• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.09.2021

13:12

Srbija je pouzdan partner u borbi protiv kriminala! Svi koji dođu kod nas su maksimalno zaštićeni!

MUP Srbije

Politika

Srbija je pouzdan partner u borbi protiv kriminala! Svi koji dođu kod nas su maksimalno zaštićeni!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i viši koordinator Programa Kancelarije Ujedinjenih nacija za drogu i kriminal (UNDOC) Ketil Otersen, potpisali su danas u Beogradu sporazum koji će doprineti boljnim i efikasnijim rezultatima u borbi protiv prekograničnog kriminala

Po potpisivanju Sporazuma, ministar Vulin je istakao da je višegodišnja saradnja sa Kancelarijom UN za drogu i kriminal izuzetno uspešna i da će uspostavljanje projekata aerodromske komunikacije i programa kontrole kontejnera doprineti postizanju međunarodnih standarda na Aerodromu „Nikola Tesla“ po pitanju kontrole prelaska robe i putnika.

Foto: MUP Srbije

Prema njegovim rečima, kroz beogradski aerodrom godišnje prođe veliki broj putnika i robe, ali zahvaljujući ozbiljnom i predanom radu policijskih službenika on je bezbedan i svi koji dođu u Srbiju mogu da budu uvereni da su maksimalno sigurni i zaštićeni.

Kako je naveo, napori koje srpska policija ulaže u borbu protiv prekograničnog kriminala i kojima je zadat snažan udarac organizovanim kriminalnim grupama, od velikog su značaja za bezbednost čitavog regiona, pa i šire.

Foto: MUP Srbije

Narkotici, koji se zaplene u Beogradu, kako je istakao, znače manje droge na ulicama Beča ili Pariza i zato borba protiv organizovanih kriminalnih grupa koje truju i ubijaju našu decu mora biti uz punu saradnju, kako bismo bili uspešni.

- Srbija je pouzdan partner u borbi protiv svih vidova kriminala i kada se o nečemu dogovorimo to ostane zapisano u kamenu - istakao je ministar Vulin.

Koordinator Programa Kancelarije Ujedinjenih nacija za drogu i kriminal Otersen zahvalio se ministru Vulinu na uspešnoj saradnji i izrazio uverenje da će obuke i donacije u okviru programa za srpsku policiju doprineti da bude još bolja i efikasnija.

Foto: MUP Srbije

Prema njegovim rečima, cilj ovog projekta je suzbijanje prekograničnog kriminala i doprinos Srbije u toj borbi je značajna.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

PALA KLADIONIČARSKA MAFIJA, UHAPŠENO 16 OSOBA! Vulin: Iskorenićemo sve vidove kriminala!
Hronika

PALA KLADIONIČARSKA MAFIJA, UHAPŠENO 16 OSOBA! Vulin: Iskorenićemo sve vidove kriminala!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Ministarstvom finansija - Upravom za igre na sreću i nadležnim tužilaštvima, u koordinisanoj akciji kontrolisali su 64 neregistrovana objekta na teritoriji Srbije i uhapsili 16 osoba zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćeno organizovanje igara na sreću

29.09.2021

11:59

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija