• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.09.2021

14:26

Vučić se sastao sa predsednikom Vlade Republike Slovenije Janezom Janšom! Foto

instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Vučić se sastao sa predsednikom Vlade Republike Slovenije Janezom Janšom! Foto

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Mađarskoj sa predsednikom Vlade Republike Slovenije Janezom Janšom

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovao je danas na Četvrtom demografskom skupu u Budimpešti i održao glavno izlaganje

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Maki

pre 2 godine

Vucic vodi mudru diplomatiju, sa svima gradi dobre odnose i grabi za dobrobit Srbije!

Ivana

pre 2 godine

Srbija i Mađraska zajedno treba da rade na ekonomskom napretku i razvoju naše države. Nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio na strateškom razvoju Srbije.

MILE

pre 2 godine

заиста нас радује чињеница да са Словенијом имамо изузетно добре и коректне односе

Bojan

pre 2 godine

Svaki uspeh je zasnovan na prijateljstvu koje traje dugi niz godina.

Luka

pre 2 godine

Slovenija je jedna od boljih prijateljskih zemalja Srbiji.

Ana

pre 2 godine

Vučić hrabro i mudro sprovodi politiku koja ima za cilj da sa svima gradi dobre kako političke tako i prijateljske odnose što sve dovodi do dobrobiti za Srbiju!

Nena

pre 2 godine

Bilateralni sastanci sa Jansom, Orbanom,Bobišom nose dobre rezultate jer se analiziraju svi aktuelni problemi vezani za nas region i izvode korisni zaključci. Problem sa natalitetom je vrlo veliki problem i predsednik Vučić nastoji da se taj problem reši ali ne zapostavlja ni druge probleme. Jednom rečju,radi sve sve je potrebno da svoju zemlju dovede na viši nivo !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija