• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.09.2021

16:36

O, vidi ga, Rambo... Pa vi ni okvir na pušku ne znate da stavite, slepci! Uuuu, snajper! E, taj će snajper da bude naš! /video/

printscreen

Politika

O, vidi ga, Rambo... Pa vi ni okvir na pušku ne znate da stavite, slepci! Uuuu, snajper! E, taj će snajper da bude naš! /video/

Podeli vest

Veliki broj šiptarskih specijalaca, pripadnika jedinice ROSU i dalje se nalazi na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, kao i još veći broj Srba koji od juče protestuju protiv jednostranog nasilnog akta privremenih organa u Prištini. U toku popodneva obavljena je i smena "specijalaca", a evo kako su tu "akciju" ispratili okupljeni Srbi... Ne deluje da su se previše uplašili do zuba naoružanih policajaca...

 

- Gorane, evo ga Rambo! Ej, Rambo, du*aj ga, Rambo... Još niste naučili ni okvire da stavljate na puške, slepci... - dobacivali su Srbi šiptarskim "specijalcima" koji su završili smenu na Jarinju.

A, onda je naišao jedan policajac sa snajperskom puškom na ramenu...

- Ooo, snajper... taj će snajper naš da bude, samo da znaš - prokomentarisao je jedan od okupljenih Srba praćen glasnim smekom svojih drugara.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ja

pre 2 godine

I onda kada dobiju po nosu, drugi krivi. Zamislite da nasoj policiji neko tako dobaci. I onda mi da ih idemo braniti, kako da ne.

Lazni Bot

pre 2 godine

Bolje pitaj te Vucica gde je nasa vojska tu da vas brani a kurcenje nam je dovelo samo pakovanje na traktore pa u Srbiju posto od Vucicevih "ostrih" saopstenja bicete sigurni samo u Srbiji.

GrofMonte

pre 2 godine

Kao sto se vidi na snimcima i pored uvreda i provokacija od strane gradjana srpse manjine policija nije reagovala. Sto je dokaz da je RKS demokratska drzava. Takodjer kako autor snimka tvrdi, policija je bezopasna po narod jer “ne znakako se stavlja okvir” sto znaci veliki demant srpskih zvanicnika koj tvrde da su srbi ugrozeni. P.S. znam da necete objavit komentar :) vi ste Vučić Gestapo portal

Milan

pre 2 godine

Zašto je onda presednik Vučić sazvao hitan sastanak kad se Srbi na KIM zezaju sa Šiptarima. Dok se mi tamo oni polako naseljavaju do Niša.

Predrag

pre 2 godine

Nemojte da ovaj započne rat. Već su isprovocirani i poniženi ako neko reaguje, ko će nam biti kriv.

Radisa

pre 2 godine

Srbi...jaki na recima.. Dakle nista novo u pogledu srpskog "junastva".. Nego kad ce oni velikosrbi sto farbaju Novi Sad u srpsku trobojku i nose transparent "predaja nije opcija" da dodju na Jarinje da se obracunaju sa ROSU

Kuršumlija

pre 2 godine

Bre begajte, Srbi ugroženi na Jarinju a provociraju specijalce Rosu. Specijalci nisu ništa krivi, samo izvršavaju zapoved Kurtija.

Ivan

pre 2 godine

O cemu vi slepci pisete :) Sta je cilj? Dizanje morala ostalim krecavim botovima? Svakako mogu da nam isprase dupeta kad god im se cefne. Ovi idiotski tekstovi su za botove sendvicare i one sto su naruceni da stoje na granicnim prelazima

GrofMonte

pre 2 godine

Sta je bilo Gestapo pičke, ne smete da ovjavite racionale komentare???? Vi ste obični novinarski šljam

Oluja 1995

pre 2 godine

??????????? Kako se kaže: đukela koja laje,ne grize....???????

tom

pre 2 godine

Ovi naši bi mogli malo da se smira, da ne provociraju.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija