• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo-online

20.09.2021

10:24

OVO JE DIREKTNA PRETNJA NARODU! VUČIĆU, REAGUJ!

kosovo-online.com

Politika

OVO JE DIREKTNA PRETNJA NARODU! VUČIĆU, REAGUJ!

Podeli vest

Čelni ljudi Srpske liste došli su jutros na administrativni prelaz Jarinje da daju podršku okupljenim Srbima, nakon pojavljivanja specijalnih prištinskih jedinica Rosu

Zajedno sa građanima su i predsednik Srpske liste Goran Rakić kao i gradonačelnici Leposavića Zoran Todić i Severne Mitrovice Milan Radojević.

Foto: kosovo-online.com

Rakić je pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića da pomogne narodu i da reguje u skladu sa mogućnostima.

Foto: kosovo-online.com

Kako je izjavio predsednik Srpske liste, ovo nije akcija, već reakcija na ono što je uradila Priština.

- Pozivam sve okupljene da budu uzdržani, a takođe i Prištinu da ne podiže tenzije. Ovo je direktna pretnja narodu, koji brine kako će obezbediti hleb svojoj deci. Obavestili smo i specijalnog izaslanika Miroslava Lajčaka i zatražili pomoć EU. I pozivam predsednika Vučića, Vučiću reaguj - kazao je Rakić. 

Foto:  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nenaddjuric

pre 2 godine

Ovi pregovori sa albancima uz podršku EU mogu da nas zamajavaju još 20 godina. Sve što više dolaze ovi iz EU sve je gore. Moramo da se obratimo Savetu Bezbednosti i da tu nekako da tražimo rešenje, odnosno Rezoluciju 12 40 . Ovaj sa TV PINK tu može da pomogne..i da dopustimo da se Kina i Rusija uključe u pregovore

Dragi

pre 2 godine

E moj Rakiću, a investicije? Zar si slep kod očiju?

srba

pre 2 godine

Zao mi je naseg naroda na KiM, ali uzalud pozivate Vucica da reaguje jer da mu je stalo do vas ne bi mu bilo bitnije da se slika po Svilajncu nego bi odmah danas sazvao hitnu sednicu saveta bezbednosti i podigao vojsku a ne sutra. Hitno, ali sutra, ustvari malo sutra! Otkazao bi sve obaveze i posvetio bi se nasem narodu na KiM jer do sutra ce vec biti haos! Nije ovo slucajno, a narocito ne nakon izjave Lajcaka da Pristina mora da preuzme punu kontrolu nad severom Kosova! Pa ovo im je on naredio!

Ljubiša

pre 2 godine

Pa reagovao je... Hvalio se jutros u Svilajncu, oa malo li je?

Olivera

pre 2 godine

Mislim da je ovo stvarno sramotno ponašanje Prištine prema srpskom narodu na Kosovu i Metohiji. Stvarno nije korektno. U potpunosti razumem naš narod, a i hitno bi trebalo da se reaguje na ovo maltretiranje.

Mirko

pre 2 godine

Hitno bi trebalo da se reaguje i razgovara sa Prištinom, jer ovo maltretiranje stvarno nije ok.

Toma Ivanović

pre 2 godine

Bože kakva je ovo sramota i kako i je ovo maltretiranje? Ne ispoštuju ništa iz sporazuma, ali zato znaju da maltretiraju.

Irena

pre 2 godine

Predsednik vredno radi na smirivanje sukoba koji su se desili na KiM.

Vlada

pre 2 godine

Predsednik će sigurno reagovati, ne treba sumnjati u to.

Lena

pre 2 godine

Priština je pokazala koliko je veliki mrzitelj našeg naroda.

Milena

pre 2 godine

Narod na KiM treba da se ne plaši, jer smo mi uz njih.

Suncica

pre 2 godine

Situacija na KiM je veoma teska i ovo je najgori dan za nas narod.Srbi na KiM treba da zive u miru a ne u strahu, verujem da ce predsednik Vucic uciniti sve da zastiti nas narod.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija