• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

13.10.2021

13:42

SREĆKO USPEŠNO OPERISAN, IZVAĐEN ŠIPTARSKI METAK! Potresan snimak iz bolnice u Kosovskoj Mitrovici!

informer.rs

Politika

SREĆKO USPEŠNO OPERISAN, IZVAĐEN ŠIPTARSKI METAK! Potresan snimak iz bolnice u Kosovskoj Mitrovici!

Podeli vest

Srbin Srećko Sofronijević, koji je tokom jutrošnjeg upada specijalnih jedinica Kosovske policije u Sever Mitrovice upucan, uspešno je operisan a metak je izvađen

Sofronijeviću je izvađen metak kojim su ga pogodili s leđa pripadnici kosovske policije

Srećko Sofronijević iz Zvečana upucan je jutros od strane pripadnika specijalne kosovske policije, i on je u teškom stanju primljen u KBC Kosovska Mitrovica.

Foto: informer.rs

Podsetimo, u Zvečanu je 11 časova iz vatrenog oružja ranjen Srbin Srećko Sofronijević, i on se trenutno nalazi u bolnici u teškom stanju.

"Povreda je naneta vatrenim oružjm, ustreljen je u predelu grudnog koša. Povređena mu je lopatica i rebro, spremamo se za operacionu salu kako bi mu izvadili metak. On se nalazi u intezivnoj nezi i u teškom je stanju", rekao je hirurg Zlatan Elek, direktor KBC Kosovska Mitrovica.

Zbog aktuelne krize na Kosovu i Metohiji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić krenuo je za Rašku, a podignuta je i borbena gotovost Vojske Srbije, saznaje Informer.

Nakon upada jedinica ROSU u Severnu Mitrovicu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da se hitno sastane sa predstavnicima našeg naroda na Kosovu i Metohiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija