• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.09.2021

17:45

ŠIPTARI IH TUKLI KUNDACIMA I ŠUTIRALI! Dvojica Srba povređenih kod Brnjaka imaju TEŠKE TELESNE POVREDE! /VIDEO/

Printscreen/ Kosovo onlajn

Politika

ŠIPTARI IH TUKLI KUNDACIMA I ŠUTIRALI! Dvojica Srba povređenih kod Brnjaka imaju TEŠKE TELESNE POVREDE! /VIDEO/

Podeli vest

Dvojica od trojice Srba, koje su kod Brnjaka pretukli pripadnici specijalne kosovske policije, trenutno su na odeljenju hirurgije i imaju teške telesne povrede

Povrede na telu i licu najverovatnije su nastale udarcima od kundaka oružja i nogu - rekao je direktor KBC u Severnoj Mitrovici dr Zlatan Elek.

- Oni su trenutno na odeljenju hirurgije na daljem lečenju. Sprovedena je preliminarna dijagnostika i ne mogu da se izjasnim da su sada trenutno u stabilnom stanju, jer svakog momenta pratimo njihovo stanje. Očekujem da ćemo završiti svu dijagnostiku u večernjim satima. Pored fizičkih povreda doživeli su težak psihički stres koji je vrlo teško izlečiv - kazao je Elek.

Elek je naveo da je KBC u mogućnosti da povređenima pruži neophodnu pomoć, s obzirom na to da je otežan transport preko prelaza.

Pripadnici Rosu jedinica koje se nalaze na prelazu Brnjak u opštini Zubin Potok napala su trojicu lokalnih Srba Dragišu Vlaškovića, Zorana Tomovića i Jovana Takova, koji nisu imali veze sa protestima, već su išli da seku drva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kiki

pre 2 godine

Gov.a Šiptarska. Kad nismo sve to rešili na vreme ...

Pavle

pre 2 godine

A mi sedimo i vecamo dokle tako? Da pitamo Amere i EU da li smemo da se branimo? Sve shvatam, demonstraciju siptarske sile ali ne shvatam cutanje Srbije???? A da malo podignemo helikoptere da "malo" pogledaju te ADMINISTRATIVNE prelaze? Tako da i siptare malo razmisle, normalno naoruzane. Ako se ne opamete Mig-29 u brisucem letu da se vidi naoruzanje, malo i mi da demonstriramo?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija