• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/kosovo-online.com

27.09.2021

12:38

HITNO! Specijalci Kfora stigli na Jarinje pod punom ratnom opremom - DA LI JE VREME DA ROSU POKUPI PRNJE I VRATI SE U PRIŠTINU? /foto/

Kosovo onlajn

Politika

HITNO! Specijalci Kfora stigli na Jarinje pod punom ratnom opremom - DA LI JE VREME DA ROSU POKUPI PRNJE I VRATI SE U PRIŠTINU? /foto/

Podeli vest

Vojnici Kfora pojavili su se pre oko sat vremena u blizini administrativnog prelaza Jarinje gde su već osam dana stacionirani pripadnici specijalnih jedinica kosovske policije ROSU

 

U pitanju su američki, poljski i kanadski vojnici u okviru misije Kfora na Kosovu i Metohiji.

Ne zna se još uvek da li su na Jarinje stigli kako bi "zamenili" prištinske specijalce i da li ovo znači da će oklopna kosovska policija da se povuče. 

Foto: Kosovo onlajn

Takozvani prištinski premijer Aljbin Kurti poručio je danas da je zajedno sa ministrom policije Đeljaljom Svečljom imao sastanak sa komandantom Kfora na kojem je razgovarano o bezbednosnoj situaciji, ali da nema informaciju da se Kfor sprema da interveniše na severu KiM i zameni specijalne jedinice kosovske policije, kako su naveli pojedini albanski mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
CG

pre 2 godine

Znači KFOR će obezbjeđivati granične prelaze, a srpske tablica se neće više koristiti na Kosovu. Svi srećni i zadovoljni: Kosovo sprovodi zakone na cijeloj svojoj teritoriji, a Vučić je još jednom "pobijedio".

srba

pre 2 godine

Zapravo, verovatno ce povuci ROSU, ali ce oni nastaviti teror i skidanje tablica na sta ce Srbi nastaviti sa blokadom puta i ovi ce to iskoristiti da optuze Srbiju i Srbe sa KiM da prave nerede i da su Srbi krivi za haos. A nas Vucic slavodobitno saopstava da Srbija nece 24 casa reagovati na pogrom. Bruka!!!! Sta je potrebno da se desi da konacno iskreno kaze NE!!! Ali iskreno, i da stoji iza svojeg NE, narocito sto ima podrsku celog naroda za to. NEMA ODLASKA U BRISEL do formiranja ZSO i gotovo. Srbija je cela uz Vucica!

Miki

pre 2 godine

TU su da zastite albance da mogu da nastave sta hoce

srba

pre 2 godine

Dakle, Srbi mogu da se pakuju i odmah pocnu da se sele sa Kosova. I pored "odlucnog" zahteva da se sve mora vratiti na stanje pre 20. septembra prihvaceno je silom nametnuto stanje.

Baća

pre 2 godine

Budimo realni. NATO je čekao kako će Srbija da reaguje, a onda se probudio i poslao svoje jedinice da odrade ono što im je, po R1244, posao. Verovatno i da zaštite ne Srbe već Kurtija i njegove. Vučić i Vojska Srbije i policije su pokazali odlučnost da se ovo reši, a Albanci kako hoće. Ako hoće da gaze Srbe, platiće previsoku cenu. Uprkos NATO-u. Ovo nije više 1999.

GioGio

pre 2 godine

Kad ce ljudi konacno da shvate da su ovo igrice politicara? A narod se 'lozi'. Nikad nista nece biti, sve po starom od sutra.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija