• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. DOBROMIROVIĆ - J. MARKOVIĆ

15.09.2021

10:43

OPASNO! Plan je bio da Vučića ubiju tako što bi mu lekovima u bolnici izazvali srčani udar!

Tanjug

Politika

OPASNO! Plan je bio da Vučića ubiju tako što bi mu lekovima u bolnici izazvali srčani udar!

Podeli vest

Dešavalo mi se da čujem: Ako nećeš sa Vučićem, sa kim bi mogao u SNS-u? U slučaju da Vučiću otkaže srce..., ispričao Janković za tajkunske medije. Pakleni plan bio da Vučiću lekovima izazovu infarkt!

Strani moćnici planirali su da ubiju predsednika Srbije Aleksandra Vučića tako što bi mu lekovima izazvali srčani udar!
Ovu šokantnu informaciju otkrio je juče Saša Janković, bivši zaštitnik građana i predsednički kandidat. Janković je ustvrdio da su ga stranci 'pritiskali da se što više približi Vučiću kako bi ga onda srušio i došao na njegovo mesto'!

- Dešavalo mi se da čujem: Ako nećeš sa Vučićem, sa kim bi mogao u SNS? U slučaju da Vučiću otkaže srce... - ispričao je Janković za tajkunski portal 'Nova'.
Janković nije jedini

To što je predlagano Jankoviću od strane stranih ambasadora, pa je on odbio, siguran sam da je nuđeno i mnogim drugima. Samo što epilog tih razgovora ne znamo
Aleksandar Šapić

 

Kovanje zavere

Janković je rekao da je od brojnih političkih stratega, ambasadora i 'kvaziprijatelja', slušao jednu istu stvar.
- Svi su mi govorili isto. Ti i Vučić ste isto godište. Čak se i poznajete, on tebe poštuje, treba da budeš super sa njima, pa da mu se podvučeš pod kožu i da u jednom momentu sve preokreneš. Tako se osvaja vlast... - ispričao je Janković, dodajući da nije hteo da prihvati pakleni plan stranaca.
- Treba da sedim sa nekim i da pletem zaveru kako da postanem kalif umesto kalifa? To je ružno. Dešavalo mi se i da čujem: Ako nećeš sa Vučićem, sa kim bi mogao u SNS? U slučaju da Vučiću otkaže srce, znaš njemu srce nije okej... - rekao je Janković, i tako otkrio pakleni plan stranih centara moći da predsednika Vučića ubiju tako što bi mu lekovima u bolnici izazvali srčani udar, posle čega bi vlast preoteli zapadni miljenici.

Foto: printscreen

Saša Janković

Moj ugao

MARKO NICOVIĆ
BIVŠI ŠEF POLICIJE

Sigurno postoje stranci kojima Vučić ne odgovara. Janković ovim verovatno pokušava da se nametne opoziciji. Možda je on zaista imao informacije da stranci žele da naškode Vučiću, sve to treba detaljno proveriti.


Ove tvrdnje Jankovića juče je potvrdio i potpredsednik Glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić, koji kaže da je 'nešto od ovih informacija i ranije čuo'!?!
- Ponešto o čemu sad prvi put javno govori Janković čuo sam od njega i ranije, ali nisam to želeo da delim sa javnošću sve dok on to sam nije uradio. Janković po ko zna koji put potvrđuje tezu da jednom broju zapadnih zemalja nijedna vlast u Srbiji nikad neće odgovarati ukoliko vodi državu nezavisno i suvereno. Njih interesuju samo poslušnici koji će sprovoditi i braniti upravo njihovu politiku i njihove interese, a nikako ne srpske. I ovoga puta to nije rekao Vučić ili neki funkcioner SNS, pa da se 'nezavisni mediji' podsmevaju, već je to rekao čovek koji je bio Vučićev najveći konkurent na izborima 2017. godine - ističe Šapić, koji dodaje da Janković nije jedini koji je dobio ovu 'nepristojnu ponudu'.
- To što je predlagano Jankoviću od strane stranih ambasadora, pa je on odbio i sada konačno odlučio o tome javno da progovori, siguran sam da je nuđeno i mnogim drugima. Samo što epilog tih razgovora još ne znamo... - kaže Šapić.

Državni udar

Komentarišući sve ove navode, bivši operativac DB Božidar Spasić naglašava da je ovo prvi put da 'čovek koji je vrbovan za agenta stranih službi otvoreno iznosi metode rada stranih ambasada'.
- Osim vrbovanja za približavanje predsedniku Vučiću, Jankovića su obučavali i kako da 'rovari' unutar vladajuće stranke. Sve se to dešava neposredno pre i u vreme predsedničkih izbora u Srbiji. Najopasniji momenat u toj 'operaciji' jeste izjava da obaveštajci sugerišu da se Vučiću nešto može dogoditi, što govori o planiranju državnog udara ubistvom predsednika. Pitanje koje se ovde otvara jeste i da li je Janković prijavio svoje kontakte sa stranim službama i da li je nadležnima u Srbiji prijavio da je pripreman državni udar. I ako nije zašto nije?! - pita Spasić.

Da se ja pitam

MIROSLAV BJEGOVIĆ
BEZBEDNOSNI STRUČNJAK

Veliki hendikep za srpsku političku scenu jeste neozbiljna opozicija kojoj nije stalo do naroda i države i koja se nudi i prodaje strancima koji ne žele dobro Srbiji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 2 godine

Puna podrška našem predsedniku. Sramota za sve one koji su u tome učestvovali i tako nešto neljudski priželjkivali.

dara

pre 2 godine

Ovo je strasno sta su pokusali Vucicu da urade da bi ga sklonili.

Ana

pre 2 godine

Ovo je strasno, treba da se stide ti koji su to zeleli i ocekivali. Podrska predsedniku.

Jela

pre 2 godine

Iz ove izjave opet vidimo na šta su sve pojedinci spremni, strašno i jezivo. Ne mogu oni uništiti Vučića i ono što je dobro, jasno je da mnogi nisu očekivali da će on zemlju postaviti na noge i ojačati je

Ana

pre 2 godine

Uz našeg predsednika smo uvek!!!! Sramota je ovo što rade.

Vlada

pre 2 godine

Nikada nećemo dopustiti da nam iko dira našeg predsednika!

Duka

pre 2 godine

Koliko jadno sve ovo što rade pojedinci, pa šta vam je Vučić kriv?

Verica

pre 2 godine

A to može, u bolnici ubiti čoveka namerno? U tome moraju učestvovati zdravstveni radnici. Eto zato im ja ne verujem ni kad je korona u pitanju, ni uopšte. Ako mogu ubiti predsednika u bolnici šta tek mogu nama običnim gradjanima.

Dragan

pre 2 godine

Svake novine imaju svoju verziju, neki kažu da su hteli lekovima u bolnici izazvati srčani udar a neki da ga otruju sa hranom.Najbolje da mi sačekamo da se slegne cela priča pa ćemo saznati istinu.

Dragan

pre 2 godine

Nikada neće moći da sruše čoveka iza koga stoji narod.

Dragan

pre 2 godine

Svaka čast Saletu što je skrenuo pažnju na taj sramni postupak i bolesni plan.

Oki

pre 2 godine

Ti sto ruse Vucica ne misle dobro Srbiji. A nadlezne institucije bi trebalo da se pozabave izjavom Slavise Jankovica.

Marcco

pre 2 godine

Spasić je izgleda zadužen od tih istih, da se Janković kazni što je progovorio...

PRIZNANJE SAŠE JANKOVIĆA JE DOKAZ DA VUČIĆ VODI NEZAVISNU POLITIKU! Dačić: Jasno je da velikim silama smeta jaka i samostalna Srbija!
Politika

PRIZNANJE SAŠE JANKOVIĆA JE DOKAZ DA VUČIĆ VODI NEZAVISNU POLITIKU! Dačić: Jasno je da velikim silama smeta jaka i samostalna Srbija!

Predsednik Narodne skupštine i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić gostujući u Novom jutru na TV Pink komentarisao je izjavu bivšeg kandidata opozicije Saše Jankovića o "tajnom planu" stranih ambasada. Po tom planu, pojedini "centri moći" planirali su da predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću "otkaže srce", a da ga Janković nasledi na toj poziciji

15.09.2021

09:54

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59