• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.10.2021

15:20

Vučiću, nastavi da se boriš za jaku, samostalnu, suverenu i naprednu Srbiju!

Politika

Vučiću, nastavi da se boriš za jaku, samostalnu, suverenu i naprednu Srbiju!

Podeli vest

Srpski narod sa Kosova i Metohije i predsedništvo Srpske liste sa svim članovima te stranke pružilo je punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da nastavi borbu za jaku, samostalnu, suverenu i naprednu Srbiju

- Svesni istorijskog trenutka u kome se nalazimo, posebno po pitanju Kosova i Metohije, Srpska lista i čitav srpski narod na ovim prostorima pruža punu podršku politici predsednika Aleksandra Vučića, jer je više nego jasno da spoljni elementi ne gledaju sa odobravanjem na jačanje Srbije i ekonomsko uzdizanje našeg naroda, te se koriste najgorima iz naših redova, otpadnicima iz našeg naroda, koji su više nego spremni da prodaju nacionalne interese zarad ličnih i koji nastoje da kroz prljavu kampanju ukaljaju čast i ugled najboljeg među Srbima, Aleksandra Vučića - navodi se u saopštenju Srpske liste.

Kako se dodaje, napadi na srpskog predsednika nisu napadi na pojedinca, već na temelj naše zemlje, i naša generacija to sebi ne sme da dozvoli.

- Fabrike, autoputevi, putevi, škole, bolnice, obdaništa, veće plate… nisu poklon već rezultat napornog rada predsednika Vučića, a da bi se taj rad nastavio naša je dužnost da danas kažemo dosta onima koji život i političko delovanje zasnivaju na napadima na Vučića i našu Srbiju - piše u saopštenju.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelenaa

pre 2 godine

Predsednik se bori za nas narod i njegov bolji zivot

Jeka

pre 2 godine

Predsednik se bori za nezavisnu i samostalnu Srbiju

Ivana

pre 2 godine

Da nije Vučića ne bi bilo ni SL na KiM. Vučić je jedini koji se bori za ekonomski napredak i razvoj naše države.

Goca

pre 2 godine

Predsednik se bori za mir i stabilnost na KiM.Za napredak Srbije u svakom pogledu.

Ana

pre 2 godine

Jedini predsednik, Vucic, koji cvrsto drzi kanape kako Srbija se ne bi raspala!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17