• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.10.2021

22:20

Je l su došla ona petorica kod mene, nešto su vrištali, skičali... I, je l su me pomerili za milimetar?! Što me nisu pretukli?!

printscreen RTV Pink

Politika

Je l su došla ona petorica kod mene, nešto su vrištali, skičali... I, je l su me pomerili za milimetar?! Što me nisu pretukli?!

Podeli vest

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je večeras da su sve uvrede na njegov račun samo izraz nemoći njegovih političkih oponenata, te da je dovoljno da se pogledaju rezultati koje je zemlja napravila u gotovo svim oblastima, pa da sve bude jasno

Vučić je za Tv Pink, na pitanje da li neko ko voli svoj srpski narod može da kaže da smo mi genocidan narod, odnosno da je Međunarodni sud pravde doneo presudu o tome, rekao da oni ne znaju razliku između Međunarodnog suda pravde i ad hok tribunala Hagu, i da o tome ne želi da govori.

- Ostavite to po strani. Neću da gubim vreme na neodgovorne ljude koji državu posmatraju kao plen, a ne kao nešto što se čuva kao malo vode na dlanu. Ja se mešam u sve, ali ja nemam ni stotine hiljada, a kamoli milione. 

Na konstataciju da ga politički protivnici posmatraju kao nekoga ko se meša u sve, kaže da im je on kriv za sve, ali da samo treba pogledati rezultate zemlje, danas i pre pet godina, u svakoj oblasti od energetike, do puteva, pruga, bolnica, škola, zaposlenosti ...

- Za sve sam kriv, ali pogledajte rezultate naše zemlje danas, pogledajte rezultate u našoj zemlji pre pet godina - od energetike, do putne infrastrukture, naših bolnica, naših domova zdravlja, škola, naših vrtića, našeg dualnog obrazovanja, do zaposlenosti, nezaposlenosti, koju seferu želite.

Foto: printscreen RTV Pink

- To što oni mene vide drugačije, oni to rade upravo iz nemoći, zato što nemaju šta da ponude, zato što vide rezultate. jer vide rezultate, a nemaju šta da ponude, pa prelaze na ličnu mrznju. Nemaju politiku. Pa šta će drugo da kažu nego majku ti tvoju na mnogo ružniji način. Pa šta je to nego izraz nemoći. E, neka si mu rekao, mnogo si jak... Mnogo smo se uplašili svih svih vas! Šta, svaki dan ćete da pretite da ćemo da plivamo, da ćete da ubijate... Pa je l su došla ona petorica kod mene, je l su mi pomerili za milimetar?! Nešto su vrištali, skičali, urlali... I? Što me nisu pretukli?! A nešto i ne dolaze ponovo. Meni bi bilo sramota sad da ih gledam. 

Na primedbu da mogu da idu u druge zemlje, da daju intervjue i „opanjakvaju“ svoju zemlju, te prave partnerstva sa njihovim medijima, Vučić je rekao da građani sve umeju da cene.

- Sve je to u redu, taj mafijaški pristup u delovanju protiv svoje zemlje, da radite sve uvek da biste rušili bolje i poštenije od vas, samo da biste se dočepali bogatstva i ogromnog novca. Ali, promenila su se vremena i neće to baš tako lako i jednostavno da ide - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dušan

pre 2 godine

Ma tih pet pajaca su samo zabavljači. Nemaju oni petlje ni za šta. Da su imali petlju vodili bi zemlju kako treba kad su imali priliku za to.

Dušan

pre 2 godine

Ma koga Jeremić može da uplaši? Pa on se oblači na odeljenju dečije garderobe...

Dušan

pre 2 godine

Ma na tom bednom i kukavički načinjenom snimku se i vidi da su brže izašli nego što su ušli u zgradu Predsedništva. Nisu mogli čak ni jedan drugom da drže strah...

Ivana

pre 2 godine

Opozicija je cela pljačkala našu državu nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu i njene građane, nijedan predsednik do sada ovoliko nije radio za našu državu.Srbija se cela razvija i gradi, hvala predsedniku Vučiću na svemu.

jelena

pre 2 godine

Mnogi iz opozicije hejtuju i pljuju sve ono dobro sto se uradi u nasoj zemlji.

Pera

pre 2 godine

To što opozicija (Djilas, Jeremić, Univerzitetski profesori i drugi nemaju ama baš nikakav program, njih ne tangira. Ono što ih boli jeste da nema više kradje. To je to što boli. Medjutim, da budemo potpuno iskreni sada su članovi SNS na pozicijama počeli da kradu (otimači zemljišta, placeva za gradnju, katastar i drugi predatori). Oni su u stanju da prodaju i izdaju svoju domovinu za sitniš. To se vidi na svakom koraku, ali nema ni Tužilaštva ni Pravosudja da im stane na put jer su oni najkorumpiraniji sloj društva. Kad će Parlament da pokrene pitanje partijski obojenih sudija i tužioca koji ne rade svoj posao i donose skandalozne presude?????????????

Smrad

pre 2 godine

Ti sam i još njih 20 iz osiguranja, mangupski nema šta

Maria

pre 2 godine

Evo ovako ne zivim u Srbiji i mozda nemam prava da komentarisem. Mnoge stvari mi smetaju danas kada vidim, korupcija da ali to nije najveći problem. Skolstvo se srozalo, deca - buducnost zemlje nemaju zdrav nacin odrastanja u društvu, kockarnice su zamenile pozorista, sport i druge zdrave navike za omladinu. Vratite decu gde im je mesto! Mozda se vi svi ne slažete da je Vučić dobar jer ne rešava situaciju u zemlji...ali njegovi oponenti jos nista nisu ponudili da bi se uzeli ozbiljno. Mene je sramota da čitam tekstove o tome sta npr Obradović kaze i misli. Ostali sto su se uortacili sa njim - s kim si takav si. Psovke uvrede ne cine politicku opciju i tu se slažem sa predsednikom koji ako nista drugo demonstrira elokvenciju.

milica

pre 2 godine

Strasno je koliko se neki pojedinci bahate i nasrcu na predsednika, njihovo ponasanje je ne dopustivo.

Dejan

pre 2 godine

Ono što je najgore je da Vučića kritikuje oni koji su pokrali i uništili Srbiju.

ja

pre 2 godine

Ponasaj se i govori kao predsednik ! Aleksandar Vucic budi kuci!

žare

pre 2 godine

Vaši rezultati su evidentni a ovi napadači su prolazni jer narod ih ne priznaje i ne sluša.

žare

pre 2 godine

Kada svoju politiku baziraš na mržnji nema šanse da uspeš.

žare

pre 2 godine

Jasno je da nemaju program i ideju delovanja a mržnjom ne mogu postići ništa.

Dani

pre 2 godine

Pa oni više iz nemoći ne znaju šta će, jedino sto znaju jeste da napadaju i vredjaju predsednika a to je odraz njihove nemoći i kulture

Ana

pre 2 godine

Ti misevi su jaki na recima, a za ostalo su samo misevi.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija