• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.09.2021

10:29

Kad ih je Srbija prestigla, sad kukaju da su mali?! HISTERIJA HRVATSKIH MEDIJA PROTIV VUČIĆA!

printscreen

Politika

Kad ih je Srbija prestigla, sad kukaju da su mali?! HISTERIJA HRVATSKIH MEDIJA PROTIV VUČIĆA!

Podeli vest

U hrvatskim medijima vlada opšta histerija zbog predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Na portalima u Hrvatskoj glavna tema je sprski predsednik Vučić. Od Slobodne Dalmacije preko 24 sata, Jutarnjeg i Večernjeg, svi pišu samo o Srbiji i njenom lideru.

U jednom od tekstova piše da Srbija godinama neće dostići Hrvatsku. Postavlja se pitanje, ako je to istina, zašto onda Hrvati svom narodu ludački pokušavaju da objasne da ih nećemo dostići.

Foto: Printskrin/Fotoilustracija

Koliko je cela ova histerija nenormalna najbolje govore komentari na tim portalima.

I hrvatskom narodu je dosta priča o Srbiji i Vučiću pa komentarišu da predsednika naše zemlje u našim medijima nema toliko koliko ga ima u Hrvatskoj.

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Foto: printscreen

Ovo nije nimalo slučajno, da se za nepuna 24 sata u najznačanijnim i najtiražnijim medijima u hrvatskoj posvećuje ovoliki prostor i ovolika pažnja Srbiji i njenom predsedniku.

Foto: Printscreen

A sve pod izgovorom da Srbi izmišljaju svoje uspehe i dostignuća, o kojima je čitav svet pisao i odavao priznanje.

Foto: Printskrin/Fotoilustracija

Pa, da li je baš tako? Da Srbi stvarno sve izmišljaju, zašto bi se na noge digla čitava medijska mašinerija iz komšiluka? I to sve bez ijednog argumenta koji bi tvrdio suprotno. Još kad im pride sopstveni čitaoci u komentarima ukazuju da Srbi baš i ne izmišljaju, sve je jasno.

Foto: Printskrin/Fotoilustracija

Smeta im što prodajemo oružje. Neverovatno. Pa zar treba da se stidimo vojne industrije i odričemo se sredstava koja nam iz ove privredne grane stižu.

Šta tek reći kad se uporedi period od pre 15 godina kad su Hrvati bili svetlosnim godinama daleko u finansijskoj stabilnosti, a da danas Srbija ima veći rast BDP. Sad se odjednom pominju činjenice da su oni manji po broji stanovnika od nas. Pa, zar nisu bili manji i pre 15 godina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vla

pre 2 godine

Za dobrim se konjem prasina dize, ragu niko ne spominje, nije mi jasno zasto toliko pisete o ustaskoj drzavi, nikog vise ne interesuje sta ustase pisu, sem nasih novinara, cak se i posteni hrvati gade njihovog pisanja jer znaju istinu, sem gradova pored mora ostali su ostali u 20om veku, neki kao doticni novinari, u sta sumnjam da jesu, kupljene diplome, zive u 19om

Net

pre 2 godine

Dobra je to izreka ali je ovde stvarno u pitanju konj, isti onaj iz Gline 95g? Kako je moguće da duplo manja Hrvatska i posle 2/3 porušene i obnovljene zemlje, već 30g ima veći BDP od Srbije(A tek plate i penzije), a da za to svi srpski mediji ćute, iako Vučić već 2g ispire narodu mozak da ga stiže, a neće ga stići dok je živ... MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa.

milankukic

pre 2 godine

Bora čorba ima za hrvate lepuu pesmu (kako je lepoi biti glup)kada bi hrvati ali oni izvorni napravili popis ali smo čiji rodosloiv to pokaže nebi popunili ni maloi veču dvoranu ali zato imaju (novokompovane janicare Milanoviča, Plenkovica, i.t.d.koji se trude da dokažu kako su oni pravi hrvati a ustvari su bruke ljudskog roda

Kažu

pre 2 godine

Hrvatska je za Srbe postala ono šta je Nemačka za Hrvate, a to najbolje dokazuje Vučić koji već 2g laže da stiže hrvatski BDP iako je to duplo manja država. Objavljen je Registar hrvatskih otoka u kojem je tačno 1244 ostrva, a Srbi 90ih neuspešno pokušali da ih uzmu 800, od Karlobaga do Dubrovnika! Sezona u Hrvatskoj srušila rekord iz 2019g a Vučić se ponadao da posle 30g zbog Korone stiže BDP te duplo manje države, lagao na izborima! Mate Rimac, poslem preuzimanja Bugatija, počinje gradnju svog centra za el.automobile, pored Zagreba, vrednog preko 200 mil.E.

Gordana Uzelac

pre 2 godine

Hrvati ljubomorni na ekonomskog tigra i naseg voljenog vodju koji sve ispuni sto obeca nikad ne laze odgovara na sva pitanja,pazljiv je,divan,mudar,lep,visok,zgodan lepsi od izdajnika Djilasa 100 puta,ziveo Vucic zivela Srbija.

Nebojsa iz Beograda

pre 2 godine

Trazi od Gordane kontak pa je opismeni ali ona voli samo jednog coveka tako da zauzeta je

Dr

pre 2 godine

Ti dosao ja gej parade pa ga tako volis aj za Gocu ona je zensko.

penzos

pre 2 godine

Dokle bre ovo ludilo u našim medijima oko toga šta pišu hrvati o nama, kako ne primećujete da to oni namerno hoće da nerviraju srpski narod , shvatite to je sve deo opšte politike zapada da se srbija na sve načine napada i razara i iznutra i spolja. Nemojte da tim napisima pridajete nikakvu pažnju pa da vidite kako će se učutati , jer nema više reakcije iz srbije. probajte!

neko isperd kompa

pre 2 godine

Šta reći osim što su to ISKOMPLEKSIRANI bivši SRBI, ajde bre novinari manite se vi rvata ima se šta pisati i ovde u SRBIJI.....ŽIVELA SRBIJA....

zoran

pre 2 godine

Lupetanje budala sa obe strane...mnogi napuštaju obe države a Vučić mlati praznu slamu pričom o ekonomskom tigru - tigar nas je zadužio više nego dvostruko, samo ga slavite..živela Srbija.

Marina

pre 2 godine

Kada su šizofreni i nije ništa za očekivati Ponosni što im u goste dolazi kriminalac i diktator Za guzicu bi se ujeli što je Merkelova došla u beograd to im je najveći udarac ikada Nisam politički snob ali kada nas ovako napadaju kao čopori hijena ja sam sigurna da smo na dobrom putu. Živela Srbija!!!!!

Hrvatski konjušari

pre 2 godine

Cela srpska istorija je laž. Šešelj vas u huškanjima 90ih lagao ali BAŠ ZA SVE! Konjušnica je bila u hrvatskom ĐAKOVU, a ne u Beču i danas je tamo i najstarija je u Evropi, ima 514g a u njoj su Hrvatima bili konjušari mladi Srbi, koji nisu hteli biti ĐOJLENI po muškim haremima u Beogradu, a onda tu Šešelj po tradiciji, samo izokrenuo priču i 1000puta ponavljao Srbima da im postane istina, pored njihovog 500g ropstvo. Nije bilo samo pravilo prve bračne noći, o ovome se ćuti: JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA. Ovo se govori turistima u Dubrovniku, a srpski mediji ćcute: STROGI ZAKONI: JESTE LI ZNALI? Dubrovačka Republika pravoslavcima i muslimanima zabranjivala je noćenje unutar zidina i podizanje bogomolja. Srbi služe hrvatima i u Nemačkoj, a ne samo po Jadranskoj obali: NIJE IM PROMAKNULO! Hrvatsku tvrtku razotkrila njemačka inspekcija: Zapošljavali Srbe na crno!

Pera

pre 2 godine

Nemci u Nemačkoj na ulazu jedne crkve napisali sledeće: "SAČUVAJ NAS BOŽE GLADI, KUGE I HRVATA".Naravno da je to skinuto na zahtev člana Evropske Unije (Hrvatska), ali pamćenje ostaje.Trebalo bi samo dodati da Bog čuva Srbe od gladi, kuge, Hrvata, Zadrana, Šibenčana a naročito Splićana. Dno dna.

Smrad

pre 2 godine

nikad ni na jednoj crkvi u Nemačkoj to nije pisalo

Banja Luka

pre 2 godine

Šta imam protiv hrvatske,za sad ništa efikasno.Sretno PREDSJEDNIČE.

Evro

pre 2 godine

Dobro Vučiću, stigni im više taj BDP? Ako se to ikada desi, onda ćemo pisat. On već 2g od početka ove velepošasti Korone laže, a nema ko u Srbiji da mu kaže da laže, ni političari ni novinari. Korona mu digla komplekse na videlo. Hrvati kažu da nema šanse da im stigne BDP narednih 20g iako je to skoro duplo manja država, a kad uzmu evro gde će im biti kraj? Možete li verovati da u Hrvatskoj nije bilo NITI JEDNE srpske zastave na Vučićevo huškanje, niti jedne kazne da se puni državna kasa? Kako ih Oluja naučila pameti, a? Očito će morati i Crnogorci i Albanci da svoje Srbe tako dovedu u red ili u kolone? Hrvati u Srbiji da na Dan domovinske zahvalnosti i Oluje dignu svoje zastave jer im to sada omogućio Vučić! Srbi uzalud kukali Evropi da Hrvati svojataju svog građanina iz Smiljana, EU i Hrvatska potpisali Memorandum o izradi hrvatskih kovanica evra sa Šahovnicom i Teslinim likom. Srbija nemoćna i neće ga ona smeti staviti!

Hogar

pre 2 godine

Šuplja,naravno. HR je članica EU i NATO-a,u potpunosti se riješila "srpskog sveta" i srbija nikad neće moći da sustigne HR! Teški kompleksi koje Vučić ispoljava preko medija jednog osuđenika i ništa više

Jovica Ćure

pre 2 godine

Jadni srbi..nije im dovoljno Šta lažu druge..pa lažu i sami sebe.

Tatjana

pre 2 godine

Hrvati su ocigledno ljubomorni na politiku Aleksandra Vucica i sve ono sto radi za nas narod i Srbiju. Srbija je postala lider u regionu a to mnogima smeta.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!
Šta reći?!

Vels preuzeo crnac Geting, na čelu Škotske je Pakistanac Hamza Jusaf, a Britanije Indijac Sunak! Šta je sledeće?!

Posle izbor Voana Getinga za sledećeg lidera Velsa, po prvi put nijednu od četiri glavne vlade Velike Britanije ne vodi belac. Premijer Riši Sunak ima indijsko nasleđe i prvi je britanski hinduistički lider. Prvi ministar Škotske Humza Jusaf - koji, kao i Geting, vodi poluautonomnu vladu - potiče iz pakistanske muslimanske porodice. Regionalnu administraciju Severne Irske zajedno vode dve žene, Mišel O'Nil i Ema Litl Pengeli.

18.03.2024

22:24

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59