• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: EKIPA INFORMERA

09.10.2021

09:41 >> 14:43

Četiri dana su prošla, ni reč nisu demantovali! "VERITAS PAPIRI" - Koga sve, kako i koliko plaća šef tajkunske, hejterske opozicije!

Informer

Politika

Četiri dana su prošla, ni reč nisu demantovali! "VERITAS PAPIRI" - Koga sve, kako i koliko plaća šef tajkunske, hejterske opozicije!

Podeli vest

Za poslednjih pet godina firma "Multikom" Dragana Đilasa "pozajmila" je čak 201.540.000 dinara, što je skoro dva miliona evra! U tom periodu "Multikom" nije zaradio toliki novac, jasno je da Đilas plaćenike finansira novcem koji je zgrnuo dok je bio vlast! Prošla su četiri dana otkad je Informer objavio svoje višemesečno istraživanje pod nazivom "Veritas papiri", a Đilas i oni koje je tajkun finansijski pomagao nisu demantovali ni jednu jedinu reč

 

Lider SSP, tajkun Dragan Đilas svojim sumnjivo stečenim bogatstvom potkupljuje i kontroliše veliki broj medija, novinara, takozvanih stručnjaka, analitičara i političara, pokazalo je višemesečno istraživanje Informera!

Detaljnom analizom finansijskih izveštaja Agencije za privredne registre (APR) utvrdili smo da je firma "Multikom", u kojoj je Đilas vlasnik 97% akcija, u prethodnih pet godina "pozajmila" čak 201.540.000 dinara, što je skoro dva miliona evra! Reč "pozajmila" pišemo pod navodnicima jer sve ukazuje da su u pitanju lažne, simulovane pozajmice. Najpre zato što one skoro nikada (osim u jednom slučaju) nisu vraćene, a onda i zato što je očigledno da preko njih Đilas kontroliše medijsko-politički prostor u državi - on sumnjivo stečenim milionima bukvalno kupuje ljudske duše i svoje plaćenike drži u ropskom odnosu tako da oni uvek i svuda moraju da pišu sve najlepše o njemu i njegovoj politici.

Čvrsti dokazi

Drži ih u ropskom odnosu

Dragan Đilas bukvalno kupuje i kontroliše medijsko-politički prostor u državi, on sumnjivo stečenim milionima bukvalno kupuje ljudske duše i svoje plaćenike drži u ropskom odnosu

Informer će danas i u narednim danima pisati o mehanizmu "pozajmica" preko koga Dragan Đilas dobar deo medijske i stručne javnosti u Srbiji drži u šaci i na taj način generiše brojne lažne afere kojima pokušava da izazove haos i preotme vlast. Napominjemo da za sve podatke koje objavljujemo imamo čvrste materijalne dokaze i da su sve činjenice više puta detaljno proveravane.

Na samom vrhu spiska tajkunskih "pozajmica" nalazi se Aleksandar Saša Bijelić, bivši vozač Dragana Đilasa i gradski menadžer u vreme kada je lider SSP bio ministar u Vladi Srbije i gradonačelnik Beograda. "Multikom" je 2019. Bijelićevoj firmi "Ultra drajv rentakar" pozajmio 35.800.000 dinara, što je više od 300.000 evra! U finansijskim izveštajima nigde nema traga da je i jedan jedini dinar ove pozajmice do danas vraćen, pa se sasvim osnovano može pretpostaviti da je Đilas silnim kešom kupio podršku Bijelića, koji je danas funkcioner SSP. Upućeni kažu da je izvesnije da je tajkun sa ovih 300.000 evra nagradio, odnosno obezbedio ćutanje Bijelića, koji je aprila 2014. bio osumnjičen i hapšen zbog pljačke državnih miliona prilikom rekonstrukcije Bulevara kralja Aleksandra u Beogradu!

Foto: Informer DN

Aleksandar Saša Bijelić

Sasvim je zanimljivo da se među Đilasovim dužnicima nalazi i "nezavisni" i u hejterskim medijima često citirani novinar - Nenad Čaluković. Ovaj bivši urednik "Nedeljnika", koji sada izdaje politički mesečnik "Karakter", dobio je 2020. od "Multikoma" pozajmicu od 1,6 miliona dinara i do danas, prema dostupnim podacima, nije vratio ni dinar. Indikativno je da je Čaluković bukvalno iz korena promenio svoju uređivačku politiku i postao ostrašćeni, hejterski kritičar vlasti i države upravo neposredno pošto mu je na račun legla milionska "pozajmica"!?!

Pored takozvanih nezavisnih novinara, Đilasovi dužnici su i "stručnjaci" koje u tajkunskim medijima gotovo svakodnevno citiraju kao nezavisne eksperte i koji uvek i u svakoj prilici najstrašnije pljuju i državu i predsednika Aleksandra Vučića. Među njima je i ekonomista Zvonimir Zvonko Nikezić, suvlasnik "Ces Mekona", koji je 2012. hapšen zbog sumnje da je umešan u pljačku pančevačke "Azotare". Nikezićeva firma je od "Multikoma" dobila 16.462.000 dinara, što je više od 150.000 evra, a ta "pozajmica", prema dostupnim podacima, nikada nije vraćena!

Foto: Informer DN

Zvonimir Zvonko Nikezić

Na spisku Đilasovih većih "dužnika" nalazi se i firma "Vis Helt", čiji je suvlasnik generalni sekretar SSP Ljuban Panić. On je 2018. godine od Đilasa dobio 12.938.000 dinara, što je više od 100.000 evra. Ni ovde ne postoji podatak da je vraćen i jedan jedini dinar. Pored toga što je od Đilasa kao "pozajmicu" dobio pravo malo bogatstvo, Panić je i zaposlen u jednoj od Đilasovih firmi, ali ništa od toga mu ne smeta da se u hejterskim medijima predstavlja kao nezavisni ekspert!?!

Foto: Informer DN

Ljuban Panić

Nema sumnje, pošteni poljoprivrednici u Srbiji biće šokirani saznanjem da je i potpredsednik SSP Dejan Bulatović, koji u javnosti glumi velikog zaštitnika seljaka, od Đilasove firme dobio milione! "Multikom" je Bulatovićevom poljoprivrednom gazdinstvu 2019. "pozajmio" 5,7 miliona dinara, što je 50.000 evra! "Poljoprivredniku" Bulatoviću to, naravno, nimalo ne smeta da se u javnosti predstavlja kao pošteni seljak koji jedva sastavlja kraj sa krajem i da kao takav na TV N1 i drugim medijima za sve probleme uvek i u svakoj prilici krivi Vučića i njegovu vlast.

Foto: Informer DN

Dejan Bulatović

Nismo se, naravno, iznenadili što je među Đilasovim "dužnicima" i njegov kum Mlađan Đorđević, čije je udruženje "Naša Srbija" od "Multikoma" dobilo pet miliona dinara, baš kao što je sasvim očekivano da lider SSP pod punom kontrolom drži i mrziteljski internet portal "Direktno".

Foto: Informer DN

Mlađan Đorđević

Firma "Direktno digital njuz", koja je osnivač zloglasnog portala, 2020. godine dobila je "pozajmicu" od 4,5 miliona dinara, koja, naravno, do danas nije vraćena. Biće da su Igor Velimirović i Đorđe Stefanović, suvlasnici portala "Direktno", ove pare dobili da bi bili nezavisni i objektivni...

Foto: Informer DN

Igor Velimirović i Đorđe Stefanović

Stručni plaćenici

Na listi Đilasovih dužnika ima i PR i marketinških eksperata koji su rado i često citirani sagovornici TV N1, Danasa, TV Nova i drugih tajkunskih medija. Među njima je i Zoran Papović, vlasnik agencije "Pramac advertajzing", koji je 2018. od "Multikoma" dobio 33.691.000 dinara, što je skoro 320.000 evra, a do danas, prema dostupnim podacima, nije vratio ni dinar!

Foto: Informer DN

Zoran Papović

Tajkunu je do guše dužan i ekspert Darko Mihajlović, dobar drug Marinike Tepić i vlasnik agencije "PR-PART" iz Bora, koji je 2018. "pozajmio" 3.300.000 dinara, a sve ove godine u medijima se predstavlja kao objektivan i nezavisan stručnjak.

Pored portala "Direktno", lider SSP, prema podacima do kojih smo došli, "pozajmljenim" milionima kontroliše i zrenjaninsku KTV, čijem je osnivaču, firmi "Linea elektroniks", Đilasova firma 2018. pozajmila 3.600.000 dinara. Po istom principu u "dužničkom ropstvu" Đilas drži i Kraljevačku TV, koja je 2018. od "Multikoma" dobila 2.500.000 dinara, ali i beogradski "Medija centar", koji je još 2017. "pozajmio" šest miliona dinara. Do danas, prema raspoloživim podacima, niko od njih nije vratio ni dinar tajkunske "pozajmice"...

Na kraju, treba naglasiti da u periodu kada je Đilasova firma "pozajmila" skoro dva miliona evra ona nije imala tolike prihode, čak je u pojedinim godinama poslovala sa minusom. Jasno je, dakle, da Đilas kupuje i kontroliše medijsko-političku scenu u Srbiji našim parama, milionima koje je na krajnje sumnjiv način stekao dok je bio na vlasti u Srbiji i Beogradu.

Koga sve, kako i koliko plaća Dragan Đilas

"Multikom grupa"

Dragan Đilas - vlasnik 97%

Ukupno pozajmljeno (2016.- 2020.)201.540.000 RSD

35.800.000 RSD (pozajmica 2019)

  • "Ultra drajv rent a kar"
  • Aleksandar Bijelić - 100%
  • funkcioner SSP, bivši pomoćnik gradonačelnika Beograda
  • Aprila 2014. priveden i zadržan u pritvoru zbog zloupotrebe položaja.
  • Bijelić i još osam osoba terete se za zloupotrebu položaja u vezi sa rekonstrukcijom Bulevara kralja Aleksandra.

Foto: Informer DN

Aleksandar Bijelić

33.691.000 RSD (pozajmica 2018)

  • "Pramac advertajzing"
  • Zoran Papović - 100%
  • Bivši direktor marketinga KSS, na funkciju postavljen dok je Đilas bio predsednik Košarkaškog saveza.

23.516.000 RSD (pozajmica 2019)

  • "Autograf"
  • Srđan Kovačević - 100%
  • Rukovodilac Pravnog tima SSP, dugogodišnji lični advokat i najbliži saradnik Dragana Đilasa. Kovačevićevi saradnici zastupali firmu 'Bus plus', koja je za vreme vlasti Đilasa dobila milionski vredan posao u Beogradu.

Foto: Informer DN

Srđan Kovačević

16.462.000 RSD (nema godine pozajmice)

  • "Ces Mekon"
  • Zvonimir Nikezić, vlasnik
  • Nikezić se dovodi u vezu sa pljačkom 'Azotare Pančevo', zbog čega je 2012. uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u malverzacijama kojima je državni budžet oštećen za 4,5 miliona evra.

Foto: Informer DN

Zvonimir Nikezić

12.938.000 RSD (pozajmica 2018)

  • "Vis helt"
  • Aleksandar Divac - 60%
  • Ljuban Panić - 40%
  • Ljuban Panić je generalni sekretar SSP, u javnosti se predstavlja kao ekonomski ekspert.

Foto: Informer DN

Ljuban Panić

6.000.000 RSD (pozajmica 2020)

  • 'Advans medikal'
  • Zoran Ivanović - 100%

6.000.000 RSD (pozajmica 2017)

  • "Medija centar"
  • Milena Ristić - 100%
  • Inicijalno osnovan od strane NUNS, 29. 3. 2019. NUNS prenosi 100% vlasništva pravnom licu 'Demostat', koje vrši istraživanja za potrebe SSP, a čelnik ove firme je bivši glavni urednik "Danasa" Zoran Panović. Dana 2. 4. 2020. vlasništvo preuzima Milena Ristić. 

5.820.000 RSD (pozajmica 2016)

  • "Tamigo"
  • Srđan Stojanović - 100%
  • Firma koja se bavi keteringom od 2. 8. 2012. do 9. 11. 2015. imala je evidentirane gotovinske uplate, pozajmice od 20.351.000 dinara i podizanje gotovine od 14.733.585 dinara.

5.700.000 RSD (pozajmica 2019)

  • Poljoprivredno gazdinstvo Dejan Bulatović
  • Dejan Bulatović je potpredsednik SSP, u javnosti se predstavlja kao poljoprivredni proizvođač i borac za prava seljaka.

Foto: Informer DN

Dejan Bulatović

5.00.000 RSD (pozajmica 2018)

  • Igor Butulija, PR agencija
  • Butulija je bivši rukometaš i trener. Šest meseci nakon registracije njegove PR agencije podnet je zahtev za gašenje firme.

Foto: Informer DN

Igor Butulija

5.000.000 RSD (pozajmica 2018)

  • "Bordega softver"
  • Toni Karter Herera, slovenački državljanin - 100%
  • Firma povezana sa bivšim ministrom u Vladi Slovenije Samom Omerzelom, koji se nalazi pod istragom zbog sumnje za pljačku budžeta. 

5.000.000 RSD (pozajmica 2019)

  • "Naša Srbija"
  • Udruženje građana, osnivač Mlađan Đorđević
  • Mlađan Đorđević je kum Dragana Đilasa, predsednik pokreta Oslobođenje, koji se zalaže za nasilno rušenje vlasti.

Foto: Informer DN

Mlađan Đorđević

4.500.000 RSD (pozajmica 2020)

  • "Direktno didžital njuz"
  • Igor Velimirović - 75%
  • Đorđe Stefanović - 25%
  • Portal "Direktno" podržava Dragana Đilasa i otvoreno vodi prljavu kampanju protiv državne politike i predsednika Vučića.
  • Stefanović i Velimirović su višegodišnji Đilasovi bliski saradnici.

Foto: Informer DN

Igor Velimirović i Đorđe Stefanović

3.600.000 RSD (pozajmica 2018)

  • "Linea elektroniks"
  • Danica Radić - 50%
  • Saša Radić - 50%
  • Vlasnik televizije KTV iz Zrenjanina, koja otvoreno podržava Dragana Đilasa i njegovu SSP.

3.300.000 RSD (pozajmica 2018)

  • "Darko Mihajlović PR ART Bor"
  • Darko Mihajlović - 100%
  • Mihajlović se predstavlja kao PR stručnjak i kao takav daje izjave za medije, na društvenim mrežama se vidi da je blizak prijatelj sa Marinikom Tepić.

2.940.000 RSD (pozajmica 2019)

  • "Komerc Javor"
  • Dejan Čokić - 100%
  • Čokić je bivši predsednik opštine Mladenovac koji je priveden i kasnije osuđen zbog neprijavljivanja ogromne imovine koju poseduje. Njegova mesečna zarada je iznosila 105.000 dinara i nije prijavio 1.897 kvadrata stambenog i poslovnog prostora, kao i 10.677 kvadrata zemljišta.

Foto: Informer DN

Dejan Čokić

1.800.000 RSD (pozajmica 2018)

  • "Kaćin kutak"
  • Katarina Spasović - 100%
  • Spasovićeva je registrovana kao "ostali zastupnik" u pravnom licu "Multikom".

1.800.000 RSD (pozajmica 2016)

  • "Maskompani"
  • Aleksandar Stamenković - 100%
  • Stamenković je bivši direktor JP "Ada Ciganlija" i JKP "Gradska čistoća". Mediji su pisali da je hapšen zbog malverzacija sa podzemnim kontejnerima, posle čega je pobegao u SAD. Pisalo se da je on, po nalogu Dragana Đilasa, omogućio Draganu Šolaku da na Adi Ciganliji zakupi 15,4 hektara zemljišta po ceni od samo 19.480 dinara po hektaru.

1.600.000 RSD (pozajmica 2020)

  • "Budi karakter"
  • Nenad Čaluković - 100%
  • Čaluković je politički novinar, bivši urednik "Nedeljnika" i glavni urednik magazina "Karakter", ostrašćeno podržava Đilasa i napada državu.

Foto: Informer DN

Nenad Čaluković

1.200.000 RSD (pozajmica 2020)

  • Tihomir Stanić produkcija
  • Milena Stanić - 100%
  • Stanić je poznati glumac, u poslednje vreme aktivan na protestima i skupovima opozicije.

Foto: Informer DN

Tihomir Stanić

1.200.000 RSD (pozajmica 2020)

  • Tim za razvoj i integracije
  • Saša Stojković - 100%
  • Stojković je glavni urednik portala "Info vranjske", koji otvoreno podržava politiku Dragana Đilasa.

902.000 RSD (pozajmica 2016)

  • "DLMM Danas"
  • Luka Spasovski - 100%
  • Spasovski je bio novinar 'Danasa', radi i za kanal Sport klub.


* Napomena: Sa spiska "Đilasovih dužnika" izostavljena je jedna firma koja je 2017. godine od "Multikoma" pozajmila 17.771.000 dinara. To smo učinili zato što je ova firma jedina pozajmicu vratila do poslednjeg dinara.

 

Foto: Informer DN

Informer će i u narednim danima nastaviti da se bavi ovom temom.

Glume političare i eksperte, a zaposleni su kod Đilasa...

Dragan Đilas je bukvalno gazda svojih stranačkih funkcionera, ali i pojedinih "nezavisnih eksperata". Oni su zaposleni u Đilasovim firmama i za platu moraju da rade i govore onako kako im se kaže.

Do sada se u javnosti o tome pričalo, ali Informer je došao do dokumentacije koja nepobitno dokazuje da je u firmi "Multikom" zaposlena Marinika Tepić, potpredsednica SSP!

Foto: Informer DN

Marinika Tepić

Na spisku Đilasovih službenika je i bivši direktor BIA Saša Vukadinović, baš kao i "nezavisna novinarka" Biljana Lukić!

Foto: Informer DN

Biljana Lukić

Od Đilasa, kao zaposleni, platu primaju i funkcioneri SSP Ana Stevanović, Tatjana Tanja Pašić i Ljuban Panić, baš kao i "ekonomski ekspert" Dušan Nikezić, sin Zvonimira Zvonka Nikezića.

Foto: Informer DN

Dušan Nikezić

 

 

Moj ugao

MARIO SPASIĆ, SAVET ZA MONITORING

Đilas ne krije način vođenja politike, čija je osnova 'para vrti gde burgija neće'. Bedno je to što Đilas plaća analitičare da ga hvale, ali to govori sve i o njemu i o njima. Građani su ipak shvatili šta je to Đilasova "žeton politika".

Da se ja pitam

ZLATKO LUTOVAC, EKONOMISTA

Đilas je priznao da novac pozajmljuje određenim političarima, analitičarima i novinarima. Tako veštački kreira pozitivnu sliku o sebi. On živi u svom svetu u kom je bukvalno kupio podršku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nena

pre 2 godine

Šta drugo žuti i mogu da urade sem da prave afere!?Pozivaju narod na ulice, bojkote i haos to i je njihov način rada,jedini koji znaju jer njih ne zanima narod nego njihovi lični interesi što je uvek bilo .

Rankovic

pre 2 godine

Lep spisak bogami i jasna raspodela novca samo nije jasno poreklo tog novca i tu je Djolas u ozbiljnom problemu.

Stijadin 45

pre 2 godine

Jedva čekam dan kada će zlikovac Đilas da padne sa vlasti.

MoreuzGibraltar

pre 2 godine

Ovim komentarom ste potpuno zbunili botove. Legendarno. :-D

Milan

pre 2 godine

Gde su papiri, ugovori da vidimo potpise, pečate firmi. On nije uzeo moje pare sigurno, ja ih čuvam u banci.

boki

pre 2 godine

Zasto drzava placa tyzilastvo sudive i nadlezne slyzbe da vec 5 g nemogu istraziti aferu Dilas svaki dan slusamo ksko Dilas celu drzavu izigrava ko to u tuzilastvu neradi svoj poso jer gradani su umorni svaki dan afre Dilasa

Ivana

pre 2 godine

Izvlačili novac od naroda, i vreme je da svi do jednog ko god da je umešan u te afere budu uhapšeni, i da vrate novac građanima. Vreem je da se stane na put kriminalu i korupciji, svi pošteni ljudi moraju da odgovaraju za uništavanje naše države.

Marko

pre 2 godine

Da je Đilas sam zaradio novac ne bi ga tamo trošio.

žare

pre 2 godine

Može da kupuje koliko hoće ali narod vidi sve i nemože ga kupiti.

žare

pre 2 godine

Plitak je i glup jer poverenje naroda se ne može kupiti.

žare

pre 2 godine

Koji je rezultat postigao time sem što je besomučno trošio novac koji nije zaradio.

Miloš

pre 2 godine

Đilasovi prljavi poslovi moraju da se ispitaju do kraja i Đilas treba da dokaže od kud mu tolike pare i na koji način ih je zaradio

Gagi

pre 2 godine

Đilas je pokrao pare građana Srbije i izneo pare iz države i utajio porez na njih i za to treba da odgovara

Gordana Mihić

pre 2 godine

Đilas treba da ide na poligraf da kaže od kud mu toliki milioni i treba da odgovara za utaju poreza

Maki

pre 2 godine

Ovo je skandakozno! Gradjani i treba konacni da saznaju ko nam je "opozicija"

Marko

pre 2 godine

Ja kad sam pričao,mnogi mi nisu verovali ništa povodom toga. I sada,NAPOKON! Izašla je istina da vidi narod sve šta su nam žuti radili iza leđa i kakve smicalice su nam pravili. Zbog Đilasa i celokupne bande žutih tajkuna sam ostao bez posla,a moja kuća i porodica bez hleba . Nikad to neću da im oprostim,nikad dok sam živ!

Milena

pre 2 godine

Sačuvaj nas Bože ovakvih ljudi kojima su pare na prvom mestu

Vlada

pre 2 godine

Đilas bi dobio Nobelovu nagradu kada bi se dala za najgoreg čoveka

lale

pre 2 godine

djilas stipendira sportiste.Novi sportisti sa novom sportskom diciplinom.PLJUVANJE U DALJ.

miki

pre 2 godine

A gde su ti papiri? Ja vidim samo sliku naslovnice Informera.

Voja

pre 2 godine

Шта ново да неће можда неко бити процесуиран можда. Ухапсе за један пишљиви филм а ово празна прича.

Mapko

pre 2 godine

Mozda ce nam siledzija i nasilnik Djilas pricati nebulozne price kako se radi o propagandu i srpsko lobiranjem (kao u vezi MMF i medjunarodne finansijske institucije). Ali sve je to uredu sto se tice politicke igre, nista mi nije cudno, jedino mi je jako degutantno, da tuzilastvo ne reaguje na pravi nacin, a to znaci da je Djilas trebao zavrsiti iza resetaka minimum 20-30 godina, kao sto je Madoff dozivotno zavrsio iza resetaka u SAD i to pre par godina. Vidi se iz aviona, providno je, da je jedan deo tuzilastvo u rukama bivsih DS klopetokrata i mafijasa. Vreme je da se reformise celo sudstvo i da konacno postane nezavisan. Ali zamislite celu tu opoziciju koja je ubedjena da je narod jako glup, koja je ubedjena da zivi u paralelan svet gde vlada diktatura u Srbiji, gde Vucic vlada kao autokrata, zamislite takvu opoziciju koja poziva na otvaranjem konc logore za pristalice SNS-a, konc logore za narod koji glasa za SNS, zamislite opoziciju koja javno poziva na ubistvo politicara i to smatra normalno i vrlo demokratsko ponasanjem. E sada jedino objasnjen za takvo delovanjem opozicije je jedino da je uglavnom pod uticajem psihopata, a psihopati su poznati po tome da veruju u sopstvenu laz kao mitomani, poznati su po tome da veruju da su najbolji a ostali najgori, poznati su po tome da uvek rade nesto za svoji interesi i to na sebican nacin, tipicno od narsicini bolesnici. Takva opozicija je jako opasna, jel je to tipicna fasisticko delovanjem. A naravno svi mi znamo da srpska opozicija sanja da se desi neki "novi Majdan", da dodje na vlast bez izborima, na ilegalan nacin. To se nece ikad desiti, jel 5 oktobar je cela ta opozicija dosla preko "drzavi udar" i narod je to doziveo na svoju kozu sta li znaci kada siledzije, lopovi i mafijasi zauzmu vlast za svoj interes. Ali srpska opozicija je tipicna psihopatska opozicija pa zivi u paralelan svet gde ne vidi da ih NAROD ne zeli.

Solo

pre 2 godine

U Djilasovoj potkupljenoj aramadi sve expert do experta kako da se izvuce novac a da se nista nevrati...Jadna je ta ekonomija koju Djilas finansira placajuci svakom ko se iskaze kao kriticar ove zemlje da tako daleko ide da se Djilas udrudruzio sa krimi ljudima da preti drzavi i sistemu koji nikad nece vise moci da dobije..ali moze nesto drugo..prostoriju sa WC-m.

Izbori 2024

TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma!
Live TV

Islamska zajednica strogo osudila čin vehabije! Tamo gde je verujući čovek, nema terorizma!

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Veljko Jovanović, član SNS-a, Radiša Roksić, biviši načelnik BIA, a uživo u program javio se i Rašed Ef Plojević zamenik predsednika Ešihata Islamske zajednice u Srbiji.

30.06.2024

19:35

Evo gde je bio terorista pre napada na ambasadu! Da li je i njegova žena bila umešana?
Live TV

Evo gde je bio terorista pre napada na ambasadu! Da li je i njegova žena bila umešana?

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Ninoslav Cmolović, pomoćnik direktora policije, kao i pukovnik Miroslav Španović.

30.06.2024

18:55

Bajdenova bolest kulminirala! Izraelski lobi dovešće Trampa na vlast? (VIDEO)
Live TV

Bajdenova bolest kulminirala! Izraelski lobi dovešće Trampa na vlast? (VIDEO)

Ceo svet zagledan je u predstojeće izbore u Americi, a naročito na prvu debatu između Trampa i Bajdena. Oba kandidata su zadovoljna i obojica smatraju da su dotukli onog drugog. Šta nam je rekla ova debata? Na ovu temu u "Info danu" govorili su autor knjige "Efekat Tramp" Saša Adamović i ekonomista i stručnjak za investicije Vladimir Đukanović.

30.06.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Potisnuti sa leve obale Dnjepra! Ali ne odustaju, male grupe vojnika šalju se na obližnja ostrva, svi će biti uništeni!
MOSTOBRAN VAŽAN ZA KIJEV

Potisnuti sa leve obale Dnjepra! Ali ne odustaju, male grupe vojnika šalju se na obližnja ostrva, svi će biti uništeni!

Pritisak Oružanih snaga Rusije na harkovskom pravcu i u Donbasu doveo je do toga da su Oružane snage Ukrajine morale da napuste levu obalu Dnjepra kako bi zatvorile rupe na drugim sektorima fronta. Ipak, s vremena na vreme, oni šalju male grupe na ostrva blizu leve obale Dnjepra, pošto ovaj mostobran ima veliki značaj za ukrajinske vlasti. O tome je za list VZGLjAD pričao vojni ekspert Mihail Onufrienko.

30.06.2024

17:03

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija