• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.09.2021

09:48

NASTAVLJAJU SE RAZGOVORI PETKOVIĆA I LAJČKA U BRISELU O REŠENJU ZA KRIZU NA SEVERU KIM!

Kancelarija za Kosovo i Metohiju

Politika

NASTAVLJAJU SE RAZGOVORI PETKOVIĆA I LAJČKA U BRISELU O REŠENJU ZA KRIZU NA SEVERU KIM!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković, nastaviće danas u Briselu razgovore sa specijalni predstavnikom EU Miroslavom Lajčkom, na iznalaženju rešenja za krizu na severu KiM, potvrđeno je iz delegacije Beograda

Nezvanično, planirano je da razgovori počnu oko 10 časova u zgradi Evropske službe za spoljne poslove.

Prethodno su iz EU diplomatskih izvora za Tanjug potvrdili da će razgovori o rešavanju krize na severu KiM biti nastavcljeni danas, a da će po njihovom okončanju Miroslav Lajačak izatgi pisano saopštenje.

Za 15 časova u Briselu je najveljena i video konfrencija specijalnog američkog izaslanika za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija