• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS/Kosovo online

13.10.2021

09:45

Šok bombe u Severnoj Mitrovici! Kosovska policija upala u apoteku! Građani se okupili na ulici! Foto/Video

Kosovo Online

Politika

Šok bombe u Severnoj Mitrovici! Kosovska policija upala u apoteku! Građani se okupili na ulici! Foto/Video

Podeli vest

U severnom delu Kosovske Mitrovice u toku je akcija kosovske policije, koja koristi šok bombe i suzavac, a nekoliko stotina građana je blokiralo više ulica i čuju se sirene za uzbunu, javlja Kosovo onlajn

 

Prema nezvaničnim saznanjima slična akcija odvija se i u Zvečanu.

Pripadnici kosovske policije, kako se saznaje, upali su u jednu od gradskih apoteka gde su proveravali carinske papire.

 

Nakon toga su se okupili građani izražavajući nezadovoljstvo akcijom, a situacija je eskalirala kada je kosovska policija počela da baca šok bombe i suzavac.

"Upadaju u magacine, prodavnice, apoteke ne rade, izvode akciju na svoju ruku i bez konsultacija i pripreme sa policijom u severnom delu Mitrovice", rekli su za RTS očevici.

Naveli su da su policijski inspektori u civilu uz pratnju naoružane policije u severni deo stigli iz južnog dela Mitrovice.

Prema navodima portala, u toku je akcija policije u više mesta na severu, pored Severne Mitrovice i u Zvečanu, ali za sada nema potvrde da li su angažovani i pripadnici Rosu.

 

Uskoro opširnije na informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baća

pre 2 godine

Dok je Beograd dva dana bio prestonica sveta u borbi za mir i nezavisnost svake zemlje, onaj jadnik, koji je, kao, šef lažne države Kosove, danas je izvršio desant na apoteke u Severnoj Mitrovici i Zvečanu. Koji diletant!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17