• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic

18.09.2021

21:40

ANTIVAKSERI I DESNIČARI ZAIGRALI KOLO ISPRED VLADE! Antonije gađao policiju i novinare jajima, jednom policajcu pozlilo! /FOTO, VIDEO/

TwitterPrintscreen

Politika

ANTIVAKSERI I DESNIČARI ZAIGRALI KOLO ISPRED VLADE! Antonije gađao policiju i novinare jajima, jednom policajcu pozlilo! /FOTO, VIDEO/

Podeli vest

Grupa protestanata nastavila je da pravi nerede ispred Vlade Srbije gde je raspop Antonije gađao policiju i noinare jajima, nakon čega je kako pišu pojedini mediji odveden u stranu

Jedan od onih koji su pogođeni jajetom bio je i novinar "Blica" koji kaže da je došlo do koškanja protestanata sa policijom.

Kako su preneli "Blicovi" reporteri sa lica mesta, policija se grupisala, a ispred Vlade je bačena i baklja na policiju. Policija pod punom opremom potom je počela da trči sa svih krajeva kako bi obuzdala antivaksere i sprečila veće nemire.

 

 

Nakon početnih tenzija, situacija se polako smiruje. Jedan od antivakserskih organizatora, održao je govor, nakon čega su se Ulicom kneza Miloša uputili ka Savskom trgu.

Tvrde da nema nemira iako fotografije i snimci sa lica mesta govore drugačije. Uz tenzičnu atmosferu, antivakseri su zaigrali kolo ispred spomenika Stefanu Nemanji.

Nakon kratke blokade, ponovo su za saobraćaj otvorene Ulica kneza Miloša, Takovska i Trg Nikole Pašića.

 

 

Jednom policajcu je pozlilom prenosi Blic. Na lice mesta je došla Hitna pomoć.

Sve vreme na antivakserskom skupu čuju se rodoljubive pesme. Vijore se srpske, ultradesničarske i slične zastave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milutin Vranjski

pre 2 godine

Комуњарска фукара опет дигла реп. Бањица је за њих - бања!

Rade R

pre 2 godine

Mogu oni da pevaju šta god hoće, svakom normalnom je jasno da su oni anti Srbi! Nemaju oni nikakve veze sa rodoljubljem! Obični izdajnici i plaćenici!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija