• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kosovo online

01.10.2021

12:32

NOVA ŠIPTARSKA PODVALA! Izbušili gume na kamionima na Jarinju, a sve sa ciljem da okrive Srbe za nepoštovanje sporazuma! /FOTO/

Kosovo online

Politika

NOVA ŠIPTARSKA PODVALA! Izbušili gume na kamionima na Jarinju, a sve sa ciljem da okrive Srbe za nepoštovanje sporazuma! /FOTO/

Podeli vest

Na prelazu Jarinje, nepoznati počinioci su tokom noći izbušili gume na teretnim vozilima čiji su vlasnici Srbi, koja su iskorišćena za blokadu

Građani koji su u blokadi na prelazu Jarinje tvrde da to rade pripadnici specijanih jedinica kosovske policije tokom smene dežurstva i da je bušenje guma u funkciji opstrukcije uklanjanja barikada, ne bi li Srbi bili optuženi da nije ispunjen deo sporazuma koji je postignut juče u Briselu.

Prema sporazumu, 2. oktobra će pripadnici specijalnih jedinica napustiti prelaze, a simultano je predviđeno i da Srbi uklone barikade. Jedinice Kfora preuzeće pozicije od specijalaca, u cilju osiguranja bezbednosti i slobodnog kretanja ljudi i robe.

Izveštač Kosovo onlajn zabeležio je fotografije nekoliko vozila na kojima su gume isečene, a kako saznajemo na licu mesta, bilo je pokušaja da se oštete i druga teretna vozila u blokadi.

Kamioni se nalaze na samo nekoliko metara od specijalnih jedinica kosovske policije.

Kako je Kosovo onlajn ranije preneo i na prelazu Brnjak su sinoć tokom smene dežurstva, pripadnici specijalnih jedinica kosovske policije bez ikakvog razloga oštetili desetak automobila čiji su vlasnici Srbi, koji su se nalazili u blizini barikade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baća

pre 2 godine

Šiptari, po običaju, divljaju. Ali neće još dugo. Treba ih razumeti. Ko gubi, ima pravo da se ljuti. A jednog dana će morati da se pomire sa činjenicom da je Kosovo i Metohija autonomna pokrajina u sastavu Srbije. Ako hoće hoće, ako neće, ne moraju. Međunarodno pravo je na našoj strani. Kome se to ne sviđa, ima svoju matičnu državu, pa neka se tamo vrati. U Srbiji ima mesta za sve, sa svim mogućim pravima, ali došao je kraj razvaljivanju srpske države.

"SLEDEĆI OPASAN DAN ZA SRBE NA KiM JE 1. OKTOBAR!"
Politika

"SLEDEĆI OPASAN DAN ZA SRBE NA KiM JE 1. OKTOBAR!"

Predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju Milovan Drecun optužio je deo međunarodne zajednice da je znao da Priština priprema akciju na severu KiM jer ih je, kako tvrdi, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti kontaktirao nekoliko dana ranije

25.09.2021

09:17

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija