• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.10.2021

21:16

Dodik: Pozivam sve Srbe da se okupe oko Srpske liste!

Politika

Dodik: Pozivam sve Srbe da se okupe oko Srpske liste!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik pozvao je Srbe sa Kosova da se okupe oko Srpske liste, kojoj je poželeo uspeh na lokalnim izborima zakazanim za 17. oktobar

- Želim uspeh Srpskoj listi. Pozivam sve Srbe da se okupe oko Srpske liste, da se nikada ne umore od borbe - rekao je Dodik gostujući na TV Pink.

Istakao je da borba Srba na Kosovu mora da bude politička i da treba da se okupe oko srpskih predstavnika.

- Borba mora da bude politička, mora da bude okupljanje oko naših predstavnika, imate te zlotvore koji su izdajnici, koji se predstavljaju Srbima, to ja u Bosni i Hercegovini gledam svaki dan, imate situaciju da Mustafa, neka imena muslimanska, sebe proglasi Hrvatom ili Srbinom i zauzima neka mesta u Federaciji što će verovatno biti ili već ima i na Kosovu - rekao je Dodik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ĆORKA BATO

pre 2 godine

Jel' to ista ona ekipa PATRIJOTA koja se viđa sa Igorom Dodikom i Danilom Vučićem ?

Kosovar

pre 2 godine

Pa ova STOKA je bio I OSTAO sovinista I cetnik.Ali neće vam se ostvariti šovinizma na Kosovu I BiH.Ti idi u Srbiju I srbuj koliko ti VOLJA,bilder.

Saradžogla

pre 2 godine

У својој РС не може да отклони хаос а савет даје србима са Космета?Циљ му је да зграби Србију и настави да њоме влада са овдашњим а његовим. СТОП БОСАНИЗАЦИЈИ СРБИЈЕ!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija