• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.09.2021

16:17

Najplaćeniji pajac Multikoma pokušava da nadmaši samu sebe!

sns.org.rs

Politika

Najplaćeniji pajac Multikoma pokušava da nadmaši samu sebe!

Podeli vest

Tajkunsko-mafijaška službenica po ko zna koji put nastavlja sa izrežiranim predstavama, koje na njenu žalost zabavljaju još samo njenog poslodavca - Dragana Đilasa, rekla je član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić


Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Iako znamo da Đilas režira ovaj "film", vreme je ili da promeni netalentovanu glumicu ili žanr. Svedoci smo da im komedija više pristaje!

Svoje jalove predstave i potpuno odsustvo talenta u politici, ali pre svega morala, ovu glumicu za jednokratnu upotrebu svrstava u retke na političkoj sceni koje će Srbija pamtiti isključivo i samo po najvećem broju transfera iz jedne političke partije u drugu i nepatvorenoj mržnji prema srpskom narodu i njegovim interesima.

Fabrikovanje neistina na poslednjoj konferenciji Đilasove radnice meseca, samo je dokaz da u nedostatku programske politike, napadi na Aleksandra Vučića predstavljaju jedinu opciju za sticanje jeftinih političkih poena. U vrtlog svojih laži Marinika Morović Tepić ovaj put je uvukla i vojne obaveštajne službe bez ikakvih dokaza. U pokušaju da skrene pažnju na sebe i zaseni primitivizam Marka Vidojkovića, postaje sve izvesnije da je konstantno iznošenje laži jedini način da se dodvori svom poslodavcu.

Ozbiljnost i verodostojnost svake reči koja izađe iz usta ove družbenice kriminalaca i narko dilera meri se sa po jednom kokom iz Morovića za koje je svojevremeno žustro tvrdila da nose drogu.

Srbija se dobro nasmejala tada, a najplaćeniji pajac Multikoma, gotovo svakodnevno pokušava da nadmaši samu sebe.

Današnja konferencija za novinare po svojoj ozbiljnosti može se porediti samo sa onom u kojoj je Marinika tvrdila da su paravojne formacije raspoređene na Kosovu i Metohiji, a raskrinkala je u roku od odmah deca koja su u njenim "dokazima" prepoznala slike iz video igrice.

Možda je najbolje po gore pomenutu tajkunku, a i celu političku javnost u Srbiji da se dotična posveti uzgoju perutnine koju toliko pominje, jer za njima ima još šta da se pokupi osim jaja, a čini se da je za taj posao i više nego kvalifikovana.

Jedno je sigurno - za to joj novca neće nedostajati.

Verujem da će Dragan Đilas imati sluha kao i do sada i uložiti u ovaj njen nesvakidašnji talenat, jer za svako jaje koje snese koka nosilja, Marinika će zasigurno dobiti više od pet para, jer toliko ni narod odavno ne daje za njene laži".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ana

pre 2 godine

Djilasovci racunaju da ako nastavljaju u tom temlu iste lazi da ce narod da ustane i da promenimo vlast. E Djilasovci to je samo fatamorgana.

Sanjalica 0309

pre 2 godine

Odavno, su, Marinika i Djilas dotakli svoje najvece dno

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija