• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2021

22:05

/VIDEO/ MI ĆEMO UMETI DA ZAŠTITIMO SVOJU ZEMLJU U TO NEMA NIKAKVE SUMNJE! Predsednik Vučić poslao MOĆNU PORUKU!

Tanjug/Miloš Milivojević

Politika

/VIDEO/ MI ĆEMO UMETI DA ZAŠTITIMO SVOJU ZEMLJU U TO NEMA NIKAKVE SUMNJE! Predsednik Vučić poslao MOĆNU PORUKU!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar VUčić objavio je video-snimak sa današnje konferencije za medije na svom profilu na Instagramu

On je još jednom poslao moćnu poruku svima.

 

 

- Najvažnije je da pokušamo da očuvamo mir, ali istovremeno izaći ćemo vrlo odlučno pred međunarodnu zajednicu. Mi ćemo umeti da zaštitimo svoju zemlju, u to nema nikakve sumnje. Ono što je sasvim sigurno, pogrom iz 2004. godine, divljanje nad Srbima i progon srpskog stanovništva sa Кosova i Metohije nećemo dozvoliti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlada

pre 2 godine

Pa ti da si hteo da sačuvaš Srbe nebi stvorio granicu na Jarinju i Brnjaku "predsedniče"

Vlada

pre 2 godine

Pa ti da si hteo da sačuvaš Srbe nebi stvorio granicu na Jarinju i Brnjaku "predsedniče"

Ljubiša

pre 2 godine

Kad ćete preuzeti odbranu, kad stignu do Vranja, ili do Niša?

Baki

pre 2 godine

Budi se i ustaj Srbijo !!!! Dosta je terora nad Srbima !!!!! Do god i jednog šiptara bude na Srpskom Kosovu za Srbe neće biti mira i spokoja . Najbolji šiptar je m . . . v šiptar !!!!!

Bg Dex 1970

pre 2 godine

Koliku cenu ima "MIR". Pritiskaju nas sa svih strana. Bosanci, hrvati, crnogorci (lažni). Ako nisu oni, eto nekog od zvaničnika EU, SAD-a. Kada je u pitanju nacionalni interes, ne treba da postoji opozicija Svi trebaju i moraju da budu ujedinjeni po takvom pitanju, ali samo kod nas je to prosto nemoguće. Zašto? Zato što su ti koji su bili 10 godina na vlasti i bukvalno rasprodali Srbiju, strani plaćenici koji su uzeli ogroman novac tada, a sada su plaćeni za podrivanje i urušavanje naše zemlje. To čine na razne načine, ali se sve bazira na lažima, spinovima, izvlačenja iz konteksta izjava zvaničnika naše zemlje itd. Kakav neverovatan sled događaja. Prvo ovo na Cetinju, zatim Milo odlazi u Hrvatsku, onda Lajčak provodi tri dana na KiM, da bi taj treći dan ROSU izašao do zuba naoružani na Jarinje i Brnjak, a Lajčak se pravi lud. Nekome se ovde mnogo žuri ili jednostavno želi da isprovocira Srbiju da krene u kontru sa vojnom silom. Još je ovo samo "opipavanje" od strane kosovskih albanaca, ali ne bi oni ništa bez aminovanja amera. Vučić im je večeras zapretio i upozorio svojom izjavom, da neće dozvoliti ponovni pogrom iz 2004 godine. Živela Srbija!

Luka

pre 2 godine

Tako je Vučiću legendo ! Sada si stvarno pokazao da si sila od čoveka ! Želim Ti(nam) sada mnogo sreće , biće potrebna.

Djole

pre 2 godine

Tačno sve srpske zemlje ali ti neracunas Kosovo kao Srbiju! I koga si ti ikada zaštitio? Nego braćo srbi bežite sa Kosova dok možete niko nikada neće ni pokušati da vas zaštiti! Izbeglički kampovi već su spremni za vas prijem širom Srbije.

Čiča Avalski

pre 2 godine

Koga si ti štitio, uvek je propadao !!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17