• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

22.09.2021

08:50

JOŠ JEDAN SKANDALOZAN POTEZ KAMBERIJA - BEOGRAD JE KRIV ZA SITUACIJU NA KiM, Srbija se raduje zaoštravanju situacije!

Tanjug/Rade Prelić

Politika

JOŠ JEDAN SKANDALOZAN POTEZ KAMBERIJA - BEOGRAD JE KRIV ZA SITUACIJU NA KiM, Srbija se raduje zaoštravanju situacije!

Podeli vest

Poslanik liste Albanska demokratska alternativa - Ujedinjena dolina u Skupštini Srbije Šaip Kamberi ocenio je da je Beograd kriv za situaciju sa registarskim tablicama na Kosovu i Metohiji


Objasnio je da situaciju treba posmatrati "u kontekstu nesprovođenja sporazuma o registarskim tablicama Briselskog sporazuma", koji, kako tvrdi, Srbija stalno ignoriše.

On je podržao odluku Prištine da, kako je naveo, "uspostavi reciprocitet sa Srbijom po pitanju registarskih oznaka vozila" i dodao da ne očekuje destabilizaciju.

Kamberi je izrazio nadu da je ova odluka "prvo dogovorena sa međunarodnim prijateljima", prenosi Ekonomia online.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Šaip Kamberi

On je dodao da se nada da je vlada u Prištini svesna odgovornosti koju je preuzela jer se, kako tvrdi, "Srbija raduje zaoštravanju situacije kako bi dokazala da Kosovo destabilizuje odnose između dve zemlje, ali i odnose na Balkanu u celini".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 2 godine

Zasto vise trpimo ovog Kamberija. Zloupotrebljava prava koja imaju nacionalne manjine u Srbiji. Ako hoce reciprocitet, onda im treba dati onoliko prava koliko imaju Srbi u takozvanoj Republici Kosovo, sto znaci nista, pa neka se cesaju.

xy

pre 2 godine

Uopste se ne cudim sto je doslo do ovakvog incidenta.Ali sami sebe ste doveli i dovodite u nezavidne situacije,jer Svet ne postoji samo zbog vas.Mi koji prolazimo kroz Srbiju MORAMO da placamo putarine i ostale dadzbine,a vi hocete da setate Kosovom kako vam je volja,bahato i nemoralno.A vi,koje je narod izabrao umesto da radite za njihove potrebe,one koji su vas i doveli tu gde jeste,vi radite njima na stetu. Tebe nisam zaboravio dok si bio kostunicin potrcko,a sada siris sovinizam medju ljude na kosovu.Ako ti je toliko stalo do kosovskih srba,dodji na Kosovo pa deli sa njima (nama)i dobro i zlo,a ne velike patriote ali sto dalje od vas.Problem sadasnje situacije je vrlo jednostavan "ne cini nekome nesto,sto ne zelis tebi da cine",zar je to tesko?

nekonebitan

pre 2 godine

A zasto ne prica kad je ZSO u pitanju, sto ne trazi da albanci ne ispune svoje obaveze. Kako se ne seti da kaze da se vrati srpskom narodu uzurpirana imovina, manastirima i crkvama zemlja sume i ostala dobra, da se vrate Srbi na svoja vekovna ognjista, to njega ne zanima. Mnogo su bre svi oko Srbije pametni, otimaju zemlju, sume, prirodna dobra, uzimaju pare od Srbije ali nece da zive sa Srbima. Oce drzavu na stetu Srbije pa dokle?

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija