mogao bi Milanović da nađe vremena i proveri kako ustaški zločinci dobijaju ulice u Hrvatskoj ili kako u mnogim srpskim selima nema ni puta ni struje, a posebno da objasni zašto je Glavašu, osuđenom ratnom zločincu dodelio činove i ordenje - rekao je Vulin.

- Vučić je dokazao da o ekonomiji zna sve, baš kao što je Milanović dokazao da o Srbima ne zna ništa - poručio je ministar Vulin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XY

pre 2 godine

IZ PROSTOG RAZLOGA KRETENU JER JE "ZABORAVIO"TEBE DA PITA.KOLIKO MOZES BITI GLUP DA TAKO NESTO PITAS?PA VALJDA NE MORA TEBE DA PITA SOVINISTO.

zoran

pre 2 godine

... lik iz Gospodara prstenova, onaj mali iz pećine.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija