• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.09.2021

14:04

ŠIPTARI U PANICI! Amerikanci im javili da Vučić ne blefira - Vojska Srbije će, u slučaju napada, BRANITI NAROD NA KOSOVU!

Politika

ŠIPTARI U PANICI! Amerikanci im javili da Vučić ne blefira - Vojska Srbije će, u slučaju napada, BRANITI NAROD NA KOSOVU!

Podeli vest

Aljbin Kurti i njegovi ekstremisti ne znaju šta da rade! Dan pošto su ih hrvatski i nemački NATO instruktori u bazi “Vrelo” kod Vučitrna obučavali kako da “za sat vremena” (!?!) razbiju srpske blokade i preuzmu punu kontrolu nad severom Kosova, iz SAD je Šiptarima stiglo ozbiljno upozorenje!

Američki obaveštajci dostavili su danas, kako saznajemo, Prištini pouzdane podatke da predsednik Aleksandar Vučić ne blefira i da će on, u slučaju napada, sasvim sigurno Vojsci Srbije i policiji izdati naređenje da uđu u pokrajinu i zaštite narod od pogroma.

- Uz obaveštajne podatke i detaljnu procenu i analizu rizika, Amerikanci su Šiptarima poručili i da u tom slučaju ne mogu da računaju na bezuslovnu podršku SAD i NATO! Rečeno je na Zapad neće ni lako, ni brzo doneti odluku da uđe u bilo kakav ratni sukob, a da je na Prištini sada najveća odgovornost da se najgori scenario izbegne - prenosi odlično obavešteni izvor Informera.

Prema njegovim rečima, ovo je zapravo poruka Albancima da počnu da traže “častan izlaz” iz krize koju su sami izazvali.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Igor

pre 2 godine

Ja ne znam sta je sa ovim ljudima iz SAD evo da im ja kazem nemojte da pravite nikakve profile licnosti i da procenjujete sme li Vucic da reaguje Vucic mora da reaguje jer kad ne bi razocarao bi i izdao sopstveni narod i to nema veze sa stavom SAD ili bilo koje druge zemlje zato ako vam je stalo do mira naredite Kurtiju da se povuce pa se ukljucite u pregovore niko u Srbiji ne moze mirno da gleda ubijanje Srba na KIM

Roach

pre 2 godine

Imam utisak da su Ameri i EU uveliko digli ruke od Šiptara na KiM. nadletanje naših helikoptera i MIG 29 4+ su sasvim primerene mere države od odvraćanja terorista. U uslovima povišene b/g Vojske Srbije, saasvim je prirodan korak, premeštanje vatrenih efektiva na mestu konflikta. A ujedno i služe kao i što sam naveo malo pre, na odvraćanje terorista . E pa sada, na Šiptarima je da izaberu put.. rat ili mir.. u Ratu imse , Bogu hvala, ne piše dobro.. Ostaju sami sa nama. Ishod je predvidiv.

uredno obrijani jež

pre 2 godine

Понавља нам се историја иако смо имали и допунске часове.

Zagor

pre 2 godine

Ostaće "sami" kao što su ostali i '99 godine,a Srbija vraćena u rikverc 50ak i kusur godina! Ne lažete narod!!!Sve ovo nije produkt Albanaca nego medjunarodne zajednice i NATO...a razmislite ZAŠTO!

Ja

pre 2 godine

O cemu pricas? Letelice nadlecu kopnenu zonu bezbednosti sto je i dozvoljeno.

Ja

pre 2 godine

Takvi poput tebe, Srdjana i Igora prvi dezertiraju.

CG

pre 2 godine

Kako se saznaje iz dobro obaviještenih izvora, ovo je još jedna Vučićeva prdnjava.

Duca

pre 2 godine

Ne volim da se proleva krv, pogotovo srpska, ali ako krenu sipci treba im naplatiti sve ove godine ponizenja sto trpimo zbog njih. Ne daj boze, da pocne, Srbi ce im se osvetiti za sve satrace ih.

Marcco

pre 2 godine

Lepo... ali šta ćeš sa MIG-ovima? Ne možeš MIG-ovima na pešadiju ili okopna vozila. Helikopterima, da ali ne lovcima...

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Samo da pitam, zar Siptari vec nisu napali Srbe na Kosovu i Metohiji ?

Muki

pre 2 godine

Poslednja sansa da uletimo na kosovo, pristina prizren decani, ostalo moze da im se da, kao poklon od nas u znak dobre volje i amerima bondstil, cao zdravo, nisam za rat, ali prilika da se resi pat pozicija.

tollovia

pre 2 godine

Jao kako smo se uplasili. Prava propagandna masinerije rezima (Milosevixa) sada vucica

AntiAnti

pre 2 godine

Hahahaha... Ne da su u panici, nego opsta sizofrenija u Pristini. Na granici sa Makedonijom i Albanijom, kilometarske kolone. Beze Albanci u papucama i donjem vesu. :) I taj americki obavestajac se javio vama i rekao vam sta je preneo Albancima na Kosovu ?!?! Hahahahahaha. Odavno se nisam nasmejao ovako. Hahahahahahaha

sledeća vest

Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura! Uživo
Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura!

U Skupštini Srbije danas se nastavlja rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

19.03.2024

09:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija