• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.10.2021

12:24

ŠTA SE KRIJE IZA HRVATSKOG LUDILA I KRIKOVIH "EPOHALNIH DOKUMENATA"? Bitno je samo jedno - sprečiti Srbiju da uđe u EU!

printscreen

Politika

ŠTA SE KRIJE IZA HRVATSKOG LUDILA I KRIKOVIH "EPOHALNIH DOKUMENATA"? Bitno je samo jedno - sprečiti Srbiju da uđe u EU!

Podeli vest

Očigledno se iza ludila hrvatskih medijia koje traje već mesecima i iza Krikovih "epohalnih dokumenata" krije isti zadatak - sprečiti Srbiju da uđe u Evropsku uniju

 

Hrvatima smeta mogućnost Srbije da uđe u EU iz više razloga - Srbija će tako pokazati da je ekonomski naprednija, da je naša briga o nacionalnim zajednicama koje žive u Srbiji višestruko kvalitetnija, da smo otvoreno društvo po svakom pitanju, što se za Hrvatsku ne može reći. 

I zato se kampanja nastavlja i danas. 

SUMANUTA MRŽNJA PAVELIĆEVACA! Potpuno ludilo - VUČIĆ I PORFIRIJE PO NALOGU PUTINA ŠIRE SRPSKI SVET I RUŠE SVE PO REGIONU!

Foto: printscreen

Jutarnji list navodo da je to što nema datuma za proširenje EU "jasna poruka Srbiji", a njihovoj prljavoj kampanji doprinosi i sinoćnje gostovanje novinarke Krika na HRT i čija je jedina svrha u toj emisiji bila da opljuje našu državu i ministre.

Foto: printscreen

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Baća

pre 2 godine

Iskreno, ne znam šta ćemo mi uopšte u EU? Da nam sudbinu kroje razni komesari i određuju unutrašnju i spoljnu politiku? Da budemo tamo sa Hrvatskom koja je izvršila etničko čišćenje 250.000 Srba, a onda je takvu primili u EU? Ni Norveška, ni Švajcarska nisu u EU, sa kojom sarađuju, pa šta im fali. Mislim da je krajnje vreme da se oslobodimo tog evrofanatizma i da gledamo šta su naši pravi državni i nacionalni interesi.

Milan

pre 2 godine

Pa naši da hoće odavno bi nas uveli u EU ali im to nije u interesu.

Objavite ako vam dopusti Vucic

pre 2 godine

Samo u fasistickoj Srbiji,u Beogradu,knez mihajlovoj se skupljaju potpisi za oslobadjanje ubojice vlastitog premijera(djindjica).. E tu ste stvarno napredniji,skidam kapu..

Bedepe

pre 2 godine

Kako je moguće da duplo manja Hrvatska i posle 2/3 porušene i obnovljene zemlje, već 30g ima veći BDP od Srbije(A tek plate i penzije), a da za to svi srpski mediji ćute, iako Vučić već 2g ispire narodu mozak da ga stiže, a neće ga stići dok je živ... MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija