• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kosovo onlajn

23.09.2021

11:57

HAOS NA KiM! Prištinski specijalci pretukli trojicu Srba na Brnjaku!

Kosovo Online

Politika

HAOS NA KiM! Prištinski specijalci pretukli trojicu Srba na Brnjaku!

Podeli vest

U blizini administrativnog prelaza Brnjak pripadnici specijalnih snaga policije pretukli trojicu Srba

 

U blizini administrativnog prelaza Brnjak, nešto posle 11 časova dogodio se ozbiljan incident kada su pripadnici specijalnih snaga policije pretukli trojicu Srba.

Pripadnici Rosu jedinica u opštini Zubin Potok su napala trojicu Srba - Dragišu Vlaškovića, Zorana Tomovića i Jovana Takova, nezvanično saznaje Kosovo onlajn. 

Napad na Srbe nije bio ničim izazvan, kažu očevici. Pripadnici Rosu jedinica su naneli teže povrede Dragiši Vlaškoviću, koji je trenutno u Domu zdravlja Zubin Potok gde mu se ukazuje lekarska pomoć.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Skul

pre 2 godine

Vučiću biju ti i maltretiraju narod. Hoćeš više učiniti nešto ili ćeš nastaviti turneje po televizijama?

Zaharova

pre 2 godine

Ceka da ozdravi Maric,kod njega moze 3 sata da gostuje prica crta objasnjava...

Baća

pre 2 godine

Šiptarija, pod zaštitom NATO-a, nastavlja da divlja u južnoj srpskoj pokrajini. Siguran sam da će u bliskoj budućnosti, a Avganistan je odličan primer za to, skupo platiti ovo što sada rade srpskom narodu na KiM. Nema druge. Sa divljacima se ne može postići bilo kakav dogovor.

Breeee

pre 2 godine

Pametno razmišljaš! Ovđe kod nas u Crnoj Gori jedan opozicioni političar bješe prije pet - šest dana obznanio da plaća autobuski prijevoz + prevoz svima koji hoće na Kosovo… u parkirane autobuse na trg niko nije sio… osim jedan pjani… mislio je da isu za Zetu kod Pipuna…

Željko

pre 2 godine

Lepo ja kažem, da tu bandu šiptarsku treba proterati iza Skadra, pa nek se prikupe tamo. Divljaci za bolje i nisu. Svaka čast vladi RS i predsedniku Aleksandru Vučiću na strpljivom vođenju politike i što ne nasedaju na provokacije američkog čeda. Ovo što su pretukli trojicu Srba je stvarno presedan. Držite se momci, želim vam brz oporavak.

darko

pre 2 godine

Ma naravno, samo tako ,što strpljivije i što više obećanja da će braniti svoj narod. Ali ne treba da žuri,za sada samo tuku ,dok ne počnu da ubijaju samo strpljivo.

Ja

pre 2 godine

Bas zato sto ste proterivali, zato i jeste ovako. I nasa policija bije ljudi, kao i njihova i svaka druga.

Lola

pre 2 godine

Gde su sad vucko i vulin da zastite narod. Lako je pricati iz fotelje u beogradu. Kazu kosovo je srbija, pa nek udju na teritoriju i zastite narod ako smeju.

Zagor

pre 2 godine

Da!!!Srbi su inače u svijetu poznati kao miroljubiv-Gandijevski narod! Ova trojica,fini,mirni,tihi ljudi,na svom srpskom ognjištu,i odjednom se,niotkud,stvorise specijalci i pretukose ih na pravdi Boga.Ali,sreća,ova trojica finih srba,samo su ustali i onako pretučeni,pokloniše osmjeh razularenim policajcima i oprostiše im,jer ne znaju sta uradiše.

Milan

pre 2 godine

To su Srbi koji nisu pod kontrolom predstavnika Srpske liste koji se dogovaraju sa jedinicama Rosu.

Lovac

pre 2 godine

Neprijatelja napasti kad se naj manje nada ne kad on oce sve racune svesti pa i ovaj slucaj.

Rade R

pre 2 godine

Sram bilo ove "Srbe" koji daju ovakve komentare protiv Srbije i protiv predsednika Srbije! Zato ništa ne treba da nas iznenađuje od strane Šiptara! Ali samo polako šiptarčine, sve će te ove zločine platiti, kad tad, ne brinite ništa, samo je pitanje vremena!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija